Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

Man nebuvo taip jau baisu. Radom ir iš pradžių apie ką pasikalbėti, ir dabar tiesiog puikiai sutariam thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazutele labai blush2.gif todel pirmas susitikimas su mano tevais buvo kuklus smile.gif maciau, kad mano mamos kalbos neikirto..tik su tevuku lengviau buvo, tai jiedu bazara mete thumbup.gif
Atsakyti
aš su būsimojo vyro tėvais susipažinau po mėn.
dar visai nenorėjau, bet būsimasis labai norėjo...

Vyro buvusios merginos jo mamai nepatiko...net labai...
o aš kažkaip iš karto patikau, šokinėjo aplink..
net pats vyras taip pasakė, kad tu mano mamai labai patikai, nes niekada taip nesielgė, kaip dabar...
Atsakyti
jei taip bus kaip bus, kad mano dabartine meile bus mano vyras, man neteks tokios garbes susipazinti su o tevais verysad.gif nes jau seniai nera tarp gyvu... bet uztat teks atlaikyti seseru "susipazinimo vakareli" doh.gif
Atsakyti
O man irgi panasiai. Mes kartu jau 3 metus, tiesa metus gyvenam ne Lietuvoj. Mano tevai ji pazista, o as jo tevus maciau tik karta, per jo gimtadieni, dar kai net draugauti nebuvom pradeje rimtai. g.gif Oficialiai nesu pristatyta, nors planuojam bendra gyvenima ir vestuves. Net nezinau, ka ir galvoti unsure.gif
Atsakyti
Mano susitikimas su jo mama buvo neįprastas. Tą savaitgalį kaip tik važiavom į jūros šventę. Iš ten grįžom kiek vėliau (naktį), nei planavom, man teko pas jį nakvoti, nes esam iš skirtingų miestų. Ryte į kambarį įėjo jo mama ir pradėjo klausinėti, kaip sekėsi ir pan. viskas vyko labai natūraliai. Pamačiau, kad nepiktybinė moteriškė, tai jokių baimių nebeliko.
Su tėvu susipažinau gerokai vėliau, nes jų šeima išsiskyrusi. Taip pat buvau priimta labai šiltai.
Atsakyti
Mano pirmas susitikimas su mano sugyventinio mamule buvo tikrai neeilinis yvikis... Gyventi kartu su mylimuoju pradejom gana greitai. Ir mano tik ka pasibaigusios vizos nebepratese verysad.gif . Taigi sedzhiu nelegaliai. Sugyventinis tikras darboholikas ir niekaip nerasdavo laiko nuvazhiuoti mums abiems pas jo mama. Tai mamule jo pati nusprende apsireikshti ax.gif Gal ir nieko butu, jei manishkis namuose butu buves doh.gif Tai man vienai teko jo mama priimti ir svarbiausia nushviesti mano tikraja padety - uzhsienete, nelegale. Labai jaudinaus, tachiau visai be reikalo. Jinai tik pasake, kad jei meile tikra atlaikysim viska. Beje pasirodo jai tokia situacija nebuvo nauja - kuomet jinai susipazhino su savo antruoju vyru, jisai taip pat buvo nelegalas bigsmile.gif O jo tevuka pirma karta pamachiau praejus kokiems 2m., nes gyvena tolokai. Taip pat labai shiltai buvau priimta biggrin.gif Dabar jo tevukas nebevengia komandiruochiu ir atskrides y sostine, visuomet mus aplanko biggrin.gif
Atsakyti
mane mano busimojo tetis labai mielai prieme, ir po kiek laiko pasake, kad as kaip dukra. ir kad siaip...jo dukra primenu. weliau kai pamaciau jos nuotraukas tikrai-stulbinantis panasumas smile.gif gal del to labai siltai prieme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapuciuke @ 2005 10 02, 22:06)
Oi, kaip as Jums pavydziu!  Mano pirmasis susipazinimas su jo tevais buvo nekoks, kaip ir visi kiti! sad.gif Turbut galvoja, kad esu netinkama ju suneliui! Kiekviena karta apsilankius vis kazka naujo ir blogo randa. Anksciau dar bandziau itikti, o dabar jau nematau reikalo, nes kad ir ka bedaryciau vis kazkas netinka. schmoll.gif

o mano anytele......kai pamate mane, tai ignore buwo. kai antrakart atejo i swecius, jau su sawiskiu gywenau, tai buwau cepelinu paruosus, tai gyre mane. o wisus kitus kartus draugiskai elgias, tik nuolat priekaistauja, kad jos sunelis per mane storeja. dbr kai tuokiames, galwoju pasigerinsiu, ir kadangi man otewai toli....paklausiau gal padetu man suknele issirinkt...pamaciau kaip susirauke..... ai galwoju tiek to smile.gif
Atsakyti
mes per velykas su vyru pas tevu nuvazevom o mano jauniausias broliukas pasirodo mergina ysitaises tai atsiveze parodyt kaip supratau mama lyg ir nebuvo jos machius o tetis jau buvo mates tai ash prie stalo kaip kokia sena tarka kai susedom pradejau tardyt zodziu tai kur vaikai susipazinot at tai kiek jau laiko ir pan zodziu visaip erzinau galvojau kad ji apie mane blogai galvos nors ji man patiko bet stengiausi ish visu jegu bet pasirodo patikau ir ash jei tai gal jusu esamos ir busimos anytos specialiai jums nervukus nori patampyt kaip ir ash brolio merginai ne todel kad nepatiktumet o todel kad tiesiog linksma pakrizent ir prisimint kaip patys ant tevu slenkshcio mindzikavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 06 02, 21:45)
mes per velykas su vyru pas tevu nuvazevom o mano jauniausias broliukas pasirodo mergina ysitaises tai atsiveze parodyt kaip supratau mama lyg ir nebuvo jos machius o tetis jau buvo mates tai ash prie stalo kaip kokia sena tarka kai susedom pradejau tardyt zodziu tai kur vaikai susipazinot at tai kiek jau laiko ir pan zodziu visaip erzinau galvojau kad ji apie mane blogai galvos nors ji man patiko bet stengiausi ish visu jegu bet pasirodo patikau ir ash jei tai gal jusu esamos ir