Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 65 tema

QUOTE(jurganespurga @ 2015 06 15, 10:37)
Merginos!

Aš jau holivudas!  biggrin.gif  VA foto: http://breketuota.bl...u-nuemimas.html

Viskas užtruko truputį daugiau nei du metus, per tą laiką gimė sūnus, tai kelis mėnesius nusikėlė, nes buvo labai įtemptas laikas biggrin.gif Jei kuri nerimaujat, kad jau per "senos" breketam, tai drąsiai rekomenduoju bet kuriame amžiuje ir bet kokiomis aplinkybėmis.

Sėkmės visom, o jei turėsit kokių klausimų apie Incognito - klauskit! smile.gif Tik geriau PM arba breketuota@gmail.com  4u.gif

Sveikinu ir as thumbup.gif
Atsakyti
Jurganespurga, 4u.gif 4u.gif
Kaip jausmas?
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2015 06 14, 20:26)

Perskaičiau kažkurios pasakymą, kad ant protinių nededa, o pas mane viršuj protinis padygęs link žando, aš specialiai užklausiau, ar jį reikia išsitraukti, sako ne, atstatysim ir jį pastūmę gal pilnai užpildysim tarpą (neturiu vieno danties toj pačioj pusėj). Na matyt ji geriau žino smile.gif
Nerimauju šiek tiek dėl visų pojūčių po sudėjimo, dėl priežiūros, bet gal kaip nors, kad jau pasiryžau... Beje, man jau 35, bet norėti turėt taisyklingus dantis matyt niekada nevėlu  4u.gif

Man irgi ant protinio dės vėliau, nes uždarinės tarpą su juo. Tik kad mano labai mažiukas, gal reiks priplombuot, žiūrėsim ar eis jį išgelbėti. Savas dantis labiau traukia, nei implantas.

Dėl priežiūros, tai waterpik labai palengvina ją, nes sunkiausia su tarpdančiais, bent jau man.

Kur galima vaško nusipirkti? Man naktį problema, nes ant šono miegu, tai atrodo, kad tie breketai ir viela sulenda į žandą ir labai skauda ryte.
Atsakyti
Kur galima vaško nusipirkti? Man naktį problema, nes ant šono miegu, tai atrodo, kad tie breketai ir viela sulenda į žandą ir labai skauda ryte.

O tau nedave vasko?smile.gif Siaip pas ortodonte arba klinikoj kur dejaisi tikrai turi buti:)
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2015 06 17, 19:20)

man karta savitgalį vielą atsipalidavo labai braižė, neturėjau vašto tai tam kartui išsigelbėjau su vatos diskelių, gali vatos uždėjau ant vielos galo, o šiaip vaško galima nusipirkti tame kabinete kur dantis tvarkais, man rodos dar kamelijoje būna
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2015 06 17, 19:20)

Vaistinej pasiklausinek.
Atsakyti
QUOTE(sincopate @ 2015 06 18, 08:35)

O tau nedave vasko?smile.gif Siaip pas ortodonte arba klinikoj kur dejaisi tikrai turi buti:)

Dave bet baigiasi
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif o as norejau pasiklausti, kai nueme breketus,,,po kiek laiko ploksteles pasiemet? nes man 1dieni nueme, i pasiimti sake tik 07,03,,,cia beveik dvi sav,,,as jau bijau, kad judet nepradetu smile.gif nors turbut zino, ka daro, bet smalsu ir kitu patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2015 06 24, 06:31)
sveikos visos 4u.gif o as norejau pasiklausti, kai nueme breketus,,,po kiek laiko ploksteles pasiemet? nes man 1dieni nueme, i pasiimti sake tik 07,03,,,cia beveik dvi sav,,,as jau bijau, kad judet nepradetu smile.gif nors turbut zino, ka daro, bet smalsu ir kitu patirtis 4u.gif

O jum bus tik ploksteles ar uzklijavo ir vielutes? Man dar toli iki nuemimo, bet daktare/as turbut zino, ka daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2015 06 24, 08:31)

Atsiemiau ta pacia diena. ax.gif
Atsakyti
va kaip gerai Jums... rami galva smile.gif

QUOTE(Flegma @ 2015 06 24, 10:41)
Atsiemiau ta pacia diena.  ax.gif

Papildyta:
man dabas tik virsu nueme,,, apacia po kokiu 2/3 menesiu,,, jokiu vieluciu neklijavo,, tik pasake plokstele pasiimti kada, bet nuo tada kai nueme gaunasi 1savaite ir 5dienos iki kol plokstele gausiu,,ilgokai man kazkaip atrodo

QUOTE(tute28 @ 2015 06 24, 09:50)
O jum bus tik ploksteles ar uzklijavo ir vielutes? Man dar toli iki nuemimo, bet daktare/as turbut zino, ka daro  g.gif

Atsakyti
dar susisiekiau su Budriene, nuramino,,,pasitikiu ja tikrai tad ramiai lauksiu liepos 3 smile.gif sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti