QUOTE(Monstar @ 2015 06 01, 00:17)
Po ilgų konsultacijų jau ir aš deduosi breketus. Pirmadienį uždės ant viršaus Damon Clear.
Paskaitinėjau vėl forumą ir užmačiau vidinius breketus, kurie kainuoja panašiai kaip išoriniai. Tai čia kaip suprantu yra neindividualūs breketai. Man juos siūlė vienoje įstaigoje, bet kitur juos labai sukritikavo, nes vidinė dantų pusė yra išgaubta ) ir (, o breketai vienodi. Jų kaina tokia pati kaip išorinių, tačiau paveržimai kainuoja dvigubai (bent jau kur aš ėjau). Paveržimai sudaro didelę dalį gydymo kainos.
Šiaip būčiau jais susigundžiusi labai dėl kainos, tačiau paveržimų kaina gydymo kainą vis tiek labai išaugina. Tai kaip ir pasirinkau breketus, kurie nedaug matysis, (tik lankas aišku matysis) o kaina nedaug didesnė nei paprastų.
Nesutinku su Monstar

Paveržimai tikrai mažai kainuoja. Labai mažai EUR palieku, kai tik paveržia. Vat jeigu keičia lankus, tada suma iš karto didesnė. O lankų keitimas tiek vidinių breketų, tiek išorinių vienodai kainuoja. Nesuprantu, kodėl taip baidotės tų vidinių breketų. Aš džiaugiuosi neatsidžiaugdama. Pirmas dalykas - nesimato, antras dalykas - patogu, trečias dalykas - kaina tikrai neiškyla. Gal labai sudėtingais atvejais ir netinka. Bet mano atvejis nepasakyčiau, nei kad labai lengvas, nei sunkus - susigrūdę dantys ir netaisyklingas sąkandis. Dantukai išsilygino puikiausiai, sąkandžio tvarkymas irgi eina į pabaigą, taip kad savo pasirinktais breketais esu tikrai patenkinta!