Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

Atsimenu, kad tada draugo mama atidarė šampano ir aš juo apsilaisčiau blink.gif Dabar sėdžiu ir juokiuosi, o tada buvo labai gėda biggrin.gif
Atsakyti
Tetis jo jau mires, deja neteko su juo susipazinti .. O su mama susipazinau dar iki to laiko kai tapom pora smile.gif Mokausi Vilniuj, o jis is kitur, tai sugalvojo pas mane atvaziuoti smile.gif Na ir jo mama uzsimane kartu, tai teko pazindintis smile.gif Is pradziu kazkaip nejauku buvo, bet po to susibendravom smile.gif
Atsakyti
Su MB tėveliais jau susipažinau. Labai baisu buvo rolleyes.gif Bet dabar laukia dar baisesnis susipažinimas. Teks į jo sesės gimtadienį eiti ir bus visa giminė. Kaip aš bijau, nežinau nei kaip rengtis, nei ką kalbėti, nei kaip elgtis schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš buvau savo draugo giminės susitikime, tai daug blogiau negu sesers gimtadienis biggrin.gif Bet atsipalaidavau, pasakiau sau, kad savęs nepakeisiu, o kuo nenatūraliau jausiuos, tuo bus blogiau nuo įtampos. Taigi, viskas praėjo puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 08, 16:04)
Su MB tėveliais jau susipažinau. Labai baisu buvo  rolleyes.gif Bet dabar laukia dar baisesnis susipažinimas. Teks į jo sesės gimtadienį eiti ir bus visa giminė. Kaip aš bijau, nežinau nei kaip rengtis, nei ką kalbėti, nei kaip elgtis  schmoll.gif  blush2.gif

mano pirmaisi susitikimas buvo per MB seses vestuves, kaip sakant iskart susipazinau ir su sese ir su tevais ir su visa gimine. Vienu suviu ...zodziu viskas thumbup.gif Gal ir gerai, o tada labai bijojau unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

Susipažinau su draugo mama, kai visi žmonės, pakviesti į gimtadienį, rinkosi pas draugą. Jo mama tada ruošėsi važiuoti į sodą. Ji mus pasitiko draugiškai, šypsodamasi. Buvo akivaizdu, kad ji jaudinosi. (Aš taip pat lb jaudinausi).
Palinkėjo gero gimtadienio šventimo, su draugu aptarė vaišes (kad višta kepa orkaitėje ir t.t. biggrin.gif ) ir išvažiavo. Manau, kad įspūdžiai geri. Mes abi stengėmes elgtis mandagiai, nes abiejų geri ketinimai.
Atsakyti
Vis stengiuosi atidėlioti. Bijau, kad susimausiu. doh.gif Teks ryžtis, nes jei ilgai tempsiu irgi nekokią nuomonę susidarys.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 08, 17:04)
Su MB tėveliais jau susipažinau. Labai baisu buvo  rolleyes.gif Bet dabar laukia dar baisesnis susipažinimas. Teks į jo sesės gimtadienį eiti ir bus visa giminė. Kaip aš bijau, nežinau nei kaip rengtis, nei ką kalbėti, nei kaip elgtis  schmoll.gif  blush2.gif

Būk savim 4u.gif Ir viskas bus gerai.
Atsakyti
o man gan juokinga istorija buvo, važuoju autobusu į mokyklą, žiuriu manojo stotelė ilipo jis dar keleta moksleivių ir kažkokia moteris nė nepagalvojau kad čia jo mama. Sakau bėgam iš pamoku bazarinu sau patenkinta o jis man, čia mano mama doh.gif paskui autas sustojo prie mano šūlės o aš ilindau į laisva vieta už manes uošvienė sėdėjo. atsisukau sakau labas aš Gintarė. tokia ta mūsu pažintis biggrin.gif

vistiek tą dieną i mokyklą nenuėjom. biggrin.gif ax.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare109: 03 vasario 2010 - 11:06
o mane tiesiog paeme MB ir nuveze pas sau namo biggrin.gif pasodino virtuven ir nubego kazkur..atsimenu kaip nepatogiai jauciausi...nei pasiruosus tam buvau, nei ka..bet nieko gi smile.gif dabar pati pas jo tevus nulekiu ton pacion virtuven pasedet, arbatos atsigert smile.gif
Atsakyti
Jau kaip ir laikas būtų.. Kelis kartus kvietė atvažiuoti, bet vis nepavykdavo. Kaip manote, ar reikėtų nuvežti ką nors tėvams ir jo broliui? (tokia neišmanėlė šitoj srity.. blush2.gif )
Atsakyti
Nuvežė jis mane pas savo mamą. Pirmą kartą labai neturėjom apie ką kalbėt, buvo nejauku, ir nemalonu. Poto ilgą laiką nesimatėme. Kitą kartą, kai susitikom, nunešėm su MB vyno ir saldainių. Pasitiko labai maloniai, radome apie ką kalbėt, daug kalbėjome, apie paukščius, žuvis, šunis. biggrin.gif Maloni ta mano uošvenė. 4u.gif
Atsakyti