Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 65 tema

QUOTE(Vilive @ 2015 04 11, 22:44)
Ideciau nuotraukyte, bet nelabai moku kaip  4u.gif  As isivaizduoju, kad breketas turi buti klijuojamas tiesiai ant danties, atsizvelgiant tik i ta danti. Ta prasme, kad tiesinant su viela dantukas pasislinktu ten kur reikia. O dabar uzklijuota taip, kad kai as isivaizduoju kaip viela tieseja, tai dantis visai ne i ta puse slenkasi... O siaip mano dantys labai greitai juda, turejau du persidengusius dantis, o dabar apacioj pas mane jau tarpai tarp dantu. Tik va tie priekiniai visiskai nesigauna mano tai ortodontei... Ji net uzlipde kalnus plombos ant priekiniu dantu apacios, kad jie taptu vienodi  doh.gif nes sake vistiek reikes estetini plombavima daryti  blink.gif  Pirmadieniui uzsiregistravau pas ortodonta Dariu Trakimaviciu, niekur nerandu jokiu atsiliepimu apie ji, bet pazistama labai rekomendavo, nes pati pas ji breketus nesiojo. Labai laukiu ka man papasakos  ax.gif

man tik ant protiniu neklijavo, visi kiti suklijuoti. beje, kai klijavo man breketus irgi galvojau, kaip nesamoningai cia man suklijavo, nes visi breketai sleivai kreivai uzklijuoti, o viela kazkokia kreivai ideta, bet po 2 sav kai pradejo tieisintis dantys ir breketai tiesiai atsistojo. aisku, jei netenkina gydytoja, geriau kreipits kitur jei yra galimybe.....
Atsakyti
http://f-picture.net...200df03.jpg/htm
Pasidalinu dantukais 4u.gif Nuotrauka baisi, nes is arti fotografuota bet norejau bent esme parodyti. Siaip kas menesi fotografuoju dantis, kad matyciau eiga smile.gif
Tai va, ant desinio priekinio dantuko yra kreivas breketas... Man jau is praejusio karto atsirado tarpas tarp priekiniu, todel pasakiau kad noriu ji uzdaryti, tai dabar desinys priekinis dantis uzlipo ant antrojo doh.gif susigrude skaudziai, zodziu nieko gero g.gif
Taip pat ant priekiniu matosi baltos demes, tai ten laikinu plombu kalnai uzlipdyti doh.gif
Laukiu nesulaukiu pirmadienio, tada ir cia parasysiu ka kitas ortodontas papasakojo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilive @ 2015 04 12, 13:17)

Ne ortodonte, negaliu komentuot, tik tiek, kad ir pas mane buvo breketu, rodos kreivai priklijuotu, beet taip ir turejo buti, nes dantis kreivai buvo, issitiesino ir tiesiai. O tarpai ir pas mane atsirado, klausiau ir viskas gerai, tiesiog turi issitiesint saknys, tada tarpus sutrauks. Taip man paaiskino. Turbut nekas nepasitiketi daktare 4u.gif Tikiuosi po kito orto apziuros paaiskes situacija ir dantukai keisis teisingai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 12 balandžio 2015 - 14:42
Hm...bet tikrai nematau as cia kreivai priklijuotu breketu, pas mane turbut dar sleiviau jie ejo, vienas auksciau, kitas zemiau ir pan. Plius tarpai darp dantu pas daug ka atsidaro ir eigoj tai dar daugiau sukreiveja, tai ant kitu uzlipa, tai nesusikanda. bet pakenteju viskas susitvarko. Pas mane po metu gydymo tarpai darp dantu atsirado, bet cia vienas is gydymo etapu. Ner taip, kad atejot pasake, kad jum nepatinka ir bac uzdarys.
Negaliu komentuot nes tikrai nesu ortodonte. Nueisit pasikonsultuot su kitu ortodontu paziuresit ar cia tik jautriai reaguojat ar kazkas blogai. Nes gydotes tik apie pusmeti, tad rezultatas ir neturi but stulbinantis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee1: 12 balandžio 2015 - 21:18
QUOTE(kramtuskee1 @ 2015 04 12, 22:14)
Hm...bet tikrai nematau as cia kreivai priklijuotu breketu, pas mane turbut dar sleiviau jie ejo, vienas auksciau, kitas zemiau ir pan. Plius tarpai darp dantu pas daug ka atsidaro ir eigoj tai dar daugiau sukreiveja, tai ant kitu uzlipa, tai nesusikanda. bet pakenteju viskas susitvarko. Pas mane po metu gydymo tarpai darp dantu atsirado, bet cia vienas is gydymo etapu. Ner taip, kad atejot pasake, kad jum nepatinka ir bac uzdarys.
Negaliu komentuot nes tikrai nesu ortodonte. Nueisit pasikonsultuot su kitu ortodontu paziuresit ar cia tik jautriai reaguojat ar kazkas blogai. Nes gydotes tik apie pusmeti, tad rezultatas ir neturi but stulbinantis smile.gif

