Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 65 tema

QUOTE(Justė12 @ 2015 02 10, 16:20)
Aš čia truputį ne į tema , bet man taip pat turės raut viena dantį paniškai bijau..Gal galit šiek tiek papasakot kaip ten viskas jums praėjo ir kiek maždaug laiko užtruko ?Pagalvojus man net kojas pakertaa , net galvojau neit 19 diena...

nuraminimui ir įkvėpimui, va mano įspūdžiai apie dantų rovimą :

http://breketuota.bl...nis-dantuk.html
http://breketuota.bl...acija-arba.html

Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
O idomu ar rauna protinius, kai jau sudeti breketai? Man balandi sudes apacia. Grizus i LT noreciau issirauti, nes jie nebekaip atrodo, pradeda gesti. Pamirsau orto paklausti, kai jau pradetas gydymas ar nieko tokio, nepakeis jie viso plano? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 14 vasario 2015 - 19:54
QUOTE(tute28 @ 2015 02 14, 19:53)
O idomu ar rauna protinius, kai jau sudeti breketai? Man balandi sudes apacia. Grizus i LT noreciau issirauti, nes jie nebekaip atrodo, pradeda gesti. Pamirsau orto paklausti, kai jau pradetas gydymas ar nieko tokio, nepakeis jie viso plano? g.gif

tikrai galesi, nes as atnesiojau 1 metai ir 4 men ir issiroviau protinius, tiksliau reikejo juos rauti nors pradzioj kalba b uvo kad nereiks, bet ...... doh.gif
Atsakyti
O gal galite rekomenduoti ortodonta Klaipėdoje?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 02 14, 20:53)

Tikrai galima. as issiroviau metam praejus po breketu nesiojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2015 02 14, 18:19)
tikrai galesi, nes as atnesiojau 1 metai ir 4 men ir issiroviau protinius, tiksliau reikejo juos rauti nors pradzioj kalba b uvo kad nereiks, bet ...... doh.gif

QUOTE(kramtuskee1 @ 2015 02 15, 13:59)
Tikrai galima. as issiroviau metam praejus po breketu nesiojimo smile.gif

thumbup.gif Na gerai tada rolleyes.gif
Siandien vel beda doh.gif Pasistume lankas kazkaip, tai dabar vienam gale ilgas galas, kitam neislindus viela. Negaliu pati istumt, gydytoja tik po dvieju rodos sav bus doh.gif O vizitas tik bal 10d paskirtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 16 vasario 2015 - 14:30
.... o as po belgisku impalntu jau, tai sedziu trecia diena kaip burundukas sutinus visa ir mastau ka ryt darbe reiks daryt doh.gif neskauda, tik prekine isvaizda ne kokia, tai nei nedarbininguma imt, nei i darba eit g.gif beje, o seimos gydytoja tokiu atveju gali nedarbinguma kazin duot?

o dar nervina, kad negaliu dantu isivalyt, uz virsutiniu briketu viskas lenda, o tai dar apacia sudes ant dienu, tai galesiu jau tada visiskai badauti priverstine tvarka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurimk: 16 vasario 2015 - 18:38
QUOTE(aurimk @ 2015 02 16, 19:37)

o dar nervina, kad negaliu dantu isivalyt, uz virsutiniu briketu viskas lenda, o tai dar apacia sudes ant dienu, tai galesiu jau tada visiskai badauti priverstine tvarka verysad.gif

tai visoms lenda, pavalgykit, o paskui išsivalysit ir viskas smile.gif

gal nereikia badauti, tik tinkamesni maistą pasirinkti.
man kartais būna kaip ir nieko, bet būna dienu, kaip kramtyti pasidaro sunku, na betsriubos, košės , visada galiu pavalgyti
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 02 17, 10:40)
tai visoms lenda, pavalgykit, o paskui išsivalysit ir viskas smile.gif

gal nereikia badauti, tik tinkamesni maistą pasirinkti.
man kartais būna kaip ir nieko, bet būna dienu, kaip kramtyti pasidaro sunku, na betsriubos, košės , visada galiu pavalgyti

Tai kad visom lenda tai viskas aisku, man irgi viskas su valymu ok buvo, bet va kai sudejo mikro implantus, sutino visas veidas, tai isivalyti dantis dabar bent kelias dienas problematiska pasidare, o nervina tai ne tas zodis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2015 02 17, 20:42)
Tai kad visom lenda tai viskas aisku, man irgi viskas su valymu ok buvo, bet va kai sudejo mikro implantus, sutino visas veidas, tai isivalyti dantis dabar bent kelias dienas problematiska pasidare, o nervina tai ne tas zodis  doh.gif

mm teks pakentėti unsure.gif turbūt panašiai kaip sudėjus breketus skauda pirmas dienas

o ką tas implantas darys? kokia jo funkcija?
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 02 18, 12:37)
mm teks pakentėti unsure.gif turbūt panašiai kaip sudėjus breketus skauda pirmas dienas

o ką tas implantas darys? kokia jo funkcija?

jei tinkamai suprantu tai tokie varzciukaii i dantenas isukti, itvirtinti, uz ju kabinami dantys ir stumiami. duoda atspirties taska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 18 vasario 2015 - 12:06
QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 02 18, 12:05)
jei tinkamai suprantu tai tokie varzciukaii i dantenas isukti, itvirtinti, uz ju kabinami dantys ir stumiami. duoda atspirties taska smile.gif

tep, tep kazkas tokio, kabliukai tokie
vaikstau i darba vis dar sutinus, ne taip baisiai, bet dar i akis krenta doh.gif
prie to pacio dar apacia sudejo, tai tas pats kankinimasis
Atsakyti