Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

QUOTE(Tokata @ 2009 09 11, 10:06)
Tik neturiu mažos juodos suknelės...

man idomu pasidare kodel butent tokios sukneles nori? teminis vakarelis bus ar isivaizduoji save geriausiai taip per pirmaji susitikima su TB teveliais? smile.gif
Atsakyti
Manau, kad tai tinkamiausia nepriekaištinga apranga. Nors gal ta apranga ne tokia ir svari... smile.gif Ką kalbėsiu sugalvosiu vietoje, o dabar matyt nelabai ramu, todėl galvoju apie tai, kas kolkas nuo manęs priklauso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 11 rugsėjo 2009 - 10:13
QUOTE(Tokata @ 2009 09 11, 11:12)
Manau, kad tai tinkamiausia nepriekaištinga apranga. Nors gal ta apranga ne tokia ir svari... smile.gif Ką kalbėsiu sugalvosiu vietoje, o dabar matyt nelabai ramu, todėl galvoju apie tai, kas kolkas nuo manęs priklauso smile.gif

aiskumelis mirksiukas.gif
sekmes susipazistant su TB teveliais ir smagaus vakarelio 4u.gif
Atsakyti
uoj, kaip as bijau tu susitikimu... unsure.gif biggrin.gif

su pirmojo vaikino tevais prisimenu labai ilgai vengiau susitikt... biggrin.gif net nepamenu, kaip ir kada tai ivyko... smile.gif

man geriau pirmam kartui nueit visiems kur i teatra ar siaip i kokia kelione... smile.gif nu bet jau ta oiciali vakariene vaikino tevu namuose, tai man kazkaip baisokai atrodo... ax.gif
Atsakyti
As su buvusio vaikino tevais nenorėjau susipažinti...vis rasdavau priežastį pas juo nenuvykti.
Dabar viskas kitaip ir norisi. O vakarienė draugo namuose. Jau rytoj ta dienelė, o šį vakarą pasistengsiu pagaminti skanų tortuką.
Atsakyti
Mane tai visada tarsi ruosdavo,pvz jo tevai,jau daug ka zinojo apie mane iki susitikimo.Jis nuolat pasakojo tevas viska kas susija su mumis.As kaip esu tokia bailiuke,tai kelis kartus priverte sneket su jo mama.Veliau,kai isgirsdavau,kad kalba su tevais isbegdavau is kambario,bet aisku nesekmingai.Is dalies manau, tai labai gerai dare,nes norejo kad gerai jausciuos ir tirkai ne svetima ju seimoj,nors vistiek baime neisnyko ;DDkai jau atvaziavom pas jo tevus,namie buvo sveciai ir liepe man atspeti kuris is ju tetis/mama smile.gif teti atspejau,mamos ne ;DDD na,o paskuj prisedom prie stalo,maniskis ir vel nepraleido progos nieksiskai pasielgt,paeme ir paliko mane viena tarp tevu ;DD laimej viskas buvo gerai,mama nugirde mane ;DDBet vistiek reikejo keliu dar atvaziavimu,kad priprasciau..Dabar as labai dziaugiuos,nes tikrai labai geri tevai ir galiu kreiptis bet kuriuo klausimu...
Atsakyti
Ufff smile.gif Man viskas pasisekė smile.gif Smagūs ir šaunūs žmonės tie tėveliai 4u.gif
Atsakyti
aš kai sužinojau, kad draugo tėvai atvažiuoja pas mus pasisvečiuoti (skirtinguose miestuose gyvenam), tai panika prasidėjo, tą dieną sakiau einu aunuosi batus ir maunu iš namų kol dar galiu. Draugui buvo labai juokinga. Laikė mane už rankos, sėdėjom abu balkone ir kalbėjom, kol jie atvažiavo. Pusė minutės streso pirmą kartą pamačius ir susipažįstant ir viskas, paskui viskas gerai ėjosi, pakalbėjom, niekas nesikandžiojo smile.gif Dabar tai juokinga pagalvojus, bet tada pilnos kelnės baimės, nes labai jau nemėgstu tokių susipažinimų
Atsakyti
Aš per trečia pasimatymą susipažinau su tėčiu smile.gif (na, pasisveikinome ir tiek). Paskui po mėnesio gero susipažinau ir su mama. Dabar visas šventes kartu švenčiam, dovanojame vieni kitiems dovanas. Mano draugas puikiai pažįsta mano tėvus (su tėčiu kartais alaus išlenkia), kartu senelius lankome (aš jau visą beveik jo giminę pažįstu, o jis - manąją) smile.gif
Atsakyti
as gan greitai - po dvieju menesiu draugystes su jo tevais susipazinau ir nebuvo nei jokiu oficialiu vakarieniu, nei kazko panasaus, tiesiog uzsukome pas ji i namus, kai tevai buvo ir susipasinom, taip vis daznyn, daznyn, o dabar jau su savo busima anytele galima sakyti gan neblogos drauges clap.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2009 09 24, 11:33)
as gan greitai - po dvieju menesiu draugystes su jo tevais susipazinau ir nebuvo nei jokiu oficialiu vakarieniu, nei kazko panasaus, tiesiog uzsukome pas ji i namus, kai tevai buvo ir susipasinom, taip vis daznyn, daznyn, o dabar jau su savo busima anytele galima sakyti gan neblogos drauges clap.gif

