Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Magnetic @ 2015 01 26, 21:48)
Skaudziausia tai, kad jis supranta kad tai yra problema, supranta kad tai psichologinis kompleksas. Atrodo jis kartais kaip ir nori is to issivaduoti, bet ir vel pradeda pries mane gudrauti, suranda 100 darbu kad galetu is namu isvaziuoti ir mamyte kartu pasiimti. Gal jam padetu geras psichologas? Ar cia taip jau beviltiska?
Nenoriu taip gyventi, nenoriu būti antra moteris vyro gyvenime. Viska mato vaikai, kokia likau pikta, niekas nedziugina. O sunus yra pasakes man kai susipykom, kad "isvaziuosiu ir paliksiu tave viena". Nes mato kaip tevas daro ir mato kaip mane tai skaudina. Sunui tik 3 metai.

Magnetic, aš tikiu, kad jūs stipresnė moteris, nei dabar mums save parodot. Bandykit eit pas šeimos psichologą ar kažką tokio, jei tikit, kad išsaugosit šeimą. Bet teisingai Amariliai pasakė, kad jūsų vyras yra mamytės sūnelis. Ir jūs konkurentė jai. Jei turit kur išeit - pasiimkit sūnelį ir išvažiuokit. Tik JOKIU BŪDU sūnui neįdiekit blogo įteikimo apie tėvą. Negalima manipuliuoti vaiku ir piršt jam nuomonės. Galit paminėti, kad "na, tėvelis negražiai elgiasi ir nori pabūti vienas, o mes išvyksim kitur paatostogauti (jūsų tėvų namai ar pan), smagiai praleisim laiką" ar panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PikciurnaGabi: 26 sausio 2015 - 21:56
QUOTE(Magnetic @ 2015 01 26, 21:48)
Skaudziausia tai, kad jis supranta kad tai yra problema, supranta kad tai psichologinis kompleksas. Atrodo jis kartais kaip ir nori is to issivaduoti, bet ir vel pradeda pries mane gudrauti, suranda 100 darbu kad galetu is namu isvaziuoti ir mamyte kartu pasiimti. Gal jam padetu geras psichologas? Ar cia taip jau beviltiska?
Nenoriu taip gyventi, nenoriu būti antra moteris vyro gyvenime. Viska mato vaikai, kokia likau pikta, niekas nedziugina. O sunus yra pasakes man kai susipykom, kad "isvaziuosiu ir paliksiu tave viena". Nes mato kaip tevas daro ir mato kaip mane tai skaudina. Sunui tik 3 metai.

Jeigu jis savo problema suvokia, tai jo atsakomybes dalies nebetempkite. Reiskia, jis zino, ka daro. Idomu ar mamyte suvokia? Kazin. Geras psichoterapeutas taip, gali duot geru minciu, gali atverti atsakymus, kuriuos patys ir taip jau zinojom, tik nedrisom pasinaudoti. Krastutine Jokastes komplekso riba yra incestas ir tuomet jau vyras su zmona nebesimyli. Va tada viskas beviltiska. Jei to nera, tai dar padetis nepasmerkta.
Atsakyti
Sveiki,

Kada ateis meilė į mano širdy?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 01 26, 21:55)
Magnetic, aš tikiu, kad jūs stipresnė moteris, nei dabar mums save parodot. Bandykit eit pas šeimos psichologą ar kažką tokio, jei tikit, kad išsaugosit šeimą. Bet teisingai Amariliai pasakė, kad jūsų vyras yra mamytės sūnelis. Ir jūs konkurentė jai. Jei turit kur išeit - pasiimkit sūnelį ir išvažiuokit. Tik JOKIU BŪDU sūnui neįdiekit blogo įteikimo apie tėvą. Negalima manipuliuoti vaiku ir piršt jam nuomonės. Galit paminėti, kad "na, tėvelis negražiai elgiasi ir nori pabūti vienas, o mes išvyksim kitur paatostogauti (jūsų tėvų namai ar pan), smagiai praleisim laiką" ar panašiai.

Netekėjus, vaikų neturinti mergina grriausiai išmano šeimynines peripetijas. Cirkas be pinigų doh.gif
Atsakyti
Na ne, pas mus dar nera jau taip beviltiska. Bet nemanau kad jis eis pas koki psichologa kartu su manim, kad mums padetu. Jam tai atrodys kavaila...
O jo mama labai nenorejo manes i marcias, man tiek pridariusi pacioje pradzioje draugystes, tiek savo sunu nuteikinejo pries mane... kad net po 13 metu negaliu pamirsti viso to...
Noriu istikruju bandyti viska gelbeti, bet ir iseiti noriu, gal atsitoketu... O gal be jo butu geriau visiems. Kad mamyte laimingesne butu po musu issiskirimo tai cia faktas.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 26, 22:16)
Netekėjus, vaikų neturinti mergina grriausiai išmano šeimynines peripetijas. Cirkas be pinigų doh.gif

Kai nieko nežinot apie žmogaus gyvenimą - protingiausia patylėti. Nežinot nei mano praeities, nei dabarties, tad su cirku atvažiavot, su juo ir išvažiuokit.
Papildyta:
QUOTE(Magnetic @ 2015 01 26, 22:23)
Na ne, pas mus dar nera jau taip beviltiska. Bet nemanau kad jis eis pas koki psichologa kartu su manim, kad mums padetu. Jam tai atrodys kavaila...
O jo mama labai nenorejo manes i marcias, man tiek pridariusi pacioje pradzioje draugystes, tiek savo sunu nuteikinejo pries mane... kad net po 13 metu negaliu pamirsti viso to...
Noriu istikruju bandyti viska gelbeti, bet ir iseiti noriu, gal atsitoketu... O gal be jo butu geriau visiems. Kad mamyte laimingesne butu po musu issiskirimo tai cia faktas.

Na, nepabandžiusi nesužinosit, tad pabandykit pasiūlyt nueit su vyru pas psichoterapeutą kartu arba jam atskirai. O jei jo motina nenorėjo jūsų į marčias, tada nesistebiu, kodėl ji nesugeba paleisti sūnaus, o ir jums skaudą daro. Visgi, jeigu atrasit savy stiprybės - nors trumpam išeikit, bent pamatysit realią situaciją, ar jam rūpi, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 01 26, 22:58)
Kai nieko nežinot apie žmogaus gyvenimą - protingiausia patylėti. Nežinot nei mano praeities, nei dabarties, tad su cirku atvažiavot, su juo ir išvažiuokit.
Papildyta:
Na, nepabandžiusi nesužinosit, tad pabandykit pasiūlyt nueit su vyru pas psichoterapeutą kartu arba jam atskirai. O jei jo motina nenorėjo jūsų į marčias, tada nesistebiu, kodėl ji nesugeba paleisti sūnaus, o ir jums skaudą daro. Visgi, jeigu atrasit savy stiprybės - nors trumpam išeikit, bent pamatysit realią situaciją, ar jam rūpi, ar ne.

Neturint pačiai vaikų su vyru irgi protingiausia patylėti, bet apsimesti santykių egzzzperte, matyt, smagiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 01 26, 22:58)
Papildyta:

Ne, isejimas bus panaudotas pries ja pacia iskart ir dar daug kartu veliau. Einu miegot. Gal rytoj kortos kalbesis su manim. Manau, uzkamavau as jas.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 26, 23:10)
Neturint pačiai vaikų su vyru irgi protingiausia patylėti, bet apsimesti santykių egzzzperte, matyt, smagiau biggrin.gif

Eksperte nieks neapsimeta, aš tik savo nuomonę išsakiau smile.gif
Ir vietoj to, kad kažką moteriai patartumėt - būtent jūs apsimetat eksperte, bandydama pajuokti mane, ir vis dar su savo cirku čia sėdit doh.gif
Nepatiko mano nuomonė - viskas gerai, supratau, laisva jau jūs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 26, 23:11)
Ne, isejimas bus panaudotas pries ja pacia iskart ir dar  daug kartu veliau. Einu miegot. Gal rytoj kortos kalbesis su manim. Manau, uzkamavau as jas.

Matot, gal ir panaudotų, bet tiesiog pasakiau tokį variantą iš aplinkinių patirties. Ir pačiai teko daug matyt, buvau ir manipuliuota ir t.t., ir iš kitų aplink esančių žmonių. Daugumai pasiteisino tas trumpas išėjimas. Bet viskas priklauso nuo pačių žmonių, visi esam skirtingi ir reaguojam skirtingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PikciurnaGabi: 26 sausio 2015 - 23:23
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 01 26, 23:22)
Eksperte nieks neapsimeta, aš tik savo nuomonę išsakiau smile.gif
Ir vietoj to, kad kažką moteriai patartumėt - būtent jūs apsimetat eksperte, bandydama pajuokti mane, ir vis dar su savo cirku čia sėdit  doh.gif
Nepatiko mano nuomonė - viskas gerai, supratau, laisva jau jūs smile.gif
Papildyta:
Matot, gal ir panaudotų, bet tiesiog pasakiau tokį variantą iš aplinkinių patirties. Ir pačiai teko daug matyt, buvau ir manipuliuota ir t.t., ir iš kitų aplink esančių žmonių. Daugumai pasiteisino tas trumpas išėjimas. Bet viskas priklauso nuo pačių žmonių, visi esam skirtingi ir reaguojam skirtingai.

Skirtingai nei tu beletristika neužsiimu. Jei neturiu ką patarti šeimyniniais reikalais - tai ir nepatarinėju, diletante smile.gif turiu nuovokos neblevyzgoti temomis, kuriomis pasisakyti per maža patirties. Ką tu gali patarti už save vyresnei, ilgus metus santuokoje gyvenančiai, šeimą turinčiai moteriai? Čia tas pats kaip dvimetis matematikos mokytoją skaičiavimo mokytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 26 sausio 2015 - 23:29
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 26, 23:26)
Skirtingai  nei tu beletristika neužsiimu. Jei neturiu ką patarti šeimyniniais reikalais - tai ir nepatarinėju, diletante smile.gif

Išsikalbėjot jau? Ir dar kartą pakartosiu, jūs nežinot manęs ir mano gyvenimo, tad "diletantais" nesisvaidykit.
Viskas, baigiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 01 26, 23:30)
Išsikalbėjot jau? Ir dar kartą pakartosiu, jūs nežinot manęs ir mano gyvenimo, tad "diletantais" nesisvaidykit.
Viskas, baigiam smile.gif

Turi vyrą, vaikų? Jei ne, tai niekad nebuvai Magnetic pozicijoje ir tavo patarimai tik tuščiažodžiavimas. Nereikia čia net "žinoti gyvenimo". Vaiko, giminaičio ar prašalaičio pozicija visai kas kita.
Atsakyti