Kaip as suprantu, tai breketus suklijuoja tiesiai per danties centra (http://www.learn-ortho.com/images/brackets/facc1.gif), ir eigoje naudoja tik standesnes vielutes, voriukus, elastikus tam tikrose vietose, kad paspartintu procesa.
Ar jums suklijuoja skirtinguose auksciuose ir paskui perklijuoja breketus kai dantys pasislenka? Nes pagal jusu zinute tai supratau, kad kreivai suklijuoja, o paskui perklijuoti turetu tiesiai per danties viduri?
Viela tai ir turi kreivai eiti, tam ji ir skirta kad istiesintu, bet pats breketukas ant danties atitinkamai pagal danti turi buti per pati danties centra ir lygiagreciai danties apatiniam krastui. O pas mane auksciai kaip ir geri, iscentravimas nelabai, o lygiagretumo su danties apacia isvis nera... blush2.gif
Gal is nuotraukos ne taip matosi, as kazkaip kai is visu pusiu is arti apziuriu tai labai nepatinka man sitas vaizdas. Matyt tiesiog nepasitikiu ortodonte, nors ji ir nuramina kiekviena karta, pasako kad viskas taip ir turi buti, taciau jos veiksmai neatitinka tu graziu kalbu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilive: 12 balandžio 2015 - 21:44
Butent pas mane ir yra jie ne pagal ta schema priklijuoti, yra vieni labiau i sona pakreipti, kiti auksciu skiriasi, nes jei reik danti kiek pakelt ar nuleist tai automatiskai skiriasi jo aukstis, jei reikia danti labiau pasukt, tai tada vel jis klijuojamas kokiu nors kitu kampu, o kai jau atsisuka tinkamai ji perklijuoja. Man gal kokiu 10breketu perklijavo viskas vyko mazdaug pirmaji pusmeti, o po to jau gal tik koki viena danti perklijavo. Bent jau man orto.sake, kad yra dvi galimybes arba lankstyt viela arba perklijuot breketa, tad ji viela tik viena kart man lankste, o visais kitais atvejais perklijuodavo, nes taip jai patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2015 04 10, 18:31)
Taip, man reikia ir diena ir nakti. Gerai, kad virsu nueme pirma, tai po kokiu 3 men. atnesiojimo dabar reikia ja uzsideti tik naktim. O apatine nesioju kokius 2 men. ir dar panasiai tiek pat dienom reikes tysalioti.

Man tik naktimis reikia būti su plokštelemis užtat nustebau labai.
Man apacioje uždejo breketus pirma ir tik po 6 men.viršų uždejo,o nueme abu iš karto.

Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 04 10, 21:25)
Uzklijavo man siandien plombas, ar kaip ten vadinasi, kad pakelt sakandi. Per kiek laiko nusivalgo? Planuoju, kiek cia man reiks sriubytes, koses ir jogurtus valgyt, nes kramtyt be sansu  rolleyes.gif

man tai uždėjo gruodžio mėn, per kelias savaites nusivalgė, o dabar tai visai jos neliko

QUOTE(Vilive @ 2015 04 11, 23:44)
  As isivaizduoju, kad breketas turi buti klijuojamas tiesiai ant danties, atsizvelgiant tik i ta danti.

