Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Amariliai @ 2015 01 18, 11:29)
Labas rytas.

Darbadviai galvoja, kad esi gera darbuotoja, jiems pelna nesi viskas ok, Tave kaip zmogu megsta. Cia tik dvi kortikes, kurios sako, kad jie mano, jog kartais Tu darai viska lyg ir teisingai, bet niekaip nesigauna ir kazkur kazkokias smulkias klaideles darai.

O perspektyva pakelimo pareigose paciai prasant, nelabai dar. Galimas priesingas rezultatas. Tiesiog ne laikas. Patarimo kortos sako but santuriai, kas liecia pinigus kol kas.

Tiesą sakot, ir jie man tą patį sakė, kad kažkaip nesigauna, nors geriausia iš naujokių esu. Tai laukia pavasario, nes tada viskas eisis kaip per sviestą. Čia dabar, baiginėjantis sezonui, sunkiau. Bet svarbiausia, kad jiems patinku.
Dėl pakėlimo pareigose man direktorė "namiokino", kad reikės daugiau vadybininkių, bet ateity, ir tai pasakė man asmeniškai. Todėl ir smalsu pasidarė ar žada artimu metu ar vėliau smile.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
[quote=Amariliai,2015 01 18, 13:11]
Ka jis Jums jaucia ir ka jumyse mato: jaucia labai Jusu nora paskubint ivykius, jam tas smukdo jo patiees iniciatyva, nes medzioja ne jis Jus, o Jus ji, cia jam kerta er vyriskuma. Todel siek tiek yra atsiribojes nuo romantiniu jausmu. Bet tik siek tiek, nes salia visko jam Jumyse matosi meile, ta grazioji romantine. Cia jo pasamoniniai jausmai ir jis ju gali neivardinti, nes nezinos kaip. isoriskai Jums rodo, kad neskubes ir nenori to daryti, pokycio santykiuose. To priezastis yra darbas darbas ir dar karta darbas, kuris jo galvoje ir ketinimuose dominuoja dabar, galbut jis nori sukurti materialine gerove ir tik tada priimti srendima rimta su Jumis. Vienas variantu. Taip pat jis nenori, jog Jus zinotumet, kad jis ten i ta materialu plana sulindes visas, ten kazkokie nemalonumai, o bijo, kad Jus suzinojusi, jog esate antra po darbo, galite ji mesti. Jam taip atrodo.

Perspektyva kol kas artimiausiu metu nelabai linksma, vienas apsisprest negali, kitas baimese ir iliuzijose skendi, bijo negatyviu jausmu, liudesio, va to gali buti, bet cia dar yra puiki korta, kuri sako, kad Jus moterisku gudrumu galite jam galva pasukioti kaip kaklas, kad jis ne nepastebetu.
Patarimas kortu Jums yra kaip tik toks, kokio jis nori: neskubinkite nieko, laukite. Ateis Jusu valanda. Turetu ateiti, svarbu duot jam erdves.

Aciu!!!
Jus net neisivaizduojate, kaip tiksliai viska apibudinote. Tikrai jis labai daug dirba ir tikrai jauciu ir zinau kad pirmoje vietoje darbas, o tik poto as. Tai ir slegia. Nezinau.. siuo metu paemem pauze.. Nebesiemu iniciatyvos, o jis visas darbuose paskendes.. kaip ir nematau iniciatyvos is jo. Nebezinau ar verta jau kazka planuot, laukt..
Atsakyti
Planuot su juo tai neplanuokit. Planuoti turi vyras, o ne moteris. Ir tikrai geraiu tas, kuris dirba daug, nei tas, kuris guli ant sofos ir apie pasauli masto, arba daug sneka apie meile, bet nicnieko nedaro, kas liecia pinigus arba buiti. Kai moteris planuoja bendra gyvenima, kol vyras nepasiruoses, tai jin ji nuo saves stumia.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 18, 16:55)
Planuot su juo tai neplanuokit. Planuoti turi vyras, o ne moteris. Ir tikrai geraiu tas, kuris dirba daug, nei tas, kuris guli ant sofos ir apie pasauli masto, arba daug sneka apie meile, bet nicnieko nedaro, kas liecia pinigus arba buiti. Kai moteris planuoja bendra gyvenima, kol vyras nepasiruoses, tai jin ji nuo saves stumia.

Pilnai sutinku. Aciu jums labai uz konsultacija!
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 17, 20:56)
Del sokolado, tai dabar ant manes vienos siuo metu stovi Milkos koncernas. Pergale, Laima ir snickersai jau pasipelne is manes ir nusibodo biggrin.gif

einu as miegot, rytoj padeliosiu.

Oi ne ant Jusu vienos biggrin.gif Mano dukra irgi nuosirdziai priseda prie to koncerno klestejimo.
Atsakyti
Labai gerai kad esate uziemusi:)

Tai mane paskatino eksperimentui
nic nieko nenusimananciai apie Taro:)

Praverciau interneta, pasiskaiciau....
pasiemiau storesni popieriu, issikirpau 78 kortas, susirasiau reiksmes biggrin.gif
uzdaviau klausima .. paprastesni... ismaisiau visaip kortytes biggrin.gif
pasiskaiciau apie lengviausia buda ...sudeliojau 3 kortas
ir ka jus manote?
pirmoji korta parode tiksliai tokia praeiti kokia ir buvo
antroji parode tiksliai tokia dabarti kokia yra ( ir be galo tiksliai.. tiesiog zodis i zodi tinka sios kortos atvirkscios .. aprasymas)
o trecioji... smile.gif pagyvensiu ir pamatysiu

man patiko

O i klausimukus lauksiu atsakymo tiek kiek reikes:)
nes dar paciai reikia isitikinti labiau ar tikrai sios kortos su manimi "kalba"

O gal galetu buti toks klausimukas vietoj anu sudetinguju :
Ar sios siandien pagamintos mano kortos suteikia man teisinga informacija?

biggrin.gif man paciai tai crazy ivykis:)
tik prasau nenualpkite is juoko kas perskaite sitai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 18 sausio 2015 - 16:45
Aukso Gysla, o kaip tavo tos pagamintos kortos atrodo? Idek nuoroda pagal kokius piesinius tu jas iskirpai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 01 18, 19:03)
Aukso Gysla, o kaip tavo tos pagamintos kortos atrodo? Idek nuoroda pagal kokius piesinius tu jas iskirpai  smile.gif

Tai tik korteles su uzrasu Karaliene Tauriu pvz.
Dar neapipavidalinau
ir siaip jos nedideles, padandymui ar imanoma tuo burti .. vat:)
Atsakyti
Taprasme tuscias baltas fonas ir uzrasas su flomasteriu ar vaskine kraidele ,, Tauriu karaliene,, / ,,Bokstas,,, ,, Isimylejeliai,, g.gif ? Ar as gerai supratau?
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 01 18, 19:16)
Taprasme tuscias baltas fonas ir uzrasas  su flomasteriu ar vaskine kraidele ,, Tauriu karaliene,, / ,,Bokstas,,, ,, Isimylejeliai,, g.gif ? Ar as gerai supratau?

labai panasiai:) biggrin.gif biggrin.gif

nors ir juokinga, zvelgiu i tai ir rimtai smile.gif

Kaip manot, tai gali buti teisingo burimo irankis?
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 18, 19:19)
labai panasiai:) biggrin.gif biggrin.gif

nors ir juokinga, zvelgiu i tai ir rimtai smile.gif

Kaip manot, tai gali buti teisingo burimo irankis?

Nenoriu kurstyti neapykantos ir kaip nors taves izeisti-iskart atsiprasau, bet pradzioje turetum pasidometi kas tai yra Taro. Kad tu suprastum labai paprastai as tau paaiskinsiu labai primityviai. Taro kortos tai - Simboliu sistema. Tavo kortose simboliu- nera. Taigi tai ne pranasavimo irankis, o tiesiog popieriuku kruva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 18 sausio 2015 - 19:28
QUOTE(matrica_2 @ 2015 01 18, 19:27)
Nenoriu kurstyti neapykantos ir kaip nors taves izeisti-iskart atsiprasau

Niu ir nieko tokio
Bus eksperimentas
Atsakyti