QUOTE(Artulia @ 2015 01 23, 08:39)
Gal kuri mergina galėtų kortų pagalba padėti man rasti atsakymą?

Situacija tokia: turiu šiandien dalyvauti įmonės renginyje. Esu prisižadėjusi, kad dalyvausiu, viduje ir pati to labai noriu. Bet. Netikėtai susirgau ir blaškausi nežinodama, ką daryti - viena vertus, pažadas duotas, ir pačiai norisi, kita vertus - gal ta liga man atsiųsta kaip ženklas, kad nevykčiau (kelionė netrumpa). Blaškausi, vis dvejoju, ir jau šiandien turiu galutinai nuspręsti....
Tai klausimas toks: ar teisingai padarysiu, jei visgi vyksiu į kelionę? Ačiū
Nieko nesakiau vakar. Man atrode, jog man nedera kistis. Tikiuosi neisvaziavote ir gyvdotes, ir sveikstate
QUOTE(Mielasirminkštas @ 2015 01 23, 14:58)
Sveiki, noreciau paprasyti, kad kuri mergaite ismestu man kortas

Siuo metu su savuoju esame po konflikto ir tie santykiai musu labai sunkiai klijuojas

Is jo puses jauciu pastovias abejones, lyg ir nora buti kartu, bet lyg ir atsarguma toki ir mane tai varo i nevilti. Taciau siuo metu man demesi pradejo rodyti ir kitas zmogus ir as dabar metausi, ar verta dar stengtis del mano senu santykiu ir ar laikui begant matosi kazkoks pagerejimas, ar paleist jau ji galutinai ir nieko jau cia nebebus, bei pradeti naujus santykius?

Taigi is viso to, ka prirasiau, klausimeliai butu tokie- ka mano vaikinas man jaucia ir ar yra nusiteikes paleist savo skaudulius visus ir duoti mums antra galimybe laikui begant ir ar jis dar mane tebemyli? Bijau, kad busiu jau ta meile praradus, kad jis bus nurases mane, taigi belieka viska paleisti ir pradeti nauja gyvenima.
Dabartinio Jusu draugo jausmuose yra tik liudesys ir nepakeliama kancia. Jis nori iseit nuo situ santykiu. Mano, jog pats tai padarys. Perspektyva su juo - vel gi skyrybos, praregejimas abieju, didelis pokytis, bet Jums tos skyrybos iseina i nauda.
Tas kitas savo jausmuose ne itin pastovus, man rodo jo apsvaigima nuo kazko tai, jis ne visai ant zemes yra, kazkas ten, ar vartoja kazka, ar panasiai. Ir Jums simpatija jaucia va per ta iskreipta prizme. Kas butu, jei jis ja nusimestu? Iseitu jis, atsitrauktu. Perspektyvoj su antruoju tokia, kad tuo zmogumi negalima pasktiket, ir jis ka nores, ta ir darys, Jusu itakos cia nebus, galite nebent pastoti, kur jis tuoj spruktu salin. Tai jei yra santykiai, pasisaugokite dvigubai, nes is jo to tiketis beprasmiska.
Pas Jus cia tokia niuroka situacija iseina. Paklausiau kortu kaip Jums geriausia elgtis, kad maziau paciai nukentet. Tai kortos sako ramiai laukt ir nieko nedaryt, yra ne laikas nei naujoms pazintims, nei kam panasiam.
QUOTE(grazus_rytas @ 2015 01 23, 22:37)
Labas vakarėlis

Vis galvoju, kad meilėj nesiseka, kad ji ne man... Bet šiandien prisiminiau vieną simpatiją

Tą berniuką jau gal pusę metų stebiu, karts nuo karto susitikę susižvalgom. Bet nei jis, nei as jokių žygių nedarom. Tik va kažkoks kirminas vis graužia, liepia pabandyti... Įdomu ką kortos sako, ar tie susižvalgymai turi pagrindą, ar tai simpatija, fluidai ore? O gal tiesiog mest jį iš galvos?
Ačiū
Paziurejau jo pasamoninius norus ir jis nori su jumis susitikti romantiskam vakarui, bet slepia tai, nes bijo buti atstumtas. Nagi pasiulykit

Tik nekalbekit jei sutiks, apie seima, vaikucius beigi kokia Jus sauni kulinare, nes tada gali pabegt tiesiai is ten, kaip betmenas pro langa

As rimtai.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys