Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 65 tema

QUOTE(tute28 @ 2015 05 25, 17:33)
O sita bloga skaitet apie vidinius breketus? http://breketuota.bl...rezultatai.html
As ju nesirinkau, nes kazkodel atrode, kad daug sunkiau valyti, bet gal klystu, nezinau.
Kas turit Damon, ar cia tik man tokia beda? Slankioja lankas, pora kart dienoj pastumu, nes vienoj pusej islenda iki 1cm galas  doh.gif

Aš, aišku, neturėjau įprastų, bet nesigąsdinkit, viskas lengvai išsivalo ir iš vidinių. Ir visus prilindimus su vidiniais jauti, tad nereikia veidrodžio wink.gif Kita vertus, jei negali iškart išsikrapštyt, bent jau kiti nemato, nes viskas viduj wink.gif
Atsakyti

Kas turit Damon, ar cia tik man tokia beda? Slankioja lankas, pora kart dienoj pastumu, nes vienoj pusej islenda iki 1cm galas doh.gif
[/quote]
Na as turiu Damon, bet su lanku viskas gerai.. viena karta kai valgiau ledu vafliuka sulinko ties iltim ir isslinko is paskutinio breketo, bet draugas pirstu spustelejo ir atsistate i vieta biggrin.gif o gala uz paskutinio breketo nagu uzlenkiau ir ciki:) as taip supratau pas jus gale islenda ir slenka? Taip atsilenkia kartais valant galiukas, bet viskas rankom pataisoma:) uzlenkit galiuka ir laikysis.. jeigu gerai supratau problema:)
Atsakyti
Po ilgų konsultacijų jau ir aš deduosi breketus. Pirmadienį uždės ant viršaus Damon Clear.

Paskaitinėjau vėl forumą ir užmačiau vidinius breketus, kurie kainuoja panašiai kaip išoriniai. Tai čia kaip suprantu yra neindividualūs breketai. Man juos siūlė vienoje įstaigoje, bet kitur juos labai sukritikavo, nes vidinė dantų pusė yra išgaubta ) ir (, o breketai vienodi. Jų kaina tokia pati kaip išorinių, tačiau paveržimai kainuoja dvigubai (bent jau kur aš ėjau). Paveržimai sudaro didelę dalį gydymo kainos.
Šiaip būčiau jais susigundžiusi labai dėl kainos, tačiau paveržimų kaina gydymo kainą vis tiek labai išaugina. Tai kaip ir pasirinkau breketus, kurie nedaug matysis, (tik lankas aišku matysis) o kaina nedaug didesnė nei paprastų.
Atsakyti
Papildymas:

jau su breketais, man tai jie labai matosi, tačiau aplinkiniai kol kas nepastebi smile.gif. Skausmą jaučiu tik sukandusi, palietusi dantis. Priekiniai labiausiai. Su maistu dar atsargiai bendrauju smile.gif, dantų valymas vis dar atrodo mistika, ypač galinių, kaip ten prieiti...

Dėl neindividualių vidinių papildyti norėčiau, kad jie tinka nesudėtingais atvejais, kai nedaug reikia tiesinti.
Atsakyti
Ir as jau su thumbup.gif tikrai geriau nei tikejaus smile.gif skausmo kolkas jokio, vaizdas nelabai, bet dziaugiuos kad paskutine minute pasirinkau keraminius thumbup.gif
Atsakyti
Ieškau waterpik dabar, nes tie dantų siūlai mane žudo biggrin.gif. Radau šitą http://www.waterpik....ultra-wp-100_83 93eurai

Tik įdomu, kurie modeliai naujesni/senesni. Čia modelis WP-100, yra identiškai atrodantis WP-120, tai neaišku kuo skiriasi. Kas siuntėtės iš užsienio kokiam tinklapyje užsisakinėjot? Aš žiūriu amazon.co.uk. Tik ten netiks kištukas. Realiai su siuntimu ten gaunasai apie 89 eurai, tai tik keliais eurais pigiau. Gal žinot kur pigiau? Ir jeigu siuntiesi iš užsienio, kaip su garantiniu?
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2015 06 03, 21:31)
Ieškau waterpik dabar, nes tie dantų siūlai mane žudo biggrin.gif. Radau šitą http://www.waterpik....ultra-wp-100_83 93eurai

Tik įdomu, kurie modeliai naujesni/senesni. Čia modelis WP-100, yra identiškai atrodantis WP-120, tai neaišku kuo skiriasi. Kas siuntėtės iš užsienio kokiam tinklapyje užsisakinėjot? Aš žiūriu amazon.co.uk. Tik ten netiks kištukas. Realiai su siuntimu ten gaunasai apie 89 eurai, tai tik keliais eurais pigiau. Gal žinot kur pigiau? Ir jeigu siuntiesi iš užsienio, kaip su garantiniu?

