Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(daimura @ 2015 01 19, 09:54)
Negali gi pykti ant ligonio, nors ir kitokio, nei mes  bigsmile.gif matosi, kad turi alergiją kažkokią, kasosi gi visą laiką  g.gif Jau amarilių temoj susičirškino su merginom, galvojo, kad ir mus čia sukiršins. Bet ne ant tokių pataikė lotuliukas.gif

buvau ir aš ten įlindus ax.gif smagiai ji temoj su šluota tvarką darėuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 19, 10:04)
Ką rusaitės rašo, tai ir aš žinau, užpernai skaičiau. Todėl jokiais makaronais ir nesusigundžiau smile.gif Bet ateis tany ir pasakys visą teisybę, nes ji juos augino.

ax.gif Tany , ateik ir papasakok ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 09:38)
ax.gif Tany , ateik ir papasakok ax.gif  biggrin.gif

Sveikos,nors kvietėt Tany ,bet ir aš auginau ,nebuvo tokio ilgio kaip rašo ,gal 7-8 cm.tik,skonio normalaus,daugiau gal į sausumą ,viduj ne tuščiaviduris,šiaip kekėj buvo po 3-4 vnt. žiedus man mėtė per karsčius gal todėl po tiek nedaug primezgė,bet man asmeniškai xoxloma su čiuxloma skanesni ir kabo kekėmis
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 19, 09:04)
Ką rusaitės rašo, tai ir aš žinau, užpernai skaičiau. Todėl jokiais makaronais ir nesusigundžiau smile.gif Bet ateis tany ir pasakys visą teisybę, nes ji juos augino.

Bet ir atmintis doh.gif thumbup.gif

Įdomu ir man būtų auginusių nuomonė, auginsiu bet kuriuo atveju pabandyti, bet nuo nuomonės priklausys kiek daigų bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 19 sausio 2015 - 10:40
QUOTE(Karosė @ 2015 01 19, 11:31)
Sveikos,nors kvietėt Tany ,bet ir aš auginau ,nebuvo tokio ilgio kaip rašo ,gal 7-8 cm.tik,skonio normalaus,daugiau gal į sausumą ,viduj ne tuščiaviduris,šiaip kekėj buvo po 3-4 vnt. žiedus man mėtė per karsčius gal todėl po tiek nedaug primezgė,bet man asmeniškai xoxloma su čiuxloma skanesni ir kabo kekėmis

rolleyes.gif supratau...nieko gero vadinasi...vadinasi tiesa ten buvo parašyta... rolleyes.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 01 19, 11:35)
Bet ir atmintis doh.gif  thumbup.gif

Įdomu ir man būtų auginusių nuomonė, auginsiu bet kuriuo atveju pabandyti, bet nuo nuomonės priklausys kiek daigų bus rolleyes.gif

biggrin.gif aha ..nu vieną reik sodint , kitaip ir liks iki galo neraišku kaip ten su juo... biggrin.gif
Atsakyti
O as taip susirgau to samocvieto liga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 19, 12:20)
O as taip susirgau to samocvieto liga  doh.gif

bigsmile.gif kas čia per atmaina tokia ligos...aš tai dar tokiom nesergu, nu taip pasinori ir paskui praeina , pamirštu ir tiek , jei negaunu pabandyt... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 11:33)
aš tai dar tokiom nesergu, nu taip pasinori ir paskui praeina , pamirštu ir tiek , jei negaunu pabandyt... lotuliukas.gif

va taigi. Kad turėčiau dviejų pavadinimų sėklas, tai dar užsimanyčiau mirtinai kokių. O daba, kai tų sėklų vos ne pas kiekvieną čia užsukančią pilni stalčiai... ot, neturėsiu kažkokių, pasisėsiu kitokias, ne mažiau geras smile.gif
Atsakyti
Ir as taip pamaniau biggrin.gif
Ispradziu apie samocvietus svajojau ir seile varvinau, bet apsiraminau, turiu tu pomidoru kitokiais pavadinimais, uzteks pavalgymui ir dar daugiau. Tik reikia dar pasidaryt sarasiuka, oa sitam kazkaip nera upo kolkas biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif aš tai išankstinio sąrašo nedarysiu...imsiu ir intuityviai sėsiu po vieną , po dvi...Bolzano tai tikrai tik bus , jau čia be sąrašo, čeriukų šiemet net nežinau ar ir tą vieną sodinsiu , gal pertrauką padarysiu...Polkutė tikrai bus krūmelis, ...nu vienžo... mirksiukas.gif
Sėsiu ir rašysiu , ir pernai taip gimė pasėtų sąrašas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 sausio 2015 - 12:04
Pomidoro žmona šiuolaikiškai yra POMIDORĖ. biggrin.gif
Nors aš vis vien nesuprantu, kaip galima tekėti už pomidoro?
Už morkos, už agurko - taip, bet už pomidoro? Iškrypimas ne kitaip. irnesakyk.gif

Aš nemėgstu pomidorų ir pomodorių. doh.gif
Atsakyti