Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 65 tema

Na tikrai idomu smile.gif Gal cia kokia nauja tvarka smile.gif Gal jus seniai gydytis pradejot. As ten esu prisirasius ir gydziausi. Paskutini kart nu pries 10 m buvau tai man pasake siandien, kad kai dabar eisiu reikalingas seimos gydytojo siuntimas. Arba 27 Eurai. Man irgi labai idomu. Anksciau tikrai nereikejo jokiu siuntimu. Turbut jo dabar reik tik pirmaji karta, o kai paskui nebe.....
Atsakyti
Mano atveju, nuėjau - užsiregistravau ir viskas. Laukti teko porą mėn., bet niekas nei cento nepaėmė. Tokiu atveju eičiau privačiai.
Pasiskambinus tai daug ką sako, bet kai nueini pats jokių problemų nekyla...
Papildyta:
Gydausi tik dar kokie 4mėn.
Atsakyti
QUOTE(Justė12 @ 2015 01 15, 19:47)
O jums taip pat Žalgirio klinikoje taip buvo ?
dantų atspaudus ims prieš pat breketų dėjima..

Na jei atspaudus ims prieš pat dėjimą tai čia skaitau nesąmonė doh.gif Mano gydytoja po apžiūros liepė pasidaryti 3D nuotraukas ir spaudus nuėmė, sakė reikia laiko, kad apžiūrėtų sukandimą ir kaip kokį dantį reikės kur pasukti ir ar reikės rauti protinius dantis, bet po savaitės pasiskambinau ir pasakė, kad protinių rauti nereikės, bet reikės breketus dėti viršutiniam ir apatiniam žandikauliui verysad.gif Tai va... jau rytoj vykstu dėtis viršutiniam žandikauliui breketus o po 3 men. dės ir apatiniam žandikauliui ax.gif
Atsakyti
Sveiki, taigi atsiradus galimybėms pradėjau rimčiau domėtis dantų tiesinimu, kolkas esu susigundes greituoju tiesinimu, nes sąkandis lyg ir puse velnio dar, o pagrindinė bėda yra du priekiniai kreivi dantys - šalia iltinių link centro..

Taigi ka manote apie tokį tiesinimo būdą? skaičiau atsiliepimų tai ir gerų ir blogų yra bet daugiau gerų, tad visai galvoju apie šitą riziką..

Radau pora klinikų Vilniuje Viva Dens ir Kaune Prodentas, o kainos tai irgi neblogai skiriasi, tai galvoju jeigu ta pati technologija kursai ir pan. tai ka ten kitaip padaro už skirtingą kainą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivanas: 28 sausio 2015 - 23:11
Aš į žalgirio kliniką, kai su vaikais važiuojam konsultacijai (odontologo) vežamęs siuntimą iš savo odontologo tai nemokam už konsultacija, o šiaip gal 96 lt kainuoja vaikų odontologo konsultacija
Žalgiris gi pusiau valstybinė įstaiga ar ką, pas mus poliklinikoje , jai negali kokių darbų atlikti visada rašo siuntimą į žalgirio kliniką

QUOTE(Romedukas @ 2015 01 28, 20:12)
Na jei atspaudus ims prieš pat dėjimą tai čia skaitau nesąmonė doh.gif  Mano gydytoja po apžiūros liepė pasidaryti 3D nuotraukas ir spaudus nuėmė, sakė reikia laiko, kad apžiūrėtų sukandimą ir kaip kokį dantį reikės kur pasukti ir ar  reikės rauti protinius dantis, bet po savaitės pasiskambinau ir pasakė, kad protinių rauti nereikės, bet reikės breketus dėti viršutiniam ir apatiniam žandikauliui  verysad.gif  Tai va... jau rytoj vykstu dėtis viršutiniam žandikauliui breketus o po 3 men. dės ir apatiniam žandikauliui ax.gif

vat man irgi keista, nes kaip pastebiu, kad ir pas mane kai klijuoti breketai, tai taip atrodo, kad vienas aukščiau vienas žemiau (turbūt dėl kreivumo dantų) manau , kad ten kažkokia sistema vistiek yra siekiant konkretaus rezultato
Atsakyti
Na va, šiandien jau po atspaudų. Žalgiry kainavo netoli 10eur. Jau po savaitės būsiu "pasipuošus".

