Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 65 tema

Guodzik, vajej, net 4 savaites! (bet turbut skausmai ir siaip nemalonumas praeis anksciau)

o as kosmarus sapnavau- kad nuejau(ryt einu) pas Budriene ir pasiskundziau kad antrukas man biski kreivinasi.. ne i sonus, o atgal, iseina is rikiuotes...
tai ji man 3 breketus uzdejo smile.gif doh.gif

net nezinau kaip ji spres sia problema, nes plokstele to netaiso kaip suprantu - jis yra gan toil nuo ploksteles vielos..
na ziuresim ar gsisiu ryt su breketais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 19, 13:26)
pažiūrėjau, man ir taip gražu, gal kaip šypsotes labiau ir matosi daugiau tų dantenų, bet idėtose foto viskas gražu.
o tobulybe rybų aišku nėra, kaip pati jaučiates? ar jums užtenka to grožio ar vis gi norėtusi labiau dantis atidengti?

bet tikrai daug grazesne sypsena kai atidengia tas dantenas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jaicy @ 2015 01 19, 16:13)
Guodzik, vajej, net 4 savaites! (bet turbut skausmai ir siaip nemalonumas praeis anksciau)

o as kosmarus sapnavau- kad nuejau(ryt einu) pas Budriene ir pasiskundziau kad antrukas man biski kreivinasi.. ne i sonus, o atgal, iseina is rikiuotes...
tai ji man 3 breketus uzdejo smile.gif doh.gif

net nezinau kaip ji spres sia problema, nes plokstele to netaiso kaip suprantu - jis yra gan toil nuo ploksteles vielos..
na ziuresim ar gsisiu ryt su breketais  biggrin.gif

gal vielute is vidaus uzdes? g.gif
o gijimo procesas ilgas nes dantenos lb jautrios, biski uzkliudziau valydama ir pasileido kraujai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 19 sausio 2015 - 16:23
QUOTE(guodzik @ 2015 01 19, 17:20)
bet tikrai daug grazesne sypsena kai atidengia tas dantenas  smile.gif

pas mane kaip šypsausi irgi dantenos matosi. bet aš kai pagalvoju, man ten koks 1 cm perdaug tų dantenų biggrin.gif
o realiai kiek daug jų gali šalinti/ danties kaklelis neapnuoginamas?

(nors katais matau, kad žmones būna trumpas dantukais, aukštomis dantenomis ir galvoju, kaip gražu būtu jai dantenos mažiau būtu, va kaip pas Katažina Nemicko buvo)
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 19, 16:47)
pas mane kaip šypsausi irgi dantenos matosi. bet aš kai pagalvoju, man ten koks 1 cm perdaug tų dantenų biggrin.gif
o realiai kiek daug jų gali šalinti/ danties kaklelis neapnuoginamas?

(nors katais matau, kad žmones būna trumpas dantukais, aukštomis dantenomis ir galvoju, kaip gražu būtu jai dantenos mažiau būtu, va kaip pas Katažina Nemicko buvo)

man pasalino kazkur apie 1 cm bet tikrai niekas neapsinuogino smile.gif ir dantys tokie didesni atrodo, sypsena platesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 01 19, 11:57)
Hm, bet as bespalviu skalauju, nors jei kaip sake, dazo kazkuri medziaga  g.gif Pagal pav sudety neradau tokios, vvelnias zino kame reikalas  doh.gif Beje, su soda pasveiciau, situacija pagerejo, kazkiek nusivale.
Paskaitau apie kainas ir verkt norisi sad.gif As kita sav mokesiu 200e uz vieno lanko keitima.

Klorheksidinas berods daza.
Nesupyk, bet nenorek, ka uzsieny butu lietuviskos kainos. Nors gyvenantiem LT tos kainos baisokos. Del to as vazinejaus i LT. I dantis pasitvarkydavau, i namiskius aplankydavau.

QUOTE(EvitaB999 @ 2015 01 19, 14:16)
Sveikos. Neseniai nuėmė breketus, esu labai patenkinta rezultatu, gydytoja, klinika, tik galinė kaina liūdina, tačiau problemų atsikratymas dabar ir ateity tai atperka. smile.gif Įkėliau nuotraukas į albumą ir noriu paklaust jūsų nuomonės. Man sakė, kad reiktų pašalinti šiek tiek dantenų arba kirpti pasaitėlį kad viskas būtų estetiškai gražiau. Gal kam nors tai yra atlikę? Ar buvo verta? kiek kainavo tokia procedūra?  4u.gif

Grazi sypsena. Pasigalvok del dantenu. Jei tu patenkinta- nieko nedaryk. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2015 01 19, 15:48)
Klorheksidinas berods daza.
Nesupyk, bet nenorek, ka uzsieny butu lietuviskos kainos. Nors gyvenantiem LT tos kainos baisokos. Del to as vazinejaus i LT. I dantis pasitvarkydavau, i namiskius aplankydavau.

Grazi sypsena. Pasigalvok del dantenu. Jei tu patenkinta- nieko nedaryk.  4u.gif

Reiks dar paieskot tokio brudo ar yra sudety, bet lyg nemaciau g.gif
Lietuvisku nenoriu, bet bent jau kad butu kiek litais, tiek eurais. Nes paciu breketu kaina daug maz atitinka, kiek LT litais, tiek cia eurais, bet lanko kaina kazko jau ziaurokai uzkelta. doh.gif

drinks_cheers.gif Man ir grazi sypsena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 19 sausio 2015 - 17:55
QUOTE(tute28 @ 2015 01 19, 18:53)
Reiks dar paieskot tokio brudo ar yra sudety, bet lyg nemaciau  g.gif
Lietuvisku nenoriu, bet bent jau kad butu kiek litais, tiek eurais. Nes paciu breketu kaina daug maz atitinka, kiek LT litais, tiek cia eurais, bet lanko kaina kazko jau ziaurokai uzkelta.  doh.gif
drinks_cheers.gif Man ir grazi sypsena.

Tau saki, ak tiek reiks moket uz lanka keitima? Tu pas lietuvius a ne tvarkais?
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2015 01 19, 17:37)
Tau saki, ak tiek reiks moket uz lanka keitima? Tu pas lietuvius a ne tvarkais?

Per pirma konsultacija visas kainas suminejo. O taisausi jo, pas lietuvius. Pas vietinius paciu breketu kainos minus/plius panasios, o atskirai kiek lanko keitimas, nezinau kiek pas airius. Bet greiciausiai panasi suma. Ai, ka cia dejuosi, padusausiu, kai reiks atiduot ir kita diena bus viskas gerai biggrin.gif Del saves, ne del kazko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 01 19, 20:46)
Per pirma konsultacija visas kainas suminejo. O taisausi jo, pas lietuvius. Pas vietinius paciu breketu kainos minus/plius panasios, o atskirai kiek lanko keitimas, nezinau kiek pas airius. Bet greiciausiai panasi suma. Ai, ka cia dejuosi, padusausiu, kai reiks atiduot ir kita diena bus viskas gerai biggrin.gif Del saves, ne del kazko. rolleyes.gif

Galvok apie rezultata. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2015 01 19, 15:48)
Klorheksidinas berods daza...

g.gif As jau nebesuprantu Jei jis tikrai dazo, o cia pasta su juo http://www.dantuprie...sidinu-0-12-75g

QUOTE(Flegma @ 2015 01 19, 19:24)
Galvok apie rezultata.  4u.gif

Tas taip tas svarbiausia, grazi sypsena ir sveiki dantys bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 19 sausio 2015 - 22:33
Ačiū visoms už pagyras smile.gif guodzik, gal galėtumėt įkelti nuotrauką kaip atrodo šypsena prieš tą nemalonią procedūrą ir po? aš neįsivaizduoju, kuo taip gali skirtis blush2.gif arba kaip tiksliai ta dantenų šalinimo procedūra vadinasi? paieškočiau google vaizdinių rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 01 19, 18:22)
man pasalino kazkur apie 1 cm bet tikrai niekas neapsinuogino smile.gif ir dantys tokie didesni atrodo, sypsena platesne  smile.gif

oho, net negalvojau blink.gif kai sugysi pasirodyk, visoms jau smalsu smile.gif
Atsakyti