Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(ritat29 @ 2015 01 16, 17:03)

2. Noriu paklausti... Zinau, kad zmones pelenus barsto i darzus, taigi man kyla klausimas ar galima pelenus berti i siltnami? (zeme - priemolis)  g.gif  g.gif  g.gif

Ne tik galima, bet ir būtina. Sodindama pomidorus į šiltnamį, pelenus beriu ir į duobes kartu su visu kitu gėriu. Šiais metais, jaučiu, reikės vietoj žuvies miltų tą fosfatą berti, nes pernai po pasodinimo katė apsilankė, o jai iš paskos - ir mano drimbla labradoras. Gerai, kad dar turėjau atsargoj daigų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2015 01 16, 17:03)
Labas vakaras  smile.gif

1. Noriu padekoti visoms, kurios atsake apie pomidoras.eu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  (parasiau dar karta, gavau atsakyma, viskas ok)

2. Noriu paklausti... Zinau, kad zmones pelenus barsto i darzus, taigi man kyla klausimas ar galima pelenus berti i siltnami? (zeme - priemolis)  g.gif  g.gif  g.gif

Galima ir į šiltnamį, ypač jei žemė rūgšti. Tik nepadauginkite, nenukalkinkite per daug, o šiaip tai pelenai yra labai gera ir natūrali trąša. Aš per žiemą vis beriu ant daržo žemės ir į šiltnamį, o vasarą - apie svogūnus, kopūstus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 01 16, 18:21)
Ne tik galima, bet ir būtina. Sodindama pomidorus į šiltnamį, pelenus beriu ir į duobes kartu su visu kitu gėriu. Šiais metais, jaučiu, reikės vietoj žuvies miltų tą fosfatą berti, nes pernai po pasodinimo katė apsilankė, o jai iš paskos - ir mano drimbla labradoras. Gerai, kad dar turėjau atsargoj daigų  doh.gif

Dekui Jum 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Klausiau del to, kad siemet kaip niekada kurenam labai gerom lapuociu malkom smile.gif Kiek zinau, lapuociu pelenai yra neblogas dalykas, nors nezinau, ka gero jie daro doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2015 01 16, 18:38)
Dekui Jum  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Klausiau del to, kad siemet kaip niekada kurenam labai gerom lapuociu malkom smile.gif Kiek zinau, lapuociu pelenai yra neblogas dalykas, nors nezinau, ka gero jie daro  doh.gif  blush2.gif

Gal bus aiškiau http://www.sodininky...-nauda-ir-zala/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 16, 09:01)
Gonzikėli, nekreipk į dėmesio į tokias bliuznes, aš pirma į tavo naujuosius namus eisiu  4u.gif
Čia tos jų kalbos tai kaip anties pirdis, nereik nė dėmesio kreipt.

drinks_cheers.gif Aš irgi su tavim,Gonzikai .Graži temukė thumbup.gif .
Spjaudėsi žegnojosi,a dar senos nebaigę, sulėkė naujon.Su poemom user posted image...
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 01 16, 16:30)
as irgi  4u.gif

O tau čia kas daba užplaukė user posted image.
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2015 01 16, 14:36)
Kai išdygs, galėsiu duoti  lotuliukas.gif

Buciau dekinga, jauciu visi namiskiai irgi blush2.gif
Profilis neparode is kur jus , tikiuos nereiks vaziuoti jo pora simtu km :-)
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2015 01 16, 22:36)
Buciau dekinga, jauciu visi namiskiai irgi  blush2.gif

O ką geram šuniui tiek ne atstumas,geras pomidorininkas ir iki kinų sienos nueitų keliais dėl daigo mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 01 16, 19:21)
Ne tik galima, bet ir būtina. Sodindama pomidorus į šiltnamį, pelenus beriu ir į duobes kartu su visu kitu gėriu. Šiais metais, jaučiu, reikės vietoj žuvies miltų tą fosfatą berti, nes pernai po pasodinimo katė apsilankė, o jai iš paskos - ir mano drimbla labradoras. Gerai, kad dar turėjau atsargoj daigų  doh.gif

ax.gif galima paklausti- kokį fosforą turit omeny ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal gali kas patarti kuo pakeisti Jaučio širdis ir Marmande pomidorus šiemet? Norėtųsi kažko panašaus, tik skanesnių, didesnių, mėsingesnių ir derlingesnių.
Gerai čia užsinorėjau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2015 01 16, 22:36)
Buciau dekinga, jauciu visi namiskiai irgi  blush2.gif

aš iš saulės miesto �� mano vyras karta per mėnesį važiuoja į Kauną ir Vilnių �� galėsiu perduoti ��
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2015 01 17, 10:01)
Sveikos. Gal gali kas patarti kuo pakeisti Jaučio širdis ir Marmande pomidorus šiemet? Norėtųsi kažko panašaus, tik skanesnių, didesnių, mėsingesnių ir derlingesnių.
Gerai čia užsinorėjau?  biggrin.gif

German Johnson paklausinekit gal kas turi seklu .ruzavi ,dideli ,labai skanus .nehibridas.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 17, 09:25)
ax.gif galima paklausti- kokį fosforą turit omeny ax.gif

ui, dar nežinau blush2.gif gal visai nusišnekėjau blush2.gif . Esu kažkur užsirašiusi, Saintlina rašė ką reikia pilti vietoj žuvies miltų, kad kvapo šiltnamyje nebūtų. Kad ir kaip stengiausi pilti tiesiai į duobes, bet vis tiek aplinkui pasibarstė. O tada jau katėms balius.
Atsakyti