Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Steputė @ 2015 01 19, 13:12)
kaip galima tekėti už pomidoro?
Už morkos, už agurko - taip, bet už pomidoro? Iškrypimas ne kitaip.  irnesakyk.gif

Aš nemėgstu pomidorų ir pomodorių.  doh.gif

Bet užtat kokį mes pomidoriną turim bigsmile.gif taip sakant ir vaizdas, ir pavadinimas.. bigsmile.gif Nereiktų tau tekėt už agurko... gal ir pomidorus tada pamėgtum hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 01 19, 12:12)
Pomidoro žmona šiuolaikiškai yra POMIDORĖ.  biggrin.gif
Nors aš vis vien nesuprantu, kaip galima tekėti už pomidoro?
Už morkos, už agurko - taip, bet už pomidoro? Iškrypimas ne kitaip.  irnesakyk.gif

Gal zinot kokia menulio faze g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Stepute, o tu klausei ar pomidorai tave megsta lotuliukas.gif

Na ir as ju nemegstu, nenoriu ir nenoresiu lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jo...tai taip ir atiduosim ten kokį pomidoriną Steputei...tegul teka už agurko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 01 19, 13:12)
Pomidoro žmona šiuolaikiškai yra POMIDORĖ.  biggrin.gif
Nors aš vis vien nesuprantu, kaip galima tekėti už pomidoro?

biggrin.gif Merginos nekreipkit dėmesio matau gyvena SVIEKSNOJA ten yra tokie ligonine kuriuos visus trenktus, ir nusigėrusius priima matyt ten reabilitacija atlieka. biggrin.gif.Eina per temas ir peza nesąmones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svente22 @ 2015 01 19, 12:41)
biggrin.gif Merginos nekreipkit dėmesio matau gyvena SVIEKSNOJA ten yra tokie ligonine kuriuos visus trenktus, ir nusigėrusius priima matyt ten reabilitacija atlieka. biggrin.gif.Eina per temas ir peza nesąmones doh.gif

Kokia išprusus... lankeisi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Steput, matau tu ten labai kasaisi vieną žandą.. Jei valgytum pomidorus, tikrai tau tie niežai praeitų wink.gif smile.gif
Atsakyti
Matyt elergija nuo agurku ir morku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svente22 @ 2015 01 19, 13:01)
Matyt elergija nuo agurku ir morku  biggrin.gif

Agurkas nepatenkina paros normu (gaunamu vitaminu) biggrin.gif Uztat zandai niezti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 19 sausio 2015 - 13:06
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 12:41)
nu jo...tai taip ir atiduosim ten kokį pomidoriną Steputei...tegul teka už agurko rolleyes.gif

aš tai atiduočiau. By tik žmogus laimingas būtų smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif jo jo...visi čia eis iš kitų palatų ir visiems reiks duot ką... schmoll.gif
Atsakyti
tegu būna ta Steputė, juk ne piktybinė, vis platesniu rakursu į pomidorus pažiūrėsim, už ką mėgstam ar nemėgstam apgalvosim. Žiū, gal ir pagydys kurią nors, gal daugiau mūsų nuspręsim, nu kad nemėgstam mes tų pomidorų, tik vat liga niekaip neatsitraukia tai ir sodinam be galo be krašto pilnus šiltnamius ir laukymes. Negana, kad keičiamės, tai dar ir iš užjūrių siunčiamės. Gal Steputės dėka vis daugiau mūsų pasakys, kad užtenka to 100 veislių, kurias jau turim ir daugiau nė vienos nebeimsim net dykai.
Atsakyti