Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Supratau. Taiklus atsakymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 19, 14:22)

---

pradejau skaityti GOM
isties labai gera knyga... Tikiuosi visos cia esancios ja perskaite, nes yra ko pasimokyti
blink.gif
Toliau stebiuosi Taro giluma smile.gif

Si knyga su buitinem pranasystem neturi nieko bendro.

Tikiuosi ir as, kad tu ja perskaitysi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 01 19, 14:27)
Si knyga su buitinem pranasystem neturi nieko bendro.

Tikiuosi ir as, kad tu ja perskaitysi rolleyes.gif

Turbut perskaitysiu jeigu neaptingsiu xixi

Argi nera svarbu Arkanu issamesnis pazinimas?
Kazkodel manau tai itakoja ir kasdienybes ir gyvenimiskas pranasystes...
Tas rysys su Kortomis, gal jis gilinasi studijuojant ju simbolika?
Jus tai turbut jau patyrete savo kailiuku.. kas stiprina rysy ir pan.
O man pries akis, pagyvensiu pamatysiu
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 19, 12:13)

duosiu nuoroda labai labai gero Aiskiaregio audiolekciju rusu kalba. Apie tai kaip elgtis ivairiose sudetingose seimyninese situacijose. Ar noretumet?smile.gif

Po sito sakinio as su tavimi nebekalbesiu.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 19, 17:13)
Po sito sakinio as su tavimi nebekalbesiu.

Ir Jums galiu duoti ta nuoroda, nes tai netrukdo Taro burimams.
Kaiptik tas zmogus palaiko Taro ideja, nors pats tuo neuzsiima. Skirtingi dalykai viens kita papildo ir padeda zmogui geriau orientuotis savo gyvenime.
O geriau suprasti seimos psichologija nera blogai.
Man pagailo tos moters....
Gerai, nebendraukim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 19 sausio 2015 - 17:58
nenoriu savo temoje jokiu siuntinejimu pas visokius sarlatanus. tik tiek. pilna temu, kur galima skleisti sita info, bet cia - ne.
Atsakyti
kuri tai laika nesilankiau ezoterikos temose
ipratusi kad galima rasyti visiems
o cia viskas kitaip
Asmenines temos...
tebunie
o uz kito zmogaus vadinima sarlatanu ir pan. atsakote jus pati sad.gif

Aciu uz gerus patarimus
Viso geriausio
Atsakyti
Priviet hi.gif ,

Pradedu dirbt. Darbas nukrito is dangaus. Ne svajoniu tiek pats darbas, tiek atlyginimas biggrin.gif , bet visa kita nuostabiai puikiai. Ir va tas man labai itartina. Nors kiti sako, dziaugtis reiktu unsure.gif .

Amariliai, buk gerute ismesk man cia del to darbo, pradedu penktadieni g.gif .
As tau niuansus i email parasysiu wacko.gif. Jie siaip nereiksmingi, tik man paranoja keliantys doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziubadzija @ 2015 01 19, 20:35)
Priviet hi.gif ,

Pradedu dirbt. Darbas nukrito is dangaus. Ne svajoniu tiek pats darbas, tiek atlyginimas biggrin.gif , bet visa kita nuostabiai puikiai. Ir va tas man labai itartina. Nors kiti sako, dziaugtis reiktu unsure.gif .

Amariliai, buk gerute ismesk man cia del to darbo, pradedu penktadieni g.gif .
As tau niuansus i email parasysiu wacko.gif. Jie siaip nereiksmingi, tik man paranoja keliantys doh.gif  lotuliukas.gif

Labas, Dziu. As siandien nelabai dirbu, ilsiuosi, cia pagal menulio diena tokia prisitaikiau. Kai visokios aiskiareges, aiskiagirdes, raganos ir būrtininkes turi uzsiimt tik savim.

Cia atsakymas susinervinusiai aukso gyslai, kad neduodu cia rasyt aiskiaregio kontaktu ir skleisti visokiu veju, nu tai kas do zmogus, jei save taip vadina. Nors tikrai yra tokiu pilna, fb yra maziausiai 4 ar 5 grupes, kuriose suauge zmones sitaip save vadina ir burtininkauja ten. aisku, uz gera pinigeli visokioms vistoms. ateina kokia, su problemom, tuoj ten visi i privata siulosi, o paskui iseina jau su sutvarkytu gyvenimu, cakros, auros, pinigines ir smegenai isvalyti, problemu nebeturi ir visiem gerai. Tai aiskiaregius ir burtininkus rekomenduot kur tai kitoj temoj, gal prie bureju visu miestu galima prisegt, gal nauja tema burtininku kontaktams sukurti, aiskiaregiams, bet ne cia. Cia daugmaz apie Taro, tai nera susije dalykai.

Bet kadangi nesunkus tas klausimas, Dziu, tai paziurejau. Ja, Jus su vyru dabar apsikeitet tradicinemis rolemis, kaip vyro ir moters seimoje, eini va bank i ta darba, ir zinok man dabar kortos rodo, kad gerai, jog taip darai. Perspektyva Tavo tame darbe yra nauja pradzia, nauja patirtis kazkokia bus, na, viskas fain ir gali buti net ir visai idomu kazkuriuo tai aspektu. Palanku ten bedirbant toliau planuoti i prieki; strateguok, mastyk. Ir mastyk pozityviai, nekalbek nesamoniu, nepasiduok negatyvui, galvok apie tai, kaip Tu nori gyventi, daug galvok, tada savaime rasis veiksmai, inspiruoti to galvojimo. Tau Magas korta krenta patarime ka daryt darbinej srity, sitam darbe, kuris laikina stotele, bet irgi gerai. Atkreipk demesi i savo sveikata, turi valgyt, miegot, vitaminu pagert, kad neprarastum jegu. Ko nedaryti as irgi jau surasiau daugmaz, tai nepulk veidu i zeme jokiu atveju, kas benutiktu per sita laikotarpi, kai Tu ten, ir neatsiribok nuo darbiniu reikalu jokiu, jokiu budu negalvok, kad visas yra sh, nes tada gali i sh ir pavirst. Galvok kad viskas aukso gijom apraizgyta. Nes tas Magas yra stipri korta. Dar yra nuorodu i sveikatos pasaugojima privaloma ir finale iseini i Saikinguma, kas reiskia, jog atrasi vidine pusiausvyra. Pavojus tik tame, jog gali nubludyt kur tai pro sali, itakota pasamoniniu visokiu vykruntasu ir nepastebejusi nauju galimybiu. Tai taip jau ta sveika nuovoka laikyk iskelus kaip veliava. Aisku, parasyk man laiska, lauksiu smile.gif
Atsakyti
<!--QuoteBegin-Amariliai+2015 01 19, 23:21

[/quote]
[COLOR=yellow]oj, ir vel reikia rasyti, jau per vakar atsibendravau...
tai as taip vadinu - aiskiar..mrm.., o ne kazkas save aukstina.
nebepasakokit apie sarlatanus, pat ju nelabai megstu...
ka cia dar parasyt...
a.. nebe.. necituosiu:)
cia jusu tema, jums tai svarbu, .. man tai nelabai... galiu ir patyleti kaip zeme...
vistiek taro dar neisigijau...ka cia beprirasysi nepradejus realios praktikos...
Gerai, gerai kad parasot savo poziuri, is to galiu susidaryti pilnesni vaizduka, nes dar temu TaroXX neperskaiciau,zmoniu is ju rastliavu nesupratau pilnai, nieko nepazistu, dziaugiuos kad temu ne begalybe, o gal butu gerai begalybe? begalybe ziniu? biggrin.gif realiai taip ir yra , as tuo tikiu .. ziniu yra begalybe:)
ok, uztenka daug apie nieka biggrin.gif
Labanakt angel.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 19 sausio 2015 - 23:45
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 19, 18:09)
nenoriu savo temoje jokiu siuntinejimu pas visokius sarlatanus.

чъя бы корова мычала biggrin.gif o pati kas esi?
Atsakyti
Sveiki, Amariliai, vel kreipiuosi I Jus, nes teko karta kreiptis ir atitiko viskas simtas procentu smile.gifsmile.gifsmile.gif
Mano situacija tokia, kad bandau mokintis dirbti vyru kirpeja, jau pradedu grabaliotis, bet kazkaip nera to pasitikejimo savimi. Ar man pavyks isisukti siame projekte, tiksliau siame darbe smile.gifsmile.gifsmile.gif nes man tai visiskai nauja sritis, bet reikia pinigeliu ( esu uzsienyje ).

Dar vienas klausimelis, kad uzsimezge mazas romanelis su vienu kirpeju-savininku. Prie ko tai gali nuvesti? Ar nenukentes darbas ir zmogiski santykiai? Nes ateities nelabai galima prognozuoti su siuo zmogumi del tam tikru priezasciu, bet noriu islaikyti labai gerus santykius.
Buciau dekinga jei apzvelgtumete mano situacija....

Atsakyti