Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 23, 20:31)
Amariliai, ar galėtumėte man padėti. Paskutiniu metu be galo blaškausi dėl to, ką turėčiau veikti toliau. Atrodo, kad galėčiau dirbti įvairiose srityse tik niekaip nesiryžtu kažką keisti. Ar valdiškas darbas man skirtas? Kokioj srity man save realizuoti?

Surasykite variantus savo pacios sugalvotus, ziuresim kuris palankesnis. Bet rytoj. Laukiu kol baigsis tas romantinis filmas per tv, kur mergiote ziuri, ir galesiu ramiai savo seriala pries miega... viena serija bent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2015 01 23, 08:39)
Gal kuri mergina galėtų kortų pagalba padėti man rasti atsakymą? 4u.gif  Situacija tokia: turiu šiandien dalyvauti įmonės renginyje. Esu prisižadėjusi, kad dalyvausiu, viduje ir pati to labai noriu. Bet. Netikėtai susirgau ir blaškausi nežinodama, ką daryti - viena vertus, pažadas duotas, ir pačiai norisi, kita vertus - gal ta liga man atsiųsta kaip ženklas, kad nevykčiau (kelionė netrumpa). Blaškausi, vis dvejoju, ir jau šiandien turiu galutinai nuspręsti....
Tai klausimas toks: ar teisingai padarysiu, jei visgi vyksiu į kelionę? Ačiū 4u.gif

Nieko nesakiau vakar. Man atrode, jog man nedera kistis. Tikiuosi neisvaziavote ir gyvdotes, ir sveikstate smile.gif

QUOTE(Mielasirminkštas @ 2015 01 23, 14:58)
Sveiki, noreciau paprasyti, kad kuri mergaite ismestu man kortas  blush2.gif  Siuo metu su savuoju esame po konflikto ir tie santykiai musu labai sunkiai klijuojas  verysad.gif  Is jo puses jauciu pastovias abejones, lyg ir nora buti kartu, bet lyg ir atsarguma toki ir mane tai varo i nevilti. Taciau siuo metu man demesi pradejo rodyti ir kitas zmogus ir as dabar metausi, ar verta dar stengtis del mano senu santykiu ir ar laikui begant matosi kazkoks pagerejimas, ar paleist jau ji galutinai ir nieko jau cia nebebus, bei pradeti naujus santykius?  unsure.gif Taigi is viso to, ka prirasiau, klausimeliai butu tokie- ka mano vaikinas man jaucia ir ar yra nusiteikes paleist savo skaudulius visus ir duoti mums antra galimybe laikui begant ir ar jis dar mane tebemyli? Bijau, kad busiu jau ta meile praradus, kad jis bus nurases mane, taigi belieka viska paleisti ir pradeti nauja gyvenima. verysad.gif

Dabartinio Jusu draugo jausmuose yra tik liudesys ir nepakeliama kancia. Jis nori iseit nuo situ santykiu. Mano, jog pats tai padarys. Perspektyva su juo - vel gi skyrybos, praregejimas abieju, didelis pokytis, bet Jums tos skyrybos iseina i nauda.

Tas kitas savo jausmuose ne itin pastovus, man rodo jo apsvaigima nuo kazko tai, jis ne visai ant zemes yra, kazkas ten, ar vartoja kazka, ar panasiai. Ir Jums simpatija jaucia va per ta iskreipta prizme. Kas butu, jei jis ja nusimestu? Iseitu jis, atsitrauktu. Perspektyvoj su antruoju tokia, kad tuo zmogumi negalima pasktiket, ir jis ka nores, ta ir darys, Jusu itakos cia nebus, galite nebent pastoti, kur jis tuoj spruktu salin. Tai jei yra santykiai, pasisaugokite dvigubai, nes is jo to tiketis beprasmiska.
Pas Jus cia tokia niuroka situacija iseina. Paklausiau kortu kaip Jums geriausia elgtis, kad maziau paciai nukentet. Tai kortos sako ramiai laukt ir nieko nedaryt, yra ne laikas nei naujoms pazintims, nei kam panasiam.