Nesiojama, mano nuomone, praktiskiau pirkt. Turiu abu, bet pagrinde naudoju nesiojama.
Atsakyti
Aš ir jau gundausi. Tą didelį norėjau, nes ten antgalių daug. Bet tam puslapyje kelioninis neturi tik dantų šepetėlio ir Antgaliuko Pik Pocket PPR-2(Praplauna dantenų kišenes). Kiti antgaliai yra. Man higienistė šiek tiek pagasdino, kad kelioninis yra sugedęs kelioms pacientėms. Garantija kažkodėl tik 2 m, ne 3. Kaina 75 eurai. Linkstu prie kelionio
http://www.waterpik....orius-wp-450_83

papildymas: Ar yra pauzė ant kelioninio? Kažką man minėjo higienistė, kad jis pila be sustojimo. Ar tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monstar: 03 birželio 2015 - 20:47
ir jis turi tik 2 stiprumo lygius, kai wp-100 turi 10 lygių,tačiau kiek skaičiau, 10 lygio beveik niekas nenaudoja. Gal ir užtektų 2 lygių
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2015 06 03, 20:53)
ir jis turi tik 2 stiprumo lygius, kai wp-100 turi 10 lygių,tačiau kiek skaičiau, 10 lygio beveik niekas nenaudoja. Gal ir užtektų 2 lygių

As irgi masciau masciau ir nusprendziau kelionini imt nes sroves stiprumas tikrai pakankamas...ant stacionaro max galingumas 90 psi, ant kelioninio 75. Ebay ir amazon pilna po 40£ su nemokamu atsiuntimu uk... Gal turi pazystamu uk, ant kieno adreso parsisiustum, po to per siuntas gali perduot, uztruks greiciau nei pastu ir patikimiau 😉 o ir sutaupysi apie 15€, garantija galioja, tik daug reikalu vel jiem atgal pasiust ir perduot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2015 06 03, 20:53)

su tuo desimtu lygiu taip dantenas issidraskiau, kad baisu. higieniste patare maksimum ant 5 lygio naudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2015 06 01, 00:17)
Po ilgų konsultacijų jau ir aš deduosi breketus. Pirmadienį uždės ant viršaus Damon Clear.

Paskaitinėjau vėl forumą ir užmačiau vidinius breketus, kurie kainuoja panašiai kaip išoriniai. Tai čia kaip suprantu yra neindividualūs breketai. Man juos siūlė vienoje įstaigoje, bet kitur juos labai sukritikavo, nes vidinė dantų pusė yra išgaubta ) ir (, o breketai vienodi. Jų kaina tokia pati kaip išorinių, tačiau paveržimai kainuoja dvigubai (bent jau kur aš ėjau). Paveržimai sudaro didelę dalį gydymo kainos.
Šiaip būčiau jais susigundžiusi labai dėl kainos, tačiau paveržimų kaina gydymo kainą vis tiek labai išaugina. Tai kaip ir pasirinkau breketus, kurie nedaug matysis, (tik lankas aišku matysis) o kaina nedaug didesnė nei paprastų.

Nesutinku su Monstar schmoll.gif Paveržimai tikrai mažai kainuoja. Labai mažai EUR palieku, kai tik paveržia. Vat jeigu keičia lankus, tada suma iš karto didesnė. O lankų keitimas tiek vidinių breketų, tiek išorinių vienodai kainuoja. Nesuprantu, kodėl taip baidotės tų vidinių breketų. Aš džiaugiuosi neatsidžiaugdama. Pirmas dalykas - nesimato, antras dalykas - patogu, trečias dalykas - kaina tikrai neiškyla. Gal labai sudėtingais atvejais ir netinka. Bet mano atvejis nepasakyčiau, nei kad labai lengvas, nei sunkus - susigrūdę dantys ir netaisyklingas sąkandis. Dantukai išsilygino puikiausiai, sąkandžio tvarkymas irgi eina į pabaigą, taip kad savo pasirinktais breketais esu tikrai patenkinta!
Atsakyti