O dėl greito tiesinimo mane atkalbėjo nuo jo vien dėl dantų šaknų sutrumpėjimo. Padariniai paskui žymiai daugiau kainuotų...Taigi plius suma nemaža
Atsakyti
QUOTE(Elodie @ 2015 01 29, 11:01)
Na va, šiandien jau po atspaudų. Žalgiry kainavo netoli 10eur. Jau po savaitės būsiu "pasipuošus".

thumbup.gif Isivaizduoju, kad ta savaite bus ilgiausia gyvenime biggrin.gif Bent man taip buvo.
Atsakyti
[quote=Elodie,2015 01 28, 12:51]
Linkevičienė, girdėjau, puiki ortodontė smile.gif
O Druskininkuose nėra ortodontų? Ar jie nepakankamai kompetetingi?

Taip daktarė tikrai labai puiki smile.gif Na o Druskininkuose taip nėra nei vieno ortodonto.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Romedukas @ 2015 01 28, 20:12)
Na jei atspaudus ims prieš pat dėjimą tai čia skaitau nesąmonė doh.gif  Mano gydytoja po apžiūros liepė pasidaryti 3D nuotraukas ir spaudus nuėmė, sakė reikia laiko, kad apžiūrėtų sukandimą ir kaip kokį dantį reikės kur pasukti ir ar  reikės rauti protinius dantis, bet po savaitės pasiskambinau ir pasakė, kad protinių rauti nereikės, bet reikės breketus dėti viršutiniam ir apatiniam žandikauliui  verysad.gif  Tai va... jau rytoj vykstu dėtis viršutiniam žandikauliui breketus o po 3 men. dės ir apatiniam žandikauliui ax.gif

cool.gif
Na nematau aš čia didelės tragedijos , man viska pasakė per pirma konsultacija..Ir be to manau daktarė supranta kad į Vilnių iš Druskininkų vien tik dėl dantų atspaudų nevažinėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 29, 11:44)

vat man irgi keista, nes kaip pastebiu, kad ir pas mane kai klijuoti breketai, tai taip atrodo, kad vienas aukščiau vienas žemiau (turbūt dėl kreivumo dantų) manau , kad  ten kažkokia sistema vistiek yra siekiant konkretaus rezultato

Aga
Atsakyti
Merginos mačiau kad rašėt kad savo vaikam nesiryžtumėt dėti , na mano krikštų dukrai beveik jau 16 metų jei uždėjo breketus 14 viskas gerai dantukai lygutėliai tik pradžioi buvo sunkiau nes šiek tiek maudė žandikaulį..smile.gif Aš savo mergaitei taip pat ruošiuosi dėti tik po metų ar galbūt dvėjų , nes jau prisižaidėm su plokštelėm o sakė dėl breketu reikia dar truputėlį palaukti , mano mergina net dienas iki jų tuoj skaičiuot pradės kaip ji laukia ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justė12 @ 2015 01 29, 20:49)
Merginos mačiau kad rašėt kad savo vaikam nesiryžtumėt dėti , na mano krikštų dukrai beveik jau 16 metų jei uždėjo breketus 14 viskas gerai dantukai lygutėliai tik pradžioi buvo sunkiau nes šiek tiek maudė žandikaulį..smile.gif Aš savo mergaitei taip pat ruošiuosi dėti tik po metų ar galbūt dvėjų , nes jau prisižaidėm su plokštelėm o sakė dėl breketu reikia dar truputėlį palaukti , mano mergina net dienas iki jų tuoj skaičiuot pradės kaip ji laukia ! biggrin.gif

As asmeniskai desiu savo dukrai, dabar jai 7m, greit vesiu pasikonsultuot. Nezinau ar breketu, bet kazkokio gydymo tikrai reikes. O ir maziukas dar tik 2m, o matau kad sakandis bus gilus verysad.gif
Maniske ir labai nori ir laukia jai grazu. Tik nori ne tokiu, kaip mano (beligaturiniai), o kad butu su spalvotom gumytem biggrin.gif Mazius tai sako mamos danti kaka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 29 sausio 2015 - 23:09
QUOTE(Justė12 @ 2015 01 29, 23:49)

O ploksteles jai padejo, parode koki tais rezultata? Kad rasot prisizaidet. Mano vyras vaikystej nesiojo ploksteles, breketu tada nebuvo, sake, nk nepadejo, o gal grizo atgal visi dantai po taisymu biggrin.gif O vaikui, berniukui, nes mano tokie, tai tikrai nenoreciau deti jokiu breketu. Ir del vaiku kitu pasaipu, nenoriu, kad jos kazkokios prasidetu, zinot kaip kartais buna, ir del patogumo (pati nesiojau, suaugusiajam tai nebus tikrai kancia, bet vaikui...) Idomu koki rezultata gali parodyti tas dantu treineris.
Papildyta:
Zinoma, jei jau labai baisus tie dantys, reikia kazka aukot. Bet ne kiekvienam.
Atsakyti