Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

man tai kliuvo laime iskart su visa (tikraja to zodzio prasme) gimine po 2 men. susipazint doh.gif zodziu - nuvaziavom i jo gimtine, pas mociute jo apsistojom, na sumetem tases ir ismovem pasilinksmint. Gryztam - ziurim mociute stalus, suolus (tuos ilgus, senovinius) tempia i didiji kambari. Jezusmarija sakau kas cia dabar bus blink.gif tai sako senelio metines swoon.gif Mat ir mano draugelis tuometinis nieko nezinojo, nes expromtu mes ten nukeliavom, tases sumetem ir viskas. Nera kur dingt, neisiu gi peskom i namus 60 km... Na ir sedejau subine suraukus akim issprogusiom, o kai paprase bankuchina papjaustyt visiem stebint tai tikrai norejau prasmegt skradziai zeme doh.gif bet nieko, neblogai bankuchina papjausciau matyt tai sutarem pakankamai normaliai smile.gif
Atsakyti
Man irgi teko su visa gimine is karto susipazinti doh.gif Kai atvykau i vyro gimtaja sali, susipazinau tik su jo brolio seima ir motina (ji specialiai atvaziavo is kaimo su busimaja marcia susitikti bigsmile.gif ). O po keliu dienu vaziavome i vyro kaima su jo gimine susipazinti. O kai sakau gimine, neturiu galvoje dvieju tetuliu ir triju pusbroliu, kaip buna Lietuvoje, bet didziule pietieciu gimine, daugybe tetu, dedziu, pusbroliu ir viso kito. Vien mano vyras is 8 vaiku seimos, o ten tokiu seimu daug doh.gif Dar ziauru, kad ten buvo tik keli kalbantys angliskai zmones, o as vyro gimtosios kalbos dar nemokejau. Bet prieme draugiskai, dovanu pridovanojo bigsmile.gif Kita ryta buvo dar ziauriau, nes eme kaimynes plusti su manim susipazinti. Visas burys zmoniu susirinko. Dar atrodau as jiem labai egzotiskai, tai vaikai is viso kaimo irgi eme rinktis i mane paspoksoti doh.gif Vyras tuos vaikus vaike, o as sypsojausi visoms moteriskems, kuriu ne vieno zodzio nesupratau doh.gif
Atsakyti
tikiu kad buna labai didele baime. pati jauciu kad neuzilgo reiks susipazins su antros puses teveliais, tai jau grudinu save. biggrin.gif Manau per daug jaudintis nereikia, kalba turetu eiti pati. Svarbiausia nebijoti ir pasitiketi savimi. smile.gif
Atsakyti
Visa laimė, jog man neteko praeiti pažindinimosi procedūros su draugo tėvais - buvom klasiokai, o iki pradedant draugauti intensyviai vienas kitą lankydavom (nes beveik kaimynai buvom). smile.gif Tačiau kitų jo giminaičių nepažinojau, ir tik iš pasakojimų įsivaizdavau juos smile.gif Per jo mamos gimtadienį (po 5 mėn. nuo draugystės pradžios) visa išsipusčiusi (tiek to pustymosi būdavo kai man buvo 17 m. smile.gif) ) prisistačiau smile.gif Visa drebėjau, jaudinausi, sveikinant jo mamutę vos gėlių neišmečiau biggrin.gif Na, o giminaičiai priėmė labai svetingai, tik vyneliu vaišino, kalbino ax.gif
Dabar jau esu "saviakė", su tėvais labai gerai sutariam, pabaram kartu maniškį smile.gif
Va,o draugas tai truputį turėjo streso susipažindamas su mano tėte, nes jo nebuvo matęs, kadangi tevukas dirbo užsienyje. Tai va, kai gryžo mano tėtė, dar kokią savaitę MB muilinosi nuo susitikimų, o taip vieną dieną užsuko ir susitiko mano tėtį. Paspaudė viens kitam ranką, prisistatė ir viskas smile.gif kaip skiepai smile.gif
Beje, nors draugaujam jau beveik cielus 6 metus, dar nesam susituokę. Bet mokslai greit bus užbaigti, kai darbai atsiras, gal ir vestuvių tema pasistūmės smile.gif
Atsakyti
Kas dėl visos giminės, tai prisiminiau gerą posakį: geriau katinui iškart visą uodegą kirst, nei po truputį pjaustyt biggrin.gif

