QUOTE(bozulele @ 2015 05 19, 16:14)
Tai va ir as prisiskaicius, kad beligaturiniai ir svelniau ir greiciau stumdo dantukus, sakiau, kad yra planuojamas nestumas, ko pasekoje noretusi mazesnio diskomforto gydymo metu.
Kazkaip google as nelabai matau skirtumo kai isivedu beligaturiniai metaliniai ar paprasti metaliniai
man jie atrodo vienodi, o kaip realiai skiriasi vaizdas neisivaizduoju. Gal cia kabinete pries pat dejima reik prasyt kad parodytu pavyzdzius 
Kazkaip google as nelabai matau skirtumo kai isivedu beligaturiniai metaliniai ar paprasti metaliniai

O tai neparode kaip atrodo ? man tai istrauke keliu rusiu beligaturinius, safyrinius, apparastus ir parode kuo skiriasi ir pan.
Taip kaip as esu nesiojus ir paprastus metalinius ir beligaturinius tai galiu pasakyt tiek, kad beligaturiniai maziau braizo, nes ant paprastu daznai vynioja vieline ligatura kuri sunkiau valosi ir kazkiek braizo. Bet beligaturiai labiau atsikise. Pliusas beligaturiniu, kad paverzimai trumpiau trunka ir yra malonesni. O daugiau jokiu skirtumu tarp ju nematau.