Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 65 tema

QUOTE(sraige @ 2015 02 22, 20:15)
eina sau kaip baisiai skamba...kaip isvengt tu varztu verysad.gif

nu cia tikrai ne visiems deda juos kaip as suprantu, mano priekiniai labai atsikise, tai kabins kazkaip uz tu kabliuku ir stums unsure.gif
siaip tai man nepatiko, kad apie juos visai nebuvo kalbos per pirmuosius vizitus, kai klausiau ir del kainu, nes si procedura tokia pat nepigi kaip ir briketu uzdejimas
Atsakyti
na ka, kovo 24d. ir man sudes virsu wub.gif
Tik, del alergijos nikeliui, man galima deti tik plastmasinius.. tai des Damon clear... dar 1000 plius verysad.gif bet jau geriau taip negu nesidet isvis..
Atsakyti
QUOTE(sincopate @ 2015 02 23, 15:25)
na ka, kovo 24d. ir man sudes virsu  wub.gif
Tik, del alergijos nikeliui, man galima deti tik plastmasinius.. tai des Damon clear... dar 1000 plius  verysad.gif bet jau geriau taip negu  nesidet isvis..

oho kaip idomu plastikinius, o lankas koks? metalinis?
Atsakyti
[quote=Dalyte:),2015 02 23, 16:46]
oho kaip idomu plastikinius, o lankas koks? metalinis?
[/quote

as taip suprantu kad taip, tik man atrodo ten gal is kito lydinio uzsakines ar kazkas pan..
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2015 02 22, 20:35)
nu cia tikrai ne visiems deda juos kaip as suprantu, mano priekiniai labai atsikise, tai kabins kazkaip uz tu kabliuku ir stums  unsure.gif
siaip tai man nepatiko, kad apie juos visai nebuvo kalbos per pirmuosius vizitus, kai klausiau ir del kainu, nes si procedura tokia pat nepigi kaip ir briketu uzdejimas

man irgi reikes, nes kruminis istrauktas, tarpas didelis, tai to varzto pagalba bandys pritraukt kita danti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2015 02 23, 23:03)
man irgi reikes, nes kruminis istrauktas, tarpas didelis, tai to varzto pagalba bandys pritraukt kita danti verysad.gif

unsure.gif net suglumau, kad gali būti neplanuotų tokių dalykų. Man tai iškart sakė, kad ateis laikas, kai reikės spyruoklės tarpui išformuoti, o gal jam palaikyti, nes prieš dedant brektus išrovė 6-uką kurio nebuvo galima sutvarkyti
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2015 02 22, 19:12)
Ne. Iki sekancio vizito dar turiu laiko pagalvoti ko labiau noriu smile.gif

Man tai apacioj uzdejo vielute o virsuj nesioju plokstele. Kazkaip neskuba budriene deti man vielos ant virsaus, des kaip supratau tada kai nebeslankios dantys. Siaip ta viela ne kazka. Prilenda maisto likuciu pastoviai, kaupiasi apnasos.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 02 24, 13:22)
Man tai apacioj uzdejo vielute o virsuj nesioju plokstele. Kazkaip neskuba budriene deti man vielos ant virsaus, des kaip supratau tada kai nebeslankios dantys. Siaip ta viela ne kazka. Prilenda maisto likuciu pastoviai, kaupiasi apnasos.

kaip tik galvojau, kaippas jus dantenos gyja, gal jau yra ką gražaus parodyti?
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2015 02 20, 12:02)
as klaipedoj neradau sau tinkamo ortodonto, vazineju i kauna 4u.gif
sveika istojus i buri thumbup.gif

O kodėl neradote? Prasti atsiliepimai, kainos, ar dar kas? Gal galima smulkiau, ruošiamės dukrai dėti, sukam galvą kaip ką.
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Jungiuosi i jusu bureli ir ieskau patarimu.
Su breketais as jau beveik metai (geguzi bus) ir vakar nekokiu naujienu suzinojau. Mano ortodonte pasake, kad man gali reikt istraukti viena danti virsuje, bet ar neturetu to padaryti pries juos sudedant? Tuolabiau niekada nera nieko minejus, kad gali reikti ar pan. Gal kurios is jusu turejo issitaukti dantis jau po kurio laiko nesiojimo? kokios buvo to priezastys?
Esu labai pasimetusi, netgi vercia abejoti ar isviso tas gyd. planas yra sekamas ar kuriamas kiekvieno vizito metu.. g.gif Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 02 24, 13:39)
kaip tik galvojau, kaippas jus dantenos gyja, gal jau yra ką gražaus parodyti?

Sugijo per savaite smile.gif jau turiu galutini rezulata:
Taip atrode tik nuemus:
user posted image
Ir dabar:
user posted image
Priekiniai du isbalinti, nuimtos dantenos ir perblombuoti smile.gif kolkas nebedarysiu nieko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos...jungiuosi i buri :-)
Kovo 9d vizitas pries breketus, kovo 16 turetu sudeti...o paskui operacija pas Grybauska...bet toli iki jos, tai nesuku dar galvos :-) desiuosi pas Rasteniene Klaipedoje...
man idomu kodel limma i Kauna vaziuoja? g.gif
Atsakyti