QUOTE(grazus_rytas @ 2015 01 23, 22:37)
Labas vakarėlis wink.gif
Vis galvoju, kad meilėj nesiseka, kad ji ne man... Bet šiandien prisiminiau vieną simpatiją smile.gif Tą berniuką jau gal pusę metų stebiu, karts nuo karto susitikę susižvalgom. Bet nei jis, nei as jokių žygių nedarom. Tik va kažkoks kirminas vis graužia, liepia pabandyti... Įdomu ką kortos sako, ar tie susižvalgymai turi pagrindą, ar tai simpatija, fluidai ore? O gal tiesiog mest jį iš galvos?
Ačiū

Paziurejau jo pasamoninius norus ir jis nori su jumis susitikti romantiskam vakarui, bet slepia tai, nes bijo buti atstumtas. Nagi pasiulykit cool.gif Tik nekalbekit jei sutiks, apie seima, vaikucius beigi kokia Jus sauni kulinare, nes tada gali pabegt tiesiai is ten, kaip betmenas pro langa tongue.gif As rimtai.
Atsakyti
Kaip smagu skaityti,kai merginom iskrenta grazi ateitis.O pas mane toks jausmas,kad saules dar ilgai nepamatysiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 24, 14:54)
Paziurejau jo pasamoninius norus ir jis nori su jumis susitikti romantiskam vakarui, bet slepia tai, nes bijo buti atstumtas. Nagi pasiulykit  cool.gif Tik nekalbekit jei sutiks, apie seima, vaikucius beigi kokia Jus sauni kulinare, nes tada gali pabegt tiesiai is ten, kaip betmenas pro langa  tongue.gif As rimtai.

Ačiū, Amariliai smile.gif
Kortos pasakė tai ką norėjau išgisti smile.gif Bet kaip pirmai imtis iniciatyvos nenutuokiu... Būtent Jūsų įvardinto atstūmimo labiausiai bijau. Bijau ir to, kad gal jis nėra laisvas. Keisčiausia tai, kad jis nėra mano tipažo vyras, taip pat negaliu paaiškinti kodėl vsiškai nepažystamas žmogus taip traukia.
Po skyrybų (vyras išėjo pas kitą) likau ne tik su sudaužyta širdim, bet ir įgijau nepasitikėjiimo jausmą, įsikaliau, kad meilė ne man, kad jos daugiau nebebus. Ir bac, vieną dieną pamatau jį smile.gif Išties keistas jausmas...
Atsakyti
Tulpyte,kad ir kaip kvailai ir neitikinamai skambetu,bet tikrai pamatysit ir saule,ir daugeli kitu graziu dalyku.
Kaip tik siandien ziurejau i zmogu,isgyvenusi labai panasia situacija ir tyliai dziaugiausi.Vel juokiasi,vel svyti akys ir vel kuria planus...O buvo,rodos,visai dugne.
Atsakyti
QUOTE(grazus_rytas @ 2015 01 24, 15:26)
Ačiū, Amariliai smile.gif
Kortos pasakė tai ką norėjau išgisti smile.gif Bet kaip pirmai imtis iniciatyvos nenutuokiu... Būtent Jūsų įvardinto atstūmimo labiausiai bijau. Bijau ir to, kad gal jis nėra laisvas. Keisčiausia tai, kad jis nėra mano tipažo vyras, taip pat negaliu paaiškinti kodėl vsiškai nepažystamas žmogus taip traukia.
Po skyrybų (vyras išėjo pas kitą) likau ne tik su sudaužyta širdim, bet ir įgijau nepasitikėjiimo jausmą, įsikaliau, kad meilė ne man, kad jos daugiau nebebus. Ir bac, vieną dieną pamatau jį smile.gif Išties keistas jausmas...

