QUOTE(Vilive @ 2015 04 11, 22:44)
Ideciau nuotraukyte, bet nelabai moku kaip
As isivaizduoju, kad breketas turi buti klijuojamas tiesiai ant danties, atsizvelgiant tik i ta danti. Ta prasme, kad tiesinant su viela dantukas pasislinktu ten kur reikia. O dabar uzklijuota taip, kad kai as isivaizduoju kaip viela tieseja, tai dantis visai ne i ta puse slenkasi... O siaip mano dantys labai greitai juda, turejau du persidengusius dantis, o dabar apacioj pas mane jau tarpai tarp dantu. Tik va tie priekiniai visiskai nesigauna mano tai ortodontei... Ji net uzlipde kalnus plombos ant priekiniu dantu apacios, kad jie taptu vienodi
nes sake vistiek reikes estetini plombavima daryti
Pirmadieniui uzsiregistravau pas ortodonta Dariu Trakimaviciu, niekur nerandu jokiu atsiliepimu apie ji, bet pazistama labai rekomendavo, nes pati pas ji breketus nesiojo. Labai laukiu ka man papasakos 

man tik ant protiniu neklijavo, visi kiti suklijuoti. beje, kai klijavo man breketus irgi galvojau, kaip nesamoningai cia man suklijavo, nes visi breketai sleivai kreivai uzklijuoti, o viela kazkokia kreivai ideta, bet po 2 sav kai pradejo tieisintis dantys ir breketai tiesiai atsistojo. aisku, jei netenkina gydytoja, geriau kreipits kitur jei yra galimybe.....