QUOTE(Vasaroti @ 2015 07 02, 20:01)
Pas mane breketai antrą kartą sudėti

Nes po pirmo neklijavo vielos, nedanešiojau plokštelės ir viskas grįžo
Tai dabar jau dės vielą
Bet nesuprantu, kažkuriai ir su viela dantys po metų kelių išjudėjo??
aš irgi pastebėjau, kad vienos kolegės dantis savaip susigrūdo nors neseniai buvo tiesinta,manau taip būna jai nėra plokštelės, vielos, kažko fiksuojančio. Labai viliuosi, kad atėjus laikui nuimti breketus man , ir mums visoms, bus pasiūlytas geriausias variantas pasiektam rezultatui išlaikyti
QUOTE(Monstar @ 2015 07 03, 07:24)
Sveikos, gal kam buvo atsiradusios raudonos dėmės aplink dantį ant dantenų? Skauda su waterpik valytis, bijau gal koks uždegimas, bet ant to danties net neuždėti breketai. Taip neramu dabar dėl to dantuko, niekada nėra buvę tokių dalykų
man tai panašu į uždegimą, gal dantų skysčių paskauakite
arba dar gali būti kad danteną subraižete, tarkim su maistu (žuvies kaulu, dar kažkuo kietu). man yra kažkas tokio buvę, bet per pora dienų praėjo
QUOTE(Vasaroti @ 2015 07 03, 12:59)
Tuoj neviltis apims su tais breketais

Tai dabar du mėn. nei paveržta bus, nieko

Liūdesys..
oi nemanau, vistiek kažkas vyks jai breketai uždėti
---
man tai vis koks breketas atsiklijuoja, o tada praeina diena ir pradeda skaudėt dantį nes keičia padetį
dabar turiu gumytes, pačias silpniausias jau 3 mėn nešioju, bet vistiek tempimą jaučiu. man viršutinį žandikaulį į priekį nori patraukti, tai žinokit labai labai matosi, gal patys dantis nėra labai lyginami (o jie ir nebuvo labai kreivi) bet tas tiesioginis sąkandis stipriai patvarkytas
----
kartais pagalvoju, kad mums, pasirinkisios tiesinimą per 2 m yra nemalonių pojučių, tai koks jausmas kai tuos dantis per pusė metų ištiesina ekstriniu tiesinimu

žiauru