Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 65 tema

QUOTE(Dalyte:) @ 2015 02 09, 08:39)
aš irgi žinau, kad deda ant mišraus sąkandžio, bet va turiu pažįstama, kurio abiem mergaitei sudėti breketai, tai viena gal 9 kitai 11 metų buvo ir gal ketvirti metai nešioja. Aš pritarčiau, kad vaikui tai nėra paprasta. Gal geresnis variantas būtu breketus dėtis 16-18 m, o paskui plokšteles nakčiai, nei nuolatos jausti vaikui diskomfortą

As kai klausiau del dukros, tai sake geriausias laikas deti breketus pries pat brendimo pradzia, 12-14m. Bet gal dar yra ir individualiu atveju.
Atsakyti
sveikos,
gal galit pasakyti,kiek daugiau kainuoja breketu paverzimas ar kaip ten vadinasi,kai jau ne vienas , o abu zandikauliai su breketais.
aciu.
Atsakyti
QUOTE(MONAS @ 2015 02 09, 14:42)
sveikos,
gal galit pasakyti,kiek daugiau kainuoja breketu paverzimas ar kaip ten vadinasi,kai jau ne vienas , o abu zandikauliai su breketais.
aciu.

tai čia priklauso nuo breketų rūšies , klinikos...
aš už abijeų lankų pakeitimą mokėjau 43 eu, metaliniai ligatūriai. (nežinau ar čia priskiriama prie paveržimo, ortodontė tai pavadino - aktyvacija)
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 02 09, 15:03)
tai čia priklauso nuo breketų rūšies , klinikos...
aš už abijeų lankų pakeitimą mokėjau 43 eu, metaliniai ligatūriai. (nežinau ar čia priskiriama prie paveržimo, ortodontė tai pavadino - aktyvacija)

Aciu.Pas dukra metaliniai beligaturiniai.Uz vieno lanko pakeitima mokedavom 100lt.Tai ir galvoju,ar dabar bus dvigubai?
Atsakyti
QUOTE(MONAS @ 2015 02 09, 16:30)
Aciu.Pas dukra metaliniai beligaturiniai.Uz vieno lanko pakeitima mokedavom 100lt.Tai ir galvoju,ar dabar bus dvigubai?

jai du tai turbūt taip g.gif
Atsakyti
Laba,
Irgi planuoju detis breketus. Jau kaip ir viskas padaryta, protiniai israuti, del kariesu nueita, liko uzsirasyti paskutinei konsultacijai ir nutart kada statysiu... bet... stabdau biski.
Man gydytoja pasake, kad des DAMON metalinius breketus. Kaip ir viskas gerai, bet paskaiciavus po 2500 ant vieno zandikaulio, plius tie paverzimai ( as kaip is jusu supratau tai mzd po 200 vienam), tai auch sad.gif
Ir vat nezinau ka daryt. Gal eit dar kazkur pasikonsultuot, kad netapt ale isreklamuoto daikto auka.
Ar gal bendroj sumoj ir gausis tas pats kaip su paprastais beligaturiniais..
Nes man sake kad gydymas truks apie 1.5 ( 9 aktivacijos), dar elastiku nesiojimas nes 2kl sakandis..
Gal kas esate skaiciave kiek bendrai jums apsiejo breketu nesiojimas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sincopate @ 2015 02 09, 16:54)

Gal kas esate skaiciave kiek bendrai jums apsiejo breketu nesiojimas? unsure.gif

čia merginos yra skaičiaavusios, tai nuo breketų priklausomai ir kainos skiriasi

man tai labai idomu tas, kad jau aktyvacijos, elastikai ir kt. suskaičiavo
nes pas mane taip buvo, 12 03 sudėjo breketus sako sausio 13 ateik aš iki to laiko 2 kart klijuoti breketo buvau, paskui vėl sako ateik kovo 3, ta aš jau aną sav buvau lanko paklijuoti, kt sav eisiu breketo klijuoti
taip tiksliai nesuskaičiuosi visko. jai jums brangus atrodo šis variantas yra kitu

Atsakyti
QUOTE(sincopate @ 2015 02 09, 16:54)
Gal eit dar kazkur pasikonsultuot, kad netapt ale isreklamuoto daikto auka.

