Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(Jolanaa @ 2015 02 02, 16:15)
Sveikutės.
Išduokite prašau "paslaptį" kokias paprikas sėjate? Norėtųsi storasienių įvairių spalvų. Pora metų bandžiau įvairius variantus, paprikų buvo, bet, kad labai derlingos būtų nepasakyčiau. Gal turit kokias mylimiausias veisles?

mano kolkas bontempi iš www.sodui.lt bet bandėm jų ir geltonąsias goldflame - visai man nepatiko. Nei derlingumas, nei patys krūmai, kriuvo ir tt. šiemet jų vėl kitą rūšį bandysim, bet visad dar ir bontempi nusiperku smile.gif kad nelikt be derliaus.
Atsakyti
Pasejau paprika vazone. Per kiek laiko mazdaug turetu pasirodyti daigelis?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2015 02 04, 13:40)
Pasejau paprika vazone. Per kiek laiko mazdaug turetu pasirodyti daigelis?

sausą sėklą į vazoną? mirkytos geriausiu atveju per savaitę išdygsta. normalu būtų per dvi savaites sulaukti. tik šiltnamį padarykit.
Atsakyti
As seju sausas tai man per savaite sudygo. As uzdengiu plevele ir laikau ant radiatoriaus kol sudygsta vis pravedinant, kad nepelytu.
Atsakyti
Stanley H ir Solario F1
QUOTE(Jolanaa @ 2015 02 02, 15:15)
Sveikutės.
Išduokite prašau "paslaptį" kokias paprikas sėjate? Norėtųsi storasienių įvairių spalvų. Pora metų bandžiau įvairius variantus, paprikų buvo, bet, kad labai derlingos būtų nepasakyčiau. Gal turit kokias mylimiausias veisles?

Atsakyti
nusipirkau saldzius(pagal aprasyma) pipiriukus лисичка F1, ar teko auginti, ar labai mazi pipiriukai uzauga, geriau gal i vazona ji?
Atsakyti
o kiek laiko turi praeiti, kad jeigu jau nesudygs tai jau aisku, kad ir nebeverta laukti?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2015 02 06, 13:38)
o kiek laiko turi praeiti, kad jeigu jau nesudygs tai jau aisku, kad ir nebeverta laukti?

jei per menesi nesudygs- mesciau lauk. viskas priklauso nuo seklu sviezumo, daigumo, dregmes, silumos tinkamumo.
pas mane dygsta nuo 2-4 savaiciu. o kas kas ant radiatoriaus daigina, tai ir po savaites daigu sulaukia.
Atsakyti
Sveikos. Prisijungsiu. Pasisėjau ir aš 4 rūšių. Tiesa, jos visos "no name". Tiesiog pernai pamačius turgui neatsispyriau grožiui ir nusipirkau palangėms papuošt... biggrin.gif Pagal vaizdą, tai oranžinis ir geltonas į "capsicum annum" panašūs, dar vienas smulkesnis oranžinis , ir smulkesnis raudonas... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 07 vasario 2015 - 16:23
sveikos merginos, gal kuri netyčia turėsit paprikos skirtos lauke auginti ? išvis tokios būna blush2.gif ax.gif nupirkčiau kokius keturis daigelius ....

Kaunas/Alytus/Vilnius
Atsakyti
Kazkuri ne per seniausei kalbejo apie peperoncini blush2.gif gal galima butu suzinot is kur siuntetes? ir ar skiriasi italiskas ir graikiskas peperoncinis ? nes kiek suprantau prie italisku raso kad saldus o graikiskas sildantis ,bet forma nei spalva nesiskiria g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 07, 19:29)
Kazkuri ne per seniausei kalbejo apie peperoncini  blush2.gif gal galima butu suzinot is kur siuntetes? ir ar skiriasi italiskas ir graikiskas peperoncinis ? nes kiek suprantau prie italisku raso kad saldus o graikiskas sildantis ,bet forma nei spalva nesiskiria  g.gif

Jau atradau pati blush2.gif
Atsakyti