Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 65 tema

QUOTE(tute28 @ 2015 01 19, 23:31)
g.gif As jau nebesuprantu Jei jis tikrai dazo, o cia pasta su juo http://www.dantuprie...sidinu-0-12-75g
Tas taip tas svarbiausia, grazi sypsena ir sveiki dantys  bigsmile.gif

Ma orto saki, ka curaproks burnos skalavima skysciuos yr klorheksidina, bet nepamenu kodel jis nedazantis.
Va tarkim corsodil naudojant- dantys pakeis spalva.
Atsakyti
Merginos, galesiu pasirodyti pries ir po kai atrodysiu padoriau biggrin.gif nes dbr ten kraujosruva didziausia, susiuta, grozio tikrai ne per daugiausia. Plius man jau vel reikia higienos nes skalauju su tuo skysciu kur dazo dantis (jis gydomasis) ir dar gelezi geriu skysta doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif pasaitelio tai cia liezuvio kaip suprantu patobulinimas? tongue.gif ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 01 20, 19:22)
sveikos 4u.gif  pasaitelio tai cia liezuvio kaip suprantu patobulinimas?  tongue.gif  ar ne?

As tai suprantu kai virsutine lupa buna prisegta, nezinau, kaip cia pasakyt g.gif Na per viduri, kaip prisegta, nepasikelia.Man vaikystej dare sia prrocedura. http://www.sveikatos...iteliu-plastika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 20 sausio 2015 - 22:46
QUOTE(EvitaB999 @ 2015 01 19, 14:16)
Sveikos. Neseniai nuėmė breketus, esu labai patenkinta rezultatu, gydytoja, klinika, tik galinė kaina liūdina, tačiau problemų atsikratymas dabar ir ateity tai atperka. smile.gif Įkėliau nuotraukas į albumą ir noriu paklaust jūsų nuomonės. Man sakė, kad reiktų pašalinti šiek tiek dantenų arba kirpti pasaitėlį kad viskas būtų estetiškai gražiau. Gal kam nors tai yra atlikę? Ar buvo verta? kiek kainavo tokia procedūra?  4u.gif

Evita, gal gali pasakytmazdaug kiek atsiejo su viskuo tavo sypsena, nes galvoju dėtis breketus pas Bučinskienę, todėl labai domina galutinė kaina. Ačiū!
Atsakyti
Sveikos, pagaliau po 4 metu ir as pagaliau nusiemiau breketus 4u.gif
Pas mane buvo safyriniai breketai - virsuje, metaliniai - apacioje. Sunku dabar ir suskaiciuoti, kiek is viso uz gydyma sumokejau. Bet kaina tikrai perkope 10.000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 01 20, 22:44)
As tai suprantu kai virsutine lupa buna prisegta, nezinau, kaip cia pasakyt  g.gif Na per viduri, kaip prisegta, nepasikelia.Man vaikystej dare sia prrocedura. http://www.sveikatos...iteliu-plastika

Taip. Sitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2015 01 21, 01:42)
Sveikos, pagaliau po 4 metu ir as pagaliau nusiemiau breketus  4u.gif
Pas mane buvo safyriniai breketai - virsuje, metaliniai - apacioje. Sunku dabar ir suskaiciuoti, kiek is viso uz gydyma sumokejau. Bet kaina tikrai perkope 10.000 Lt.

Pasirodyk! Sveikinu pasiekus rezultata! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 01 20, 23:44)
As tai suprantu kai virsutine lupa buna prisegta, nezinau, kaip cia pasakyt  g.gif Na per viduri, kaip prisegta, nepasikelia.Man vaikystej dare sia prrocedura. http://www.sveikatos...iteliu-plastika

supratau smile.gif nes ir liezuvis turi pasaiteli kazkaip pirma mintis sove liezuvis o po to kam ten pakirpinet biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos jau nebe daug liko iki mano breketų dėjimo..Na dėl dėjimo nesijaudinu bet be proto bijau danties traukimo.. schmoll.gif Gal kažkam jau yra trauke ? g.gif Aš nuo pat vaikystės bijau dantistų kaip viena "maloni" dantistė užtvarkę dantį taip kad skausmas buvo toks kad negalėjau valgyt.. doh.gif Dar iki dabar skauda nesinori tvarkytis per naujo nes skausmas baisus..
Atsakyti
Sveikos!
Vasario 5d.prisijungsiu prie "geležinkeliečių" kompanijos. Dėsiuos metalą+keramiką Žalgiry. Kas iš Jūsų dar ten lankotės?
Man žada 1,5m. Sukandimas geras, tik apačia susigrūdusi. Tačiau dės ant abiejų žandikaulių..
Atsakyti
QUOTE(Elodie @ 2015 01 25, 19:01)
Sveikos!
Vasario 5d.prisijungsiu prie "geležinkeliečių" kompanijos. Dėsiuos metalą+keramiką Žalgiry. Kas iš Jūsų dar ten lankotės?
Man žada 1,5m. Sukandimas geras, tik apačia susigrūdusi. Tačiau dės ant abiejų žandikaulių..

Sveika. Man irgi žalgerį dės tik 19 diena rolleyes.gif
Pas kokia tu daktare ?
Atsakyti