Viespateliau, nu taigi apsirengi graziai, pasidazai, pasikvepini ir praeidama pro sali uzkalbini. Laba diena, daznai jus matau, Jusu grazus batai /akys/protezai/plaukai/sypsena, nu parink kuri is tu biggrin.gif ir ziuret jam reik i akis tuo momentu, ir i ta zvilgsni sutelkti visa savo susizavejima kuris tik imanomas. jei nesutiks, tai seima jam svarbiau ir tas gerai, nuleiskit viska juokais, o jei sutiks, nu tai kame problema. traukia Jus chemija, cia kaip pas gyvunelius pas mus yra, jeigu pasamone uzuodzia tinkama partneri gimines pratesimui, tai tokie susizavejimai ir atsitinka. Bet mes dar turim prota, kad tuos procesus pareguliuoti.

o antra dalis laisko labai nekokia, bet jeigu dirbsite su savimi, tai issispres ir sita problema ir tos kvailos mintys nueis salin. Ziurint ka darot del to.

be to, as ir nezadu cia vestuviniu sukneliu, as sakau, kad cia prasiblaskymas, kuris reikalingas. Jezau, nu kodel Jus norite tu suzadetuviu ziedu is kiekvieno sutikto vyro, tai nesuprantu. Cia ne Jums, cia masuotei irgi.
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2015 01 24, 17:48)
Tulpyte,kad ir kaip kvailai ir neitikinamai skambetu,bet tikrai pamatysit ir saule,ir daugeli kitu graziu dalyku.
Kaip tik siandien ziurejau i zmogu,isgyvenusi labai panasia situacija ir tyliai dziaugiausi.Vel juokiasi,vel svyti akys ir vel kuria planus...O buvo,rodos,visai dugne.

Na as dar nelikau viena jis dar vis yra( kolkas) bet ta nezine ir vidinis pragaras , kad nebezinai ko imtis ,kad pasijustum geriau...
Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2015 01 24, 15:58)
Na as dar nelikau viena jis dar vis yra( kolkas) bet ta nezine ir vidinis pragaras , kad nebezinai ko imtis ,kad pasijustum geriau...

