Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

As tai prisimenu per pirma vakariene su MB tevais nei skonio jauciau, nei isidemejau kas buvo kalbeta - tokia jau buvau isitempus ir labai norejau itikti. Bet nereikejo ir stengtis, viskas praejo puikiai, o dabar su jo mama sutariu vos ne kaip su drauge! Pasiseke mam su anyta!
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 04 17, 10:53)
Jau kaip ir laikas būtų.. Kelis kartus kvietė atvažiuoti, bet vis nepavykdavo. Kaip manote, ar reikėtų nuvežti ką nors tėvams ir jo broliui? (tokia neišmanėlė šitoj srity..  blush2.gif )

Paklausk saviskio, ar jo tevai ir brolis saldumynus valgo. Jei taip, nusipirk torta ar koki pyrago gabala birthday.gif
Atsakyti
na man matyt neitin su pazintimi pasiseke... Buvom gal menesi pabendrave ir jam prireike skubei nuvesti telefona pas tevu,na o kadangi masina turejau tik as tai ir veziau smile.gif Atvaziuoju jau prie sodybos ir ziuriu kur masina ikist kad nesimatytu.MB sako -suk i kiema. as- na jau ne. Ir pasistatau masina vos ne griovi uz krumu... lotuliukas.gif MB Islipa ir nueina o as net nezadu eit. tik sakau greiciau. po keliu minuciu ateina jo tetis prie masinos. ta akimirka norejau zemen prasmegt doh.gif lotuliukas.gif Tai va sedejau paskui kambary nei gyva nei mirusi o burnoj TOKS gumulas buvo kad dabar pagalvojus net neatsimenu ar as isvis ten snekejau lotuliukas.gif o tevukai nuo pat pradziu martele vadina thumbup.gif
Atsakyti
man irgi strioko buvo.... biggrin.gif atsimenu buvo vasara, gal men ar du iki vestuviu, o as dar niekada nebuvau pas vyro tevus nuvaziavusi.. kaip tik buvom tada pas mano mama uzsuke, as lyg vonioj rankas plaunu, ir girdziu kaip jie abu sedi ir rezga plana kaip pas jo tevus mane isvezt...o man baisu tai net kinkos dreba.... smile.gif parejau is vonios, o maniskis ir sako: vaziuojam pas mano tevus(mano mama vos ne sokinedama salia vaziuokit vaziuokit doh.gif biggrin.gif ) sakau gi ne viena valanda kelio (300km), o jis nieko, per kelione nusiraminsi, gerai kad ilga.... na zodziu po ilgu mano spardymosi ir mano vyro ir mamos ikalbinejimu as sutinku.. o vaziuojant kinkos dreba, vos ne sedziu ir kratusi biggrin.gif baisiausia ko bijojau tai aisku kaip mane priims ir dideles seimynos antpludzio(pas mane seimyna negausi). Aisku taip ir buvo visi vienu metu kaip uzbyrejo, sedziu ir galvoju o dieve......greiciau miegot...
Tiesa kai atvaziavau vyro mamukas irgi vos ne kratesi is baimes (aciu dievui ir jai baisu buvo) smile.gif taciau dabar praejus nemazai laiko tik atsisedam su anyta ir pasijuokiam abi kartu biggrin.gif
Atsakyti
Na, matot mielosios smile.gif Visos sios istorijos laimingos lyg ir smile.gif ar ne? O kiek baimes ir jaudulio sukelia...smile.gif Maniskis pasimatymas su Vyro tevais buvo dalykiskai suplanuotas, nenaturaliai sitaip:), bet buvau labai draugiskai priimta. Vyras gerokai pasistenge turbut apie pripasakot, nes kai pradejom bendrauti tai jo mama prie menes lipte-lipo su klausimais apie mane ir mus su vyru.
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 04 17, 10:53)
Jau kaip ir laikas būtų.. Kelis kartus kvietė atvažiuoti, bet vis nepavykdavo. Kaip manote, ar reikėtų nuvežti ką nors tėvams ir jo broliui? (tokia neišmanėlė šitoj srity..  blush2.gif )

Mes tai vaziuodami visada ka nors nusivezame, ar saldumyno ar sampano, ypac pirmus kartu manau negrazu vaziuoti be nieko 4u.gif
Atsakyti
na mano susipazinimas su uosveliais tai buvo geras biggrin.gif
Na ka,susiruosiau vakare nulekt pas drauga(musu kaimas ten pat,tik nuo vieno iki kito 2km smile.gif ) sedau ant dviracio ir nulekiau,atvaziuoju ir ziuriu,kad jo tevai lauke sedi doh.gif biggrin.gif atejau prie ju ir klausiu kur Audrius?(mano brangiausias rolleyes.gif ) o jie ziuri nieko nesuprasdami lotuliukas.gif po to jis atejo,pabuciavo,o tevam jau akys ant kaktos biggrin.gif biggrin.gif na aisku po to viska jie issiaiskino kaip ir kas,ir liko patenkinti blush2.gif smile.gif
na ir nuo to laiko tik ir laukia anuku nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui atsakiusioms. Man irgi atrodo, kad tuščiomis negražu važiuoti, bet jo mama pati gamina, kepa skanius pyragus, nemanau, kad vežti pirktinį gera idėja, o iš manęs tokia kepėja pyragų.. doh.gif
Gal saldainių iš šokolado namų paimti. rolleyes.gif
Atsakyti
pagalvok, ką tavo MB mama mėgsta... pvz. maniškė daug labiau apsidžiaugtų gėlyte vazonėlyje nei pyragu smile.gif paklausinėk MB, gal išduos ką nors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drąsi mergaitė: 11 gegužės 2010 - 20:21
Greičiausiai taip ir teks daryti. Bet kaip baisu ir kojos dreba vien pagalvojus apie susitikimą. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 05 11, 16:29)
Dėkui atsakiusioms. Man irgi atrodo, kad tuščiomis negražu važiuoti, bet jo mama pati gamina, kepa skanius pyragus, nemanau, kad vežti pirktinį gera idėja, o iš manęs tokia kepėja pyragų..  doh.gif
Gal saldainių iš šokolado namų paimti.  rolleyes.gif

mes dazniausiai taip ir darom kai vykstam MB tevu lankyt drinks_cheers.gif
o per pirma susitikima, tai zinau slapsciausi lotuliukas.gif ir laaaabai nenorejau susitik, MB priverte doh.gif tai Siauliuose, gatvej visai neromantiskai ir pasimatem lotuliukas.gif
Atsakyti
B mama jau buvo maciusi mane, nes mes ejom i parduotuve, o ji pravaziavo. Po kokiu keturiu menesiu draugystes B su pusbroliu mane nusitempe pas juos i namus doh.gif (B pusbrolis tokiu pat metu, bet jau dukryte turi), tai visa kelia mane ramino, kad zinok ir mano drauge bijojo, bet ir mano mama ir TB mama tokios "saviakes", kad labai lengvai susipazinsit. Taip ir buvo rolleyes.gif
Atsakyti