pas mane tie breketai irgi kiekvienas sau šoko ir dabar tikrai nepasakyčiau, kad jie idealia eilute išrykiuoti, bet lyginantis dantim ir seka tvarkingesnė atrodo

breketų per 4 mėn dar nei karto neperklijavo, bet vielas 2 kart keitė
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2015 04 12, 23:31)
Butent pas mane ir yra jie ne pagal ta schema priklijuoti, yra vieni labiau i sona pakreipti, kiti auksciu skiriasi, nes jei reik danti kiek pakelt ar nuleist tai automatiskai skiriasi jo aukstis, jei reikia danti labiau pasukt, tai tada vel jis klijuojamas kokiu nors kitu kampu, o kai jau atsisuka tinkamai ji perklijuoja. Man gal kokiu 10breketu perklijavo viskas vyko mazdaug pirmaji pusmeti, o po to jau gal tik koki viena danti perklijavo. Bent jau man orto.sake, kad yra dvi galimybes arba lankstyt viela arba perklijuot breketa, tad ji viela tik viena kart man lankste, o visais kitais atvejais perklijuodavo, nes taip jai patogiau smile.gif

Na va, buvau pas kita ortodonta konsultacijoje. Tai is esmes viskas gerai, nuramino mane ax.gif
Sake, kad priekiniu breketus reiketu perklijuoti, bet atsizvelgiant i dantu saknis. Siaip labai patiko man sitas ortodontas, taciau sake manes nepriims, nes ir mano ortodonte yra gera blush2.gif
Na bent jau nusiraminau ir teks apsisarvuoti kantrybe kol galesiu dziaugtis rezultatu ax.gif
Aciu labai uz jusu palaikyma ir atsakymus. Labai gera zinoti kad ne as viena tokia, ir kad tai, kas mane gasdina, yra absoliuciai normalu smile.gif
Aciu jums thumbup.gif

P.S. Perziurejau savo dantu nuotraukytes pries puse metu, tai net iltiniu nesimate, tik 4 dantys virsuje sviete biggrin.gif o dabar jau 6 dantukai graziai issirikiave lanku thumbup.gif Vadinasi viskas juda i prieki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilive @ 2015 04 13, 10:41)
Na va, buvau pas kita ortodonta konsultacijoje. Tai is esmes viskas gerai, nuramino mane  ax.gif
Sake, kad priekiniu breketus reiketu perklijuoti, bet atsizvelgiant i dantu saknis. Siaip labai patiko man sitas ortodontas, taciau sake manes nepriims, nes ir mano ortodonte yra gera  blush2.gif
Na bent jau nusiraminau ir teks apsisarvuoti kantrybe kol galesiu dziaugtis rezultatu  ax.gif
Aciu labai uz jusu palaikyma ir atsakymus. Labai gera zinoti kad ne as viena tokia, ir kad tai, kas mane gasdina, yra absoliuciai normalu  smile.gif
Aciu jums  thumbup.gif

P.S. Perziurejau savo dantu nuotraukytes pries puse metu, tai net iltiniu nesimate, tik 4 dantys virsuje sviete  biggrin.gif  o dabar jau 6 dantukai graziai issirikiave lanku  thumbup.gif  Vadinasi viskas juda i prieki  drinks_cheers.gif

na va bus ramybe ir ant sirdies lengviau....tik nuotraukyte neberodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2015 04 13, 14:11)
na va bus ramybe ir ant sirdies lengviau....tik nuotraukyte neberodo  g.gif

Aha, pasirodziau ir istryniau blush2.gif 4u.gif Mielai uzdaroj grupej visas nuotraukas sukelciau, o viesai nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilive @ 2015 04 13, 15:39)
Aha, pasirodziau ir istryniau  blush2.gif  4u.gif  Mielai uzdaroj grupej visas nuotraukas sukelciau, o viesai nesinori  ax.gif

NU va kaip gerai, kad pasikonsultavai, tai dabar ir paciai bus ramiau ir gal gydytojos taip nesiurpinsi smile.gif Zinok tas gydymas toks yra, kad gali ir baiset ta padetis ir vel grazet ir vel baiset. Tad visko dar bus smile.gif
Atsakyti