Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 65 tema

QUOTE(bozulele @ 2015 05 19, 16:14)
Tai va ir as prisiskaicius, kad beligaturiniai ir svelniau ir greiciau stumdo dantukus, sakiau, kad yra planuojamas nestumas, ko pasekoje noretusi mazesnio diskomforto gydymo metu.
Kazkaip google as nelabai matau skirtumo kai isivedu beligaturiniai metaliniai ar paprasti metaliniai  g.gif  man jie atrodo vienodi, o kaip realiai skiriasi vaizdas neisivaizduoju. Gal cia kabinete pries pat dejima reik prasyt kad parodytu pavyzdzius  unsure.gif

O tai neparode kaip atrodo ? man tai istrauke keliu rusiu beligaturinius, safyrinius, apparastus ir parode kuo skiriasi ir pan.
Taip kaip as esu nesiojus ir paprastus metalinius ir beligaturinius tai galiu pasakyt tiek, kad beligaturiniai maziau braizo, nes ant paprastu daznai vynioja vieline ligatura kuri sunkiau valosi ir kazkiek braizo. Bet beligaturiai labiau atsikise. Pliusas beligaturiniu, kad paverzimai trumpiau trunka ir yra malonesni. O daugiau jokiu skirtumu tarp ju nematau.
Atsakyti
QUOTE(bozulele @ 2015 05 19, 22:00)
Kaip idomiai, nuo apacios pradedi  g.gif  bet gal is kitos puses gerai, kad zemai? maziau matos  thumbup.gif  o diskomfortas manau ar auksciau ar zemiau jaustusi  rolleyes.gif

Man kažkaip gražu jie, o ir šiaip norėjau labai, tai sakau nepasigirsiu niekam biggrin.gif o nuo apačios pradėjo, nes viršuj šiuo metu sraigtas įdėtas, tai kol išplės, apačia pradėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2015 05 19, 21:01)
O tai neparode kaip atrodo ? man tai istrauke keliu rusiu beligaturinius, safyrinius, apparastus ir parode kuo skiriasi ir pan.
Taip kaip as esu nesiojus ir paprastus metalinius ir beligaturinius tai galiu pasakyt tiek, kad beligaturiniai maziau braizo, nes ant paprastu daznai vynioja vieline ligatura kuri sunkiau valosi ir kazkiek braizo. Bet beligaturiai labiau atsikise. Pliusas beligaturiniu, kad paverzimai trumpiau trunka ir yra malonesni. O daugiau jokiu skirtumu tarp ju nematau.

Nu ne, nieko nerode schmoll.gif Gal neturejo, nes konsultacijoj buvau KMUK, o detis liepe registruotis pas ja i privatu kab., nes aceit cia ji daugiau su studentais dirba unsure.gif
Bet aciu labai uz palyginima abieju... GAl per dvi savaites ir apsispresiu iki dejimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bozulele @ 2015 05 19, 22:14)
Nu ne, nieko nerode  schmoll.gif Gal neturejo, nes konsultacijoj buvau KMUK, o detis liepe registruotis pas ja i privatu kab., nes aceit cia ji daugiau su studentais dirba  unsure.gif
Bet aciu labai uz palyginima abieju... GAl per dvi savaites ir apsispresiu iki dejimo  lotuliukas.gif

Tai tada privaciam paprasyk, kad parodytu ir apsispresi galutinai.
Svarbu nusprest kokie prioritetai. Ar svarbu, kad kuo maziau matytusi ar gali but ir metaliniai ? ar gaila pinigu ar ner svarbu kiek sumoket. Jei svarbu estetika, tai rinkciausi safyrinius, tikrai maziau matomi nei metaliniai. Jei reik kuo pigesniu tai tada aisku metalas, o jei noris komforto tai beligaturiniai smile.gif
Atsakyti
man kazkaip, net nekilo klausymu kokius detis, iskarto pasirinkau paprastus, metalinius. Pirmiausiai tai del kainos, o matosi, tai kad ir kokius suklijuotu ir rezultatas taspats galiausiai. Tai nemaciau del ko isleisti daugiau pinigu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistik: 20 gegužės 2015 - 17:27
QUOTE(Aistik @ 2015 05 20, 18:26)
man kazkaip, net nekilo klausymu kokius detis, iskarto pasirinkau paprastus, metalinius.  Pirmiausiai tai del kainos, o matosi, tai kad ir kokius suklijuotu ir rezultatas taspats galiausiai.  Tai nemaciau del ko isleisti daugiau pinigu.  smile.gif