parasyskit, kaip pirma karta reik susipazinti su busimais uosviais doh.gif doh.gif nes dar nebuvo progos su jais susibegti tongue.gif tongue.gif tongue.gif tai laikas tiksi , greitu metu vaziuosim pazindintis...
PADEKIT blush2.gif blush2.gif
ka reiktu apsirengti? ka kalbeti? o gal geriau daugiau tyleti tongue.gif
gal dovanu kokiu nuvezti? ar obuoliu pyraga iskepti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maye: 26 rugsėjo 2009 - 14:26
Man buvo taip - velai nakty paprase nulipti i apacia. Nulipau. Sako - sekis. Atsisedau. Kazkaip idomiai pasijauciau, lyg ir nieko gero is to nelauk, o po to laimingas paklause, ar noriu rytoj i jo gimtine ax.gif
Aisku man pirmoji mintis nebuvo, kad susitiksiu jo tevus. As buvau euforijoj, kad i savo issvajota sali pagaliau nuskrisiu. Taciau jau kita mintis buvo - OMG JO TEVAI IR VISI BROLIAI SU SESEM ohmy.gif
Nieko, nuskridom, mama labai silta, moteriska, deje angliskai nemokejo, taip ir likom nepasnekeje nieko per daug, taciau jo tevelis mokejo smile.gif Ranka prie sirdies pridejus galiu sakyti, kad nemaciau dirbtinu sypsenu is ju puses, kazkokiu kuzdesiu uznugary (pas mus su draugu didelis metų skirtumas)... Labiausiai visgi istrigo tevelis, kuris nuosirdziai vis Lietuva domejosi, kalbindavo, kai matydavo, jog nuobodziauju prie stalo, kai jie sava kalba snekasi. Nors merginoms norisi labiau mamas suzaveti, as neturejau daug galimybiu - tiesiog padedavau nurinkti stala, suplauti indus.
Kai jau reikejo isvaziuoti, tikriausiai pasirodziau kaip kiaule, nes tiesiog isgaravo graziau padekoti uz viesnage, gardu maista, silta priemima. Norisi save pateisinti, nes ant nosies skrydis, mergaite su jo teveliais paliekam, o ir man taip gaila si numyleta krasta palikti... Taciau issiskiriant labai stipriai apsikabinom ir buvo labai gaila uznugary palikti tokius issilavinusius, kulturingus, siltus zmones verysad.gif
Atsakyti