Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Na, merginos, as pasiruosusi atsakyti kelioms i rupimus klausimus... Turiu nora toki, o dar ir Amariliai norisi padet... ma tai klauskit...
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2015 01 26, 18:59)
Na, merginos, as pasiruosusi atsakyti kelioms i rupimus klausimus... Turiu nora toki, o dar ir Amariliai norisi padet... ma tai klauskit...

Pastebejau,kad paskutiniu metu daug moteru isgyvena krize santuokoje.Sy karta ir as jungiuosiu i ju rata.Ir noriu patarimo kaip is jos isbristi?
Atsakyti
QUOTE(myja @ 2015 01 26, 21:09)
Pastebejau,kad paskutiniu metu daug moteru isgyvena krize santuokoje.Sy karta ir as jungiuosiu i ju rata.Ir noriu patarimo kaip is jos isbristi?

As Jums i az parasiau...
Atsakyti
QUOTE(Magnetic @ 2015 01 26, 18:51)
tiesiog man per daug sunku taip gyventi... o jeigu susitaikysiu, nekreipsiu demesio, tai tik dar daugiau atitolsim vienas nuo kito... sia vasara bandziau nekreipti demesio ir leisti jam daryti ka jis nori ir kaip nori. to pasekme, visiskas atitolimas. Nieko bendra, jokiu pomegiu, jokio laisvalaikio kartu, jokio supratingumo, pyktis, agresija, nesusikalbejimas... As taip nenoriu gyventi.

Ne man kištis, bet jau negalėjau susilaikyt.

"Nieko bendra, jokiu pomegiu"... Nu gi pati viską pasakėt. Ir nereik tų kortų, kad pasakytų, ar kažką sutiksit ar ne. Jei eisit į viešumą ir susipažinsit su vaikinais - tai kažkas ir atsiras. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 01 26, 20:03)
Ne man kištis, bet jau negalėjau susilaikyt.

"Nieko bendra, jokiu pomegiu"... Nu gi pati viską pasakėt. Ir nereik tų kortų, kad pasakytų, ar kažką sutiksit ar ne. Jei eisit į viešumą ir susipažinsit su vaikinais - tai kažkas ir atsiras. doh.gif

Jei gerai supratau, tai moteris santuokoje gyvena, vaikų turi, nori išsaugoti šeimą, o ne iškart lėkti vaikinų ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 26, 20:05)
Jei gerai supratau, tai moteris santuokoje gyvena, vaikų turi, nori išsaugoti šeimą, o ne iškart lėkti vaikinų ieškoti.

Kad ir šeimoje... Suprantu, aš ir pati norėčiau išsaugot šeimą ir t.t. Bet moterys nėra silpnoji grandis, kaip visur įprasta, kad pastoviai nusileidžia ir kenčia. Kažkodėl visiems įprasta, kad mes turim atlikti kažkokį pelenės vaidmenį. Tai ir pats metas pamesti kurpaitę ir kažkam ją atrasti. Visos jūs turit laisvę būti laimingomis ir gyventi savo gyvenimą, o ne vyrams po kojomis gulėti. Jei yra vaikas/vaikai - pasitarkit su jais ir išeikit kartu. Jei vyras nevertina šeimos - tai jau nebe šeima. Čia mano nuomonė. Nes per savo dar trumpą gyvenimą mačiau daug ko ir patyriau daug ko. Ir žinau, ką šneku.
Atsakyti
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 01 26, 20:10)
Kad ir šeimoje... Suprantu, aš ir pati norėčiau išsaugot šeimą ir t.t. Bet moterys nėra silpnoji grandis, kaip visur įprasta, kad pastoviai nusileidžia ir kenčia. Kažkodėl visiems įprasta, kad mes turim atlikti kažkokį pelenės vaidmenį. Tai ir pats metas pamesti kurpaitę ir kažkam ją atrasti. Visos jūs turit laisvę būti laimingomis ir gyventi savo gyvenimą, o ne vyrams po kojomis gulėti. Jei yra vaikas/vaikai - pasitarkit su jais ir išeikit kartu. Jei vyras nevertina šeimos - tai jau nebe šeima. Čia mano nuomonė. Nes per savo dar trumpą gyvenimą mačiau daug ko ir patyriau daug ko. Ir žinau,

