Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

Štai kokie mieli akiai "kazokai" smile.gif jau pernai mačiau paveiksliukus, bet sėklų tai nei pernai, nei šįmet..
Казацкий http://www.treespk.r...27798bec246.jpg

Aprašymas:
высота 50 см., раннеспелый, плоды красные круглые весом 60-80 гр. Сверхурожайный , просто стена глянцевых плотных плодов.

Tik nesakykit, kad nieko gero ar negražu, čia jums ne kokie žali negrai ar paturbinti kiniečiai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 21 sausio 2015 - 10:26
QUOTE(Ex @ 2015 01 21, 10:22)
Štai kokie mieli akiai "kazokai" smile.gif jau pernai mačiau paveiksliukus, bet sėklų tai nei pernai, nei šįmet..

Aprašymas:
высота 50 см., раннеспелый, плоды красные круглые весом 60-80 гр. Сверхурожайный , просто стена глянцевых плотных плодов.

Tik nesakykit, kad nieko gero ar negražu, čia jums ne kokie žali negrai ar paturbinti kiniečiai..

Čia, tipo, naujai psichozei??? kad tuos samocvietus greičiau pamiršt???
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 21, 10:22)

Aprašymas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 21, 10:33)

antipsichozinė mantra:
nenoriu jokių naujų pomidorų, man nereikia jokių naujų pomidorų, man nepatinka jokie nauji pomidorai, man neįdomūs jokie nauji pomidorai, man užtenka tiek kiek turiu
ir vėl iš pradžių:
nenoriu jokių naujų pomidorų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 21 sausio 2015 - 10:38
Sakykit, kuriuo sejos kalendoriu vadovaujates? g.gif Mama prase atspausdint, dairausi, visur jie skirtingi blink.gif Man tai visas aisku su savo pomidorais, vadovaujuosi cia nustatytom dienom biggrin.gif O bendrai kuriuo tikit ir pasitikit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 21, 10:37)
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 21, 10:33)

antipsichozinė mantra:
nenoriu jokių naujų pomidorų, man nereikia jokių naujų pomidorų, man nepatinka jokie nauji pomidorai, man neįdomūs jokie nauji pomidorai, man užtenka tiek kiek turiu
ir vėl iš pradžių:
nenoriu jokių naujų pomidorų...

ok 4u.gif
user posted image
man nereikia...reikia...nereikia nereikia
user posted image
tfu pasimeciau
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 21, 11:39)
Sakykit, kuriuo sejos kalendoriu vadovaujates? 
O bendrai kuriuo tikit ir pasitikit  g.gif

Berods, užpernai sėjau pagal kalendorių, pernai dangun nežiūrėjau, sėjau tada, kada turėjau laiko, o šįmet išsirinksiu pačią nepalankiausią dieną ir tada sėsiu. Iš principo. Manot neaugs ir derliaus neturėsiu?
Atsakyti
Aš nemėgstu mazgočių, horoskopų ir pomidorų. irnesakyk.gif

Ir vardas GONZIKAS man nepatinka. Skamba panašiai kaip guzikas ar ciucikas. irnesakyk.gif
Geriau jau būtų GONDZILA. Tai skambėtų kaip... Ai, nors ką aš žinau.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 21, 10:57)
Berods, užpernai sėjau pagal kalendorių, pernai dangun nežiūrėjau, sėjau tada, kada turėjau laiko, o šįmet išsirinksiu pačią nepalankiausią dieną ir tada sėsiu. Iš principo. Manot neaugs ir derliaus neturėsiu?

Nemanau rolleyes.gif Bet mamai geriau ka nors nunesiu bus ramiau ir jai ir man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 01 21, 12:00)
Aš nemėgstu mazgočių, horoskopų ir pomidorų.  irnesakyk.gif

Ir vardas GONZIKAS man nepatinka. Skamba panašiai kaip guzikas ar ciucikas.  irnesakyk.gif

sveika,Steput mirksiukas.gif sukurk temą apie nick'us ,o mes atėjusios pas Tave į svečius turėsim džiaugsmo pasiginčyt,kam koks vardas tinka tongue.gif o čia mes vis dėlto apie pomidorus tauškiam bigsmile.gif
Atsakyti
Va, dar radau atitinkamo dizaino pomidorų smile.gif
http://supersadovod..../05/Niagara.jpg

Aprašymas:
Включен в Госреестр по Российской Федерации для выращивания под пленочными укрытиями в ЛПХ. Созревание плодов наступает на 110 день после полных всходов. Растение индетерминантное. Лист среднего размера, зеленый. Соцветие простое.

Плод грушевидной формы, гладкий, окраска незрелого плода зеленая, зрелого — красная. Число гнезд 2-3. Масса плода 95 г. Вкус отличный. Товарная урожайность 8 кг/кв.м. Используется для свежего потребления и цельноплодного консервирования.
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 01 21, 11:00)
Aš nemėgstu mazgočių, horoskopų ir pomidorų.  irnesakyk.gif

Ir vardas GONZIKAS man nepatinka. Skamba panašiai kaip guzikas ar ciucikas.  irnesakyk.gif

Kaip suprantu menulio faze dar nepasikeite g.gif
Atsakyti