QUOTE(Magnetic @ 2015 01 26, 21:48)
Skaudziausia tai, kad jis supranta kad tai yra problema, supranta kad tai psichologinis kompleksas. Atrodo jis kartais kaip ir nori is to issivaduoti, bet ir vel pradeda pries mane gudrauti, suranda 100 darbu kad galetu is namu isvaziuoti ir mamyte kartu pasiimti. Gal jam padetu geras psichologas? Ar cia taip jau beviltiska?
Nenoriu taip gyventi, nenoriu būti antra moteris vyro gyvenime. Viska mato vaikai, kokia likau pikta, niekas nedziugina. O sunus yra pasakes man kai susipykom, kad "isvaziuosiu ir paliksiu tave viena". Nes mato kaip tevas daro ir mato kaip mane tai skaudina. Sunui tik 3 metai.
Nenoriu taip gyventi, nenoriu būti antra moteris vyro gyvenime. Viska mato vaikai, kokia likau pikta, niekas nedziugina. O sunus yra pasakes man kai susipykom, kad "isvaziuosiu ir paliksiu tave viena". Nes mato kaip tevas daro ir mato kaip mane tai skaudina. Sunui tik 3 metai.
Magnetic, aš tikiu, kad jūs stipresnė moteris, nei dabar mums save parodot. Bandykit eit pas šeimos psichologą ar kažką tokio, jei tikit, kad išsaugosit šeimą. Bet teisingai Amariliai pasakė, kad jūsų vyras yra mamytės sūnelis. Ir jūs konkurentė jai. Jei turit kur išeit - pasiimkit sūnelį ir išvažiuokit. Tik JOKIU BŪDU sūnui neįdiekit blogo įteikimo apie tėvą. Negalima manipuliuoti vaiku ir piršt jam nuomonės. Galit paminėti, kad "na, tėvelis negražiai elgiasi ir nori pabūti vienas, o mes išvyksim kitur paatostogauti (jūsų tėvų namai ar pan), smagiai praleisim laiką" ar panašiai.