Jei pati sau nepadedate, nei kortos, nei niekas kitas nepadės smile.gif kam save kankinat? ar ne geriau būtų išeiti kur nors, pabūti atskirai ir suidėlioti mintis, ką daryti toliau, bet energiją sutelkti galvojant apie ateitį, o ne apie tai, ką jis žada daryti? Kol to nebus, ilgam liksite šiame taške..
Atsakyti
Tulpyte, vienu klausimu Tau kur private snekejom as sudejau didele delione ir su papildomom dar kortom, pasidariau eskizus, einu perskaitau dabar rukydama ir atsiusiu Tau rezultata. O Tu paverk per ta laika. Cia yra normaliu moteru, kurios tikrai Tave paguos. Mano tai matai kokia paguoda... Nors tikrai suprantu Tave.
Atsakyti
Amariliai, be galo dekinga Jums uz atsakyma. Taip, jis kankinasi. Ir kankinas del NIEKO cray.gif As nesuprantu, kodel jis ta daro. cray.gif Kodel jis save taip kankina, uzuot suprates ir priemes fakta, kad jis suklydo ir is tikruju viskas YRA gerai? Kodel jis liepia man moket uz klaida, kurios net nebuvo? Jis mergele. Mergeles, kiek zinau, labai sunkiai pripazista klydusios. Bet kaip sitaip galima? Jis man yra sakes, kad visa gyvenima norejo rasti savo antra sielos dalele ir sutikes mane ja atrado. Kodel jis tai sveicia lauk, kaip kokia siuksle? cry.gif Dar suprasciau, kad as tikrai buciau kazka padarius, bet as nieko nepadariau. NICNIEKO. Visos problemos yra jo galvoje. Amariliai, o tikrai jau jokiu jokiu jokiu budu nera sansu, kad santykiai susitvarkys, kad prareges jis? Gal, jei as jam rodyciau tiek pat meiles, rupescio, silumos, kiek rodau dabar, visa sita juoda etapa imanoma pereiti? Sis zmogus man yra viskas. As negaliu jo paleisti, ar leist jam iseit, ypac, kai problema realiai net neegzistuoja. As nusiteikus nagais ragais kovoti. Jums rasiau klausima stiprybes akimirka, todel sakiau, kad "gal pradet viska is naujo". As NEGALIU. Jis mano zmogus. Tiesiog negalim mes baigt visko sitaip. cray.gif Gal yra vilties, kad sita duobe imanoma perlipt? Bent menkiausias vilties spindulelis? Issiguodziau dabar ilgiausiu monologu, bet daugiau nera kam issipasakot, ar pasiguosti, o siaubas toks, kad sedziu ir visu kunu purtaus tiesiog.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mielasirminkštas: 24 sausio 2015 - 16:31
QUOTE(Mielasirminkštas @ 2015 01 24, 16:29)
Amariliai, be galo dekinga Jums uz atsakyma. Taip, jis kankinasi. Ir kankinas del NIEKO  cray.gif As nesuprantu, kodel jis ta daro. cray.gif Kodel jis save taip kankina, uzuot suprates ir priemes fakta, kad jis suklydo ir is tikruju viskas YRA gerai? Kodel jis liepia man moket uz klaida, kurios net nebuvo? Jis mergele. Mergeles, kiek zinau, labai sunkiai pripazista klydusios. Bet kaip sitaip galima? Jis man yra sakes, kad visa gyvenima norejo rasti savo antra sielos dalele ir sutikes mane ja atrado. Kodel jis tai sveicia lauk, kaip kokia siuksle?  cry.gif Dar suprasciau, kad as tikrai buciau kazka padarius, bet as nieko nepadariau. NICNIEKO. Visos problemos yra jo galvoje. Amariliai, o tikrai jau jokiu jokiu jokiu budu nera sansu, kad santykiai susitvarkys, kad prareges jis? Gal, jei as jam rodyciau tiek pat meiles, rupescio, silumos, kiek rodau dabar, visa sita juoda etapa imanoma pereiti? Sis zmogus man yra viskas. As negaliu jo paleisti, ar leist jam iseit, ypac, kai problema realiai net neegzistuoja. As nusiteikus nagais ragais kovoti. Jums rasiau klausima stiprybes akimirka, todel sakiau, kad "gal pradet viska is naujo". As NEGALIU. Jis mano zmogus. Tiesiog negalim mes baigt visko sitaip. cray.gif Gal yra vilties, kad sita duobe imanoma perlipt? Bent menkiausias vilties spindulelis? Issiguodziau dabar ilgiausiu monologu, bet daugiau nera kam issipasakot, ar pasiguosti, o siaubas toks, kad sedziu ir visu kunu purtaus tiesiog.

uf. nagi Jus man davete aisku klausima, as i ji trumpai ir atsakiau. is Jusu reakcijos sprendziu, jog ten dar yra kazkur suva pakastas, pas Jus saviverte pamukus, ka jis isdarineja irgi ne visai aisku, cia tokiu beverkianciu, kaip negali pasirinkti tapr dvieju moteru, tai matem jau, ir gyvai, ir virtualiai... Artistai. Ir kas per sielos puseles ir daleles. Gimstam vieni, sergam vieni, mirstam vieni, tu puseliu daug, nes zemej 6 ar 7 milijardai zmoniu gyvena. Mitas yra tos savo puseles. Dabar, kad sita Jusu graudu laiska islukstent, tai man reik papildomos info, aiskaus papasakojimo, kas darosi, ir cia deciau kortas ilgai nuobodziai, nujauciu. Didelis darbas. Temoj to nedarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2015 01 24, 16:58)

Tulpyte, pagalvok apie vaikus, jiems skaudu matyt verkiancia mama, tad susiimk, pagerk raminanciu arbatu ar laseliu kokiu tai.
Atsakyti