QUOTE(Tauriel @ 2015 02 05, 08:08)

Atleiskite, nesusivaldžiau. Planetos kaltos, tik ne lilit, savaime suprantama. Aš tai nesuvokiu, kokio kvailumo reikia būti (o gal nepabijokime žodžio šarlatanas?), jei nuolatos dirbant astrologu, nesugebi pastebėt, kad tai neveikia. Kokio kvailumo reikia būti, kad imtumeisi astrologijos, net elementariai nesusipažinęs su astronomijos pagrindais? Gėda, didžiulė gėda už tokius šunastrologius. Nereikia todėl stebėtis, kad žmonės keikia visus astrologus, kaip jiem nekeikti, kai būrys šarlatanų šitaip baisiai kompromituoja šventą astrologijos vardą.
va, va, va... kaip tik šito nesusivaldymo kaltininke Lilit ir galima laikyti! šiandien Mėnulio ir Lilit jungtis - labai padidėjęs emocingumas ir, deja, klaidinga prasme, nes tavo komentaras visiškai nepagrįstas, labai labai klaidingas...
pas mane yra tokių savybių, kurių be Lilit įsikišimo negalima būtų mano gimimo horoskope nustatyti. paprasčiausiai jos ir nebūtų, jei niekam ji neveiktų, o va ji yra. ir ji joks ne pramanas, būtent astronomiškai apskaičiuotas dalykas. kaip tik keista, kai astrologija besidomintis žmogus nepakankamai susipažinęs su astronomija ir dar čia rašinėja apie kitų nesusipažinimus. (gėda). lilit yra Mėnulio orbitos aukščiausiais taškas, kitaip vadinamas apogėjum.
klasikinė astrologija yra atsilikusi nuo dabartinių astrologijos pasiekimų. kiekvienas mokslas tobulėja ir į naujoves reikia atsižvelgt, o ne būt kur viduramžiuos įlindus. Lilit tik XIXa. apskaičiuota.
ir aš labai džiaugiuosi ta Lilit, ji ir gerų savybių man davus, net mažesnis mano domėjimasis astrologija būtų, jei Lilit kitoje mano gimimo horoskopo vietoje būtų buvusi.
QUOTE(myParadise)
Niekas nežino tikros Lilith gimimo minutės ir valandos
apie ką čia? mitologinių dalykų prisiskaičius? planetų gimimo valandos ir minutės irgi nežinomos.