QUOTE(Amariliai @ 2015 01 31, 15:58)
As jos vakar neziurejau, nes maciau, kad klausimas skubus, as kiek pavargusi, tai... Pamaniau be manes bus aisku viskas. Ar gerai ten viskas? Kuo baiges?
Galiu paziureti ka daryt, kad greiciau skausma nuimt. Atleidimas yra labai asmeniskas dalykas, ten vidun pas jus negaliu ilystsu cebatais. Juolab laiko pasakyt tokiame subtiliame reikale.
Pati problema (skausmo ir atleidimo) yra tame, kad Jus norit vidinio pokycio, bet stabdote save nuo jo. Koncentracija i nusivylima numusa Jums motyvacija tvarkytis savy. Isgyvenate skausma labai giliai savyje ir velnias cia Jus gundo sleptis nuo pasaulio ir nuo galimu kitu santykiu. Noras atsitraukti veikia kaip neigiamas fatorius. Ka daryt? nebegalvokit apie ta dalyka, nesvarstykit kodel, kaip, uz ka ir taip toliau. Neanalizuokit sito. Uzsimerkit i tai, jei ateis jokia su tuo susijusi nemaloni zinia, nepriimkit sirdin. Ir toliau ka rodo kortos, tai yra per sita netekti Jus sutiksite kita zmogu, sitokia galimybe yra ir nemaza, tas Jums pades, net jei tai tebutu trumpalaikis romanas ar pavirsutiniski rysiai. Palendvejima Jum taipogi duotu saves nebekaltinimas ir jokio spaudimo savo atzvilgiu, nuimkite tai, kiek to yra, as nezinau, bet yra ir tas kaip neigiamas faktorius. Jokiu budu neuzsidarykite nuo zmoniu, nes tuomet paskesit liudesy, iliuzinese svajonese ir nevilty, vienatve Jums kontraindikacija dabar, eikit i zmones. Naujas rysys gan aiskiai matosi, bet neaisku ar Jus ji pastebesit ir ar priimsit. IR laiko negaliu pasakyt, kada tai bus.
Kaipo pamoka is viso sito krenta kortos, kurios sako, jog reikia ismokti pralaimeti pakelta galva. Cia jau kiekvienam zmogui tas pasitaiko gyvenime, Jums va dabar tebeina sita pamoka, dar ji nesibaige.
Mano pasigamintas "fiziologinis tirpalas" pasiteisino, nebejauciu diskomforto ir viska matau aiskiai

Idomu kiek tos druskos turejo isteis but santyki su stikline vandens. Reiks pasigooglint.
Sveiki, Amariliai. Buvau policijoje, kaltininkas aiškus - tas kitas vairuotojas. Dar vyksta tyrimas, kovo pradžioje dar visi susitiksime. Tačiau iš draudimo tikrai gausim pinigus, o jau ir pati sėdausi prie vairo, pasirodo po visko tokios labai didelės baimės nejaučiu.
Dėl kito klausimo - mano galva ši pamoka per ilgai užsitęsė, jau beveik metai be kelių dienų, bet matyt taip turi būti...
Dėl skausmo- taip, jis ten kažkur giliai, jaučiamas tik kartais ir tam tikromis aplinkybėmis kurios jį iššaukia, tada jį jaučiu labai stiprų ir kankinantį. Būtent tais momentais suprantu, kad aš vis dar esu jautri, įskaudinta.
Taip, noriu permainų, bet stabdau save nuo jų, nes kolkas joms ne visai tinkamas laikas, manau dar ateis ta valanda. Visgi šioje vietoje daug kas priklauso nuo požiūrio, kartais jis kinta, tada būna drąsiau žengti tą kitą žingsnį, vedantį link tų permainų, apie kurias užsiminėte.
Dėl kito naujo asmens - žinokit tikrai galvoje nieko panašaus nepuoselėju, neturiu tam nei noro, nei laiko, nei būtinybės. Net nesitikėjau, kad kažką panašaus įžvelgsite