Išeiti visada spės. Problemą reikia spręsti, ne nuo jos bėgti. Jei prisieki būti kartu ir laimėje, ir varge - neatsakinga bėgti pirmam sunkumui iškilus smile.gif (nekalbu apie atvejus, kai niekas nesisprendžia n metų).
Atsakyti
Bet gi jos vyras eina pas mamyte. mamyte savo aktyviu buvimu sudaro pagrindine baze, del ko griuva santykiai. Nepasikeis cia niekada. Jokastes kompleksas - motina, kuri negali paleisti savo sunaus, o visos kitos moterys - jai varzoves. Ikaitas - tas sunus. Tokios motinos uzaugintas jis nepasikeis. Tas jam sudeta i vertybiu fundamenta. Seima jis laiko ta seima, kurioje gime, bet ne ta, kuria pats sukure. Be kortu as parasiau dabar, kortos su manim nekalba siandien.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 26, 20:27)
Bet gi jos vyras eina pas mamyte. mamyte savo aktyviu buvimu sudaro pagrindine baze, del ko griuva santykiai. Nepasikeis cia niekada. Jokastes kompleksas - motina, kuri negali paleisti savo sunaus, o visos kitos moterys - jai varzoves. Ikaitas - tas sunus. Tokios motinos uzaugintas jis nepasikeis. Tas jam sudeta i vertybiu fundamenta. Seima jis laiko ta seima, kurioje gime, bet ne ta, kuria pats sukure. Be kortu as parasiau  dabar, kortos su manim nekalba siandien.

Tada tyliu. Neturiu kompetencijos šnekėt.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 26, 20:21)
Išeiti visada spės. Problemą reikia spręsti, ne nuo jos bėgti. Jei prisieki būti kartu ir laimėje, ir varge - neatsakinga bėgti pirmam sunkumui iškilus smile.gif  (nekalbu apie atvejus, kai niekas nesisprendžia n metų).

Ne, čia niekas nekalba apie bėgimą. Tai kaip tik stiprybė, jei moteris sugeba išeiti iš nesveikų santykių. Ne mes vienos turim ieškot kompromiso, o abi pusės. Jei vyras to nedaro - pats metas išeiti, kad ir kaip sunku. Reik atrast stiprybės savy ir kovot, o ne žemintis prieš vyrą. Jis - nėra visas pasaulis, jis tik dalelė jo. Vyrai ateina ir išeina. Ir visos turim su tuo susitaikyti.

Nuoširdžiai rekomenduoju visoms paskaityti knygą "Moterys, kurios myli per stipriai". Kiekviena rasit save joje ir padės greičiau ateiti į protą.
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri ir man mestu kortas. Ar yra perspekytvu kokiu santykiuose su H? Pazystami nesame labai seniai, nors jau sakes, kad myli mane ir as jo svajoniu moteris. Man jis labai patinka, taciau nesisvaidau pati tokiais zodziais labai greitai.
Aciu, atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Skaudziausia tai, kad jis supranta kad tai yra problema, supranta kad tai psichologinis kompleksas. Atrodo jis kartais kaip ir nori is to issivaduoti, bet ir vel pradeda pries mane gudrauti, suranda 100 darbu kad galetu is namu isvaziuoti ir mamyte kartu pasiimti. Gal jam padetu geras psichologas? Ar cia taip jau beviltiska?
Nenoriu taip gyventi, nenoriu būti antra moteris vyro gyvenime. Viska mato vaikai, kokia likau pikta, niekas nedziugina. O sunus yra pasakes man kai susipykom, kad "isvaziuosiu ir paliksiu tave viena". Nes mato kaip tevas daro ir mato kaip mane tai skaudina. Sunui tik 3 metai.
Atsakyti