Atsakyti
Man tai teko su savojo tėvais susipažinti gal pora mėn. po draugystės pradžios smile.gif Buvo, kiek pamenu, tikrai baisu dėl to, koks bus pirmas įspūdis. Bet viskas buvo gerai smile.gif Jie supratingi ir šiuolaikiški žmonės smile.gif
Atsakyti
Man nelabai net įstrigo mano susipažinimas su mb tėvais... smile.gif
Labiau prisimenu, kai mb atėjo į svečius susipažinti su manaisiais tėvais, tai buvo gana anksti ir aišku norėjosi,kad viskas pavyktų sklandžiai. Rezultate, kai mb ateina į namus su mama ar ypač tėčiu kalbos kaip vandenio.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 16, 16:29)
Kas dėl visos giminės, tai prisiminiau gerą posakį: geriau katinui iškart visą uodegą kirst, nei po truputį pjaustyt  biggrin.gif

Man teko patirti šį posakį savu kailiu smile.gif
Atsakyti
Man teko pirmą kartą pamatyti draugo tėvus po 3 mėn. draugystės ir iškart su jais švęst Naujus metus. smile.gif Truputį bijojau, bet nieko, viskas buvo gerai. Tėvai labai faini, malonūs žmonės, dabar labai gerai sutariame, myliu kaip savo antrus tėvus smile.gif matomės beveik kas dieną. Draugas su mano mama irgi gerai sutaria, visada randa apie ką pašnekėti. Net nepamenu, kada namo parsitempiau biggrin.gif Bet viskas praėjo sklandžiai.
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 06 10, 13:18)
Mes draugaujam beveik metus, nei jis buvo susipažinti su mano tėvais, nei mane pristatė savo šeimai... tiesa, tiek maniškiai apie jį viską žino, tiek jo mama vis laukia "marčiukės" svečiuose (pasirodo, visa giminė apie mane jau žino) biggrin.gif greitu laiku planuojam jo apsilankymą mano tėvų namuose, pirmą pažintį, na o mane savo mamai žadėjo pristatyti po sužadėtuvių, jei tokios bus... paaiškinimas - jo mama labai jautri, kažkada labai sunkiai išgyveno MB brolio skyrybas su mergina, todėl nenori, kad tektų išgyventi tą patį, jei mums bus nepakeliui... ir aš tai suprantu 4u.gif kai skyrėsi mano brolis su savo mergina po penkerių metų draugystės, man ir mano mamai buvo beveik taip pat sunku, kaip ir broliui... blush2.gif

O tai jus gyvenat kartu ar kaip cia? Jei su tevais gyvenat tai kur jus ziemas leidziat prie -20 blink.gif biggrin.gif cia aisku mane tik smalsumas paveike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2010 11 24, 20:17)
O tai jus gyvenat kartu ar kaip cia? Jei su tevais gyvenat tai kur jus ziemas leidziat prie -20  blink.gif  biggrin.gif  cia aisku mane tik smalsumas paveike smile.gif

nei mudu kartu gyvenam, nei su tėvais gyvenam 4u.gif kadangi esu studentė, tai gyvenu net kitam mieste, nei mano tėveliai 4u.gif o vaikinas jau seniai iš savo tėvų namų išsikraustęs ax.gif
Atsakyti
As irgi nepamirsiu to susitikimo..Baisiai bijojau ten vaziuoti ir dar kuciu svesti...Is saviskio pasakojimo kaip ji grieztai auklejo, galvojau nu dabar tai sakes...Bet prieme labai svetingai ir isaiskejo kad jo mama labai nuostabi moteris ax.gif Dabaar puikiai sutariam ir susiskambinam ir susirasom smile.gif
Atsakyti
Panašu, kad bendra tendencija yra - labai bijojau, o buvo visai nieko/gerai/labai gerai biggrin.gif Pas mane irgi taip pat smile.gif
Atsakyti