Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(JOLINTA @ 2015 01 17, 18:27)
Labutis,tai reikia užsisakyti iš šiam puslapį,tik atsiųs iš Vilniaus,ar yra kitas adresas Vilniaus,iš anksto aciu

Taip taip sitam pal uzsisakot. As turiu omeny kad galit saves neriboti bijant kad neapmuitintu
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2015 01 17, 19:45)
Taigi jau supratom, kad mazochistė esat, supratom  biggrin.gif

Tai ką, gal jau pradedam sąrašus dėlioti? smile.gif
Kas šiemet favoritai bus? Pernai tokiu metu visi marfų ieškojo

Siemet daugiausiai vietos skirsiu kosmonaut volkov. Juos pirmą kartą auginsiu... Kazin nenisivilsiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raminta1985: 17 sausio 2015 - 19:57
QUOTE(saintlina @ 2015 01 17, 19:41)
superfosfatą?  smile.gif

va, ačiukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 17, 19:56)
Taip taip sitam pal uzsisakot. As turiu omeny kad galit saves neriboti bijant kad neapmuitintu
Papildyta:

Siemet daugiausiai vietos skirsiu kosmonaut volkov. Juos pirmą kartą auginsiu... Kazin nenisivilsiu?

čia tuos kosmonautus iš kokių renkatės? daugiausia - tai kiek?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 01 17, 20:10)
va, ačiukas  4u.gif
Papildyta:

čia tuos kosmonautus iš kokių renkatės? daugiausia - tai kiek?

Turiu black cherry cerise marmande kosmonaut volkov german orange strawberry betalux omars lebanese andromeda sibirskij skorospelyj de barao ir japonskyj triufel. Kisiu max po pora daigu kosmonautus 5 planavau. Jei atvirai tai man beveik visos naujos veisles nezinau ko tiketis. Neuzaugas visus kisiu ėaukan
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 01 17, 20:45)
Taigi jau supratom, kad mazochistė esat, supratom  biggrin.gif

Tai ką, gal jau pradedam sąrašus dėlioti? smile.gif
Kas šiemet favoritai bus? Pernai tokiu metu visi marfų ieškojo

As jau viska sau sudeliojau smile.gif Hibridu nera, bus apie 75 vnt., 55 veisliu. Nebenoriu kazka keisti.
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 01 17, 20:30)
As  jau viska sau sudeliojau smile.gif Hibridu nera, bus apie 75 vnt., 55 veisliu. Nebenoriu kazka keisti.

Kokio dydzio jusu siltnamis? Kas jusu favoritas siemet?
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2015 01 17, 12:32)
German Johnson  paklausinekit gal kas turi seklu .ruzavi ,dideli ,labai skanus .nehibridas.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 17, 21:36)
Kokio dydzio jusu siltnamis? Kas jusu favoritas siemet?

Siltnamis 11 m, gal is pernai faforitai g.gif , tada patiko Ananas ir Kardinal Mazarini-buvo saldziausi, derlingiausi- Red Pear, Duo, Penis, Purple Russian.
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 01 17, 22:30)
As  jau viska sau sudeliojau smile.gif Hibridu nera, bus apie 75 vnt., 55 veisliu. Nebenoriu kazka keisti.

Pernai aš panašiai pakvailiojau doh.gif . Tik kelis hibridus auginau. Šiemet jau tikrai taip nebesielgsiu. Dėl to, kad hibridai atspareresni ligoms. O pavalgymui, tai kai išsitrenki kelis favoritus, tai ir užtenka. Gi dauguma pomidorų į stiklainius "sueina". Neverta rizikuoti derliumi.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 01 17, 22:38)
Pernai aš panašiai pakvailiojau  doh.gif . Tik kelis hibridus auginau. Šiemet jau tikrai taip nebesielgsiu. Dėl to, kad hibridai atspareresni ligoms. O pavalgymui, tai kai išsitrenki kelis favoritus, tai ir užtenka. Gi dauguma pomidorų į stiklainius "sueina". Neverta rizikuoti derliumi.

Kiekvienam savo ax.gif Man skonis svarbesnis uz derlinguma:) O hibridu-pilnos parduotuves. Konservuotu skonis irgi skiriasi smile.gif Daug metu auginu tik veisles. Galbut prieziuros veislems siek tiek daugiau, bet man tas teikia malonuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 17, 20:21)
Turiu black cherry cerise marmande kosmonaut volkov german orange strawberry betalux omars lebanese andromeda sibirskij skorospelyj de barao ir japonskyj triufel. Kisiu max po pora daigu kosmonautus 5 planavau. Jei atvirai tai man beveik visos naujos veisles nezinau ko tiketis. Neuzaugas visus kisiu ėaukan

O hibridai??? Jokių nebus blink.gif ? Man tie kosmonautai tai šiaip sau, na, normalūs raudoni pomidorai, galėjo būti ir derlingesni (gal vieta nepatiko g.gif ) Labai skanūs De barao (juodi), tiesą pasakius, man skaniausi iš juočkių, be to, labai gerai derėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 17 sausio 2015 - 22:00
Sutinku, kiekvienam savo.
Pas mane tik sultys pomidorų gaminamos, tai skonio jau neatskiriu hihihi.gif na dėl derlingumo, tai paprieštaraučiau. Nehibridai pas mane tikrai nenusileidžia derlingumu hibridams. Tik kai demėtligė užpuolė, prisiminiau hibridus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2015 01 18, 00:00)
Labai skanūs De barao (juodi), tiesą pasakius, man skaniausi iš juočkių, be to, labai gerai derėjo.

Man labai patiko De barao Gigant - skanūs, derlingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 01 17, 21:54)
O hibridu-pilnos parduotuves.

oi, nesakykit. Savi hibridai nesigauna tokie kaip parduotuvėj schmoll.gif
Atsakyti