Man tai net keli ortodontai aiskino, kad ner skirtumo kokios firmos beligaturiniai breketai, jus visu veikimo principas yra toks pats, skirias tik firma ir kaina.
Ten kur lankausi as tai visas gydymas su metaliniais beligaturiniais breketais atseis apie 5000lt.
Papildyta:
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 02 09, 11:39)
aš irgi žinau, kad deda ant mišraus sąkandžio, bet va turiu pažįstama, kurio abiem mergaitei sudėti breketai, tai viena gal 9 kitai 11 metų buvo ir gal ketvirti metai nešioja. Aš pritarčiau, kad vaikui tai nėra paprasta. Gal geresnis variantas būtu breketus dėtis 16-18 m, o paskui plokšteles nakčiai, nei nuolatos jausti vaikui diskomfortą

Jei yra tik pasigrude dantys, tai galima ir paauglystei tiesint, tik tada sunkiau tiesinasi ir greiciau issivaiksto dantys po tiesinimo. O va jei yra sakandzio, zandikaulio bedos, patartina pradet ant misraus sakandzio, kai dar vyksta zandikaulio formavimasisi. nes jau 16-18m. kai augimas susitojes, nieko nebepadarysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee1: 09 vasario 2015 - 17:12
[quote=kramtuskee1,2015 02 09, 18:14]
Man tai net keli ortodontai aiskino, kad ner skirtumo kokios firmos beligaturiniai breketai, jus visu veikimo principas yra toks pats, skirias tik firma ir kaina.
Ten kur lankausi as tai visas gydymas su metaliniais beligaturiniais breketais atseis apie 5000lt.
Papildyta:

Na man isaiskino, kad tie DAMON yra naujos kartos, labai gerai plecia zandikauli ir veikia mazesne jega ir as isvengiu rovimo tu 5 ar kelintu dantu. Man rove tik protinius, nes pas mane burnoj vietoj nera blush2.gif gydymas 1,5 metu, tai cia manau super:)

Na manau ten ir desiu, gydytoja isgirta pakankamai, klinika nebloga..
Bet jeigu man, kaip panelei kur pries tai rase, atsokines (kaip supratau) jie pastoviai tai cia nesamone, jeigu ne del savos kaltes kad kandai kazka ar ne taip darej, tai as taip paprastai nepalikciau ir tektu aiskintis kame beda, nes sumoki tokius pinigus ir jeigu daro belenkaip tai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sincopate @ 2015 02 10, 09:17)

Bet jeigu man, kaip panelei kur pries tai rase, atsokines (kaip supratau) jie pastoviai tai cia nesamone, jeigu ne del savos kaltes kad kandai kazka ar ne taip darej, tai as taip paprastai nepalikciau ir tektu aiskintis kame beda, nes sumoki tokius pinigus ir jeigu daro belenkaip tai..  g.gif

tai man pirmą kartą atšoko jau p 2 d, tada man ji paklijavo paprasta odontologe, vėl atšoko tada ortodontė pati paklijavo. Lankas sakė dažnai atsikabina, kai pradžioje plonyčiai būna. (už šituos darbus papildomai nemokėjau smile.gif ) bet dabar tai dėl mano kaltės atsiklijavo breketas (stuktelėjau kedėn su dantimis, gerai , kad dantis vietoje) tai pati jau už paklijavimą mokėsiu

o dėl kitų aplinkybių, tai gaudamos breketus mes pasirašom sutartį , kad vengsime veiksnių, kurie provokuotu breketų atsiklijavimaą: kietas maistas (net sąrašas pridėtas smile.gif) , temperatūros pokyčiai burnoje ir pan.

o jūsų tą kaina 5000 lt manau , kad normali visos vidutiniškai tiek mokam
Atsakyti
Sincopate, pasikonsultuokit dar su kokiu ortodontu. Man sudeta Damon, bet niekas neatsokineja, viskas vietoj. Na neskaitant vieno, kuri reikejo perklijuot. Bet ten as pati kalta, manau nukandau as ji kazkiek ir valydama uzkliuvau ir nuroviau. Bet siaipsau jie nekritineja mirksiukas.gif Na zinau pazistamai kelis kart krito nuo keramikos, bet cia jau nieko nepakeisi, blogiau laikosi ne ant danties emalio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 10 vasario 2015 - 10:44
na, manau bandysiu detis:)
Kai desiuos imesiu fotkes biggrin.gif jeigu sugebesiu lotuliukas.gif
Atsakyti