Va va, aš irgi taip pat, aišku vėliau giminaičiai klausė kodėl nedamoku ir kitokių nesidedu, mažiau matomų, tai sakiau iš vis spalvotus užsidėsiu ant viršaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistik @ 2015 05 20, 18:26)
man kazkaip, net nekilo klausymu kokius detis, iskarto pasirinkau paprastus, metalinius.  Pirmiausiai tai del kainos, o matosi, tai kad ir kokius suklijuotu ir rezultatas taspats galiausiai.  Tai nemaciau del ko isleisti daugiau pinigu.  smile.gif

As ir taip pat pasirinkau, bet db kai bendradarbe su safyriniais, ir jie tikrai lb menkai matos, tai pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
Niu jo, man tai jie grazu ant kito, bet tikrai zinau, kad as atrodysiu baisiai, tai bijau ir tu ir tu wacko.gif o dar kaina, kai abiem zandikauliam tai dasidet 2000lt ohmy.gif mieliau prekybos centre juos isleisciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bozulele @ 2015 05 21, 19:41)
Niu jo, man tai jie grazu ant kito, bet tikrai zinau, kad as atrodysiu baisiai, tai bijau ir tu ir tu  wacko.gif o dar kaina, kai abiem zandikauliam tai dasidet 2000lt  ohmy.gif mieliau prekybos centre juos isleisciau biggrin.gif

Boruzele, tai dėkis vidinius breketus. Aš nesigailiu, kad juos dėjausi. Rezultatas - liuks, o kainos praktiškai tos pačios kaip ir išorinių. smile.gif
Atsakyti
Mane tai erzina, kad teko žemai klijuoti ir nesimato jų biggrin.gif
Šiaip nesitikėjau, kad nejausiu visiškai jokio diskomforto, tik pirmajį vakarą norėjau nusilupti, o toliau pamirščiau apie breketus jei nebūčiau žaizdelės pritrynus verysad.gif
Taip, kad nuo besočio vaaalgymo manęs niekas nesulaikys thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzliukė @ 2015 05 22, 10:47)
Boruzele, tai dėkis vidinius breketus. Aš nesigailiu, kad juos dėjausi. Rezultatas - liuks, o kainos praktiškai tos pačios kaip ir išorinių. smile.gif

Rimtai? Kur jus cia dejotes uz tokias kainas? nes kiek as domejaus, kad vidiniai dvigubai didesne kaina verysad.gif butu tiek pat, deciaus nedvejodama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozulele @ 2015 05 19, 16:14)
Tai va ir as prisiskaicius, kad beligaturiniai ir svelniau ir greiciau stumdo dantukus, sakiau, kad yra planuojamas nestumas, ko pasekoje noretusi mazesnio diskomforto gydymo metu.
Kazkaip google as nelabai matau skirtumo kai isivedu beligaturiniai metaliniai ar paprasti metaliniai  g.gif  man jie atrodo vienodi, o kaip realiai skiriasi vaizdas neisivaizduoju. Gal cia kabinete pries pat dejima reik prasyt kad parodytu pavyzdzius  unsure.gif

Baikit juokus merginos,skausmas tikrai nesiskiria čia tik proto pudrinimas ! Nes daugiau kainuoja jie..mum kartu su drauge sudėjo aš dėjausi paprastus metalinius o ji bilikatūrinius ir aš galėjau ir valgyti ir man tas skausmas buvo tik viena diena o jei taip skaudėjo kad gėrė vaistus 3 kartus per dieną,čia nuo žmogaus priklauso o ne nuo breketųsmile.gif
Atsakyti