Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Amariliai @ 2015 01 18, 20:26)

Viskas kaip ir aisq
Tik vieno nesuprantu, kodel kai jas isdeliojau, perskaiciau reiksmes,... atitiko reiksmes... hm hm

QUOTE(ironyoffate @ 2015 01 18, 20:27)

nuo siol bus aukso^gyslos kortytes smile.gif
o Taro turi savo globeja, fera,deive, valdova ar kazka tokio?
Gal jis nesupyks kad pasiskolinau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 18 sausio 2015 - 20:37
nu nu, aha aha, man idomu, teskite teskite cool.gif

ir nepmirskit mano rimto klausimo apie menesio diena blush2.gif
Papildyta:
aukso gysla, o kur tu taip greit sugebejai perskaityt visas reiksmes? Cia gi metu darbas kaip minimum, jei kasdien po 8 valandas tam skirt...

Mergos, manau mes turim geniju. Antras Klimtas. Reiksmes, nuosavos piestos Taro, tiesiog talantas cool.gif

ot nesekme, kaip tik idomumas isibegejo, as ilsiuosi tarp burimu, tai ne blyn, merga nori atimt kompa paciame ikarstyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 18 sausio 2015 - 20:44
biggrin.gif
juk inete pasiskaitau

niu nebesisaipykit
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 18, 21:43)
nu nu, aha aha, man idomu, teskite teskite  cool.gif

ir nepmirskit mano rimto klausimo apie menesio diena  blush2.gif
Papildyta:
aukso gysla, o kur tu taip greit sugebejai perskaityt visas reiksmes? Cia gi metu darbas kaip minimum, jei kasdien po 8 valandas tam skirt...

Mergos, manau mes turim geniju. Antras Klimtas. Reiksmes, nuosavos piestos Taro, tiesiog talantas  cool.gif

ot nesekme, kaip tik idomumas isibegejo, as ilsiuosi tarp burimu, tai ne blyn, merga nori atimt kompa paciame ikarstyje biggrin.gif

As praleidau klausima apie menesio diena, o tu praleidai, kad kortos nera piestos, o tik kortu pavadinimai ant popieriuku surasyti smile.gif

Aukso gysla, imk Lenormand kortas, ten simboliai nera svarbus ir laisvai gali padaryt taip, kaip padarei dabar smile.gif as rimtai cia
Atsakyti
as noriu geru kortuku, bet dabar negaliu isigyti

Ar gali kas isburti tikrosiomis, tokiu klausimuku:

ar mano kortos sako tiesa ?

tai labai svarbu:)
Atsakyti
Trolių padavė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 18, 20:55)
Trolių padavė biggrin.gif

uztat labai gerai pamaciau kas kuo esa is tiesu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 18 sausio 2015 - 21:03
QUOTE(ironyoffate @ 2015 01 18, 20:48)
As praleidau klausima apie menesio diena, o tu praleidai, kad kortos nera piestos, o tik kortu pavadinimai ant popieriuku surasyti smile.gif

ne, tai as turiu vilciu, ad ka nors dar nupies. as istrauksiu kortas, ar aukso gyslos veikia teisingai.

Taks: kortos veikia 7 kardu principu, su Aukso gija ju santykis yra 8 kardai, o saltiniu, kur taip greit reiksmes isisavintos buvo, kokybe yra saule apversta. NŪ? Pataikeu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 18, 21:17)
ne, tai as turiu vilciu, ad ka nors dar nupies. as istrauksiu kortas, ar aukso gyslos veikia teisingai.

Taks: kortos veikia 7 kardu principu, su Aukso gija ju santykis yra 8 kardai, o saltiniu, kur taip greit reiksmes isisavintos buvo, kokybe yra saule apversta. NŪ? Pataikeu?  wub.gif

nejaugi taip prastai?

Uztat buvo linksmas vakaras:)
Ir as sudalyvavau aktyviai pokalbyje... Tai nerealu... man tai pasiekimas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 18 sausio 2015 - 21:38
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 18, 22:28)
nejaugi taip prastai?

Uztat buvo linksmas vakaras:)
Ir as sudalyvavau aktyviai pokalbyje... Tai nerealu... man tai pasiekimas:)

Gali būti visai neprasta pradžia.Juk ne kiekvienas pradeda nuo kortų gaminimo.Jei savoms kortoms kada nors suteiksit atitinkamas reikšmes bus pats idealiausias variantas
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 01 18, 21:55)

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 18, 20:26)
nesinervuok, eik ir nusipirk Waito kalade arba buna dar zurnaluose idetos tos waito kortos, burejose visokiose ir siaip bobiskuose. be to maxej dar yra fioletavam kubike papigiai irgi Waito kortos. Dvacokas. Tik tos knygutes ten pridetos neskaityk, isspiplesk deliones ir ja imesk ar prakurom padek.
Tiesa, kas nors man galit pasakyti, kuri yra menesio diena siandien? Mano telefonas sveraimas tik iki 2014tu pabaigos uzprogramuotas buvo veikt, o kas i s to, kad i kalendoriu ziuresiu, vis tiek nezinau. Zinau tik kad sekmadienis. Ir jei as teisingai isivaizduoju, kad dabar 18 diena, tai valio, as arteju prie savo grafiko laikymosi, ufff  karsta.gif

Kas per kubikas? Tas ale prekybos centras kubas? Nes as noriu nusipirkt kur pigiau.

18d., pataiket biggrin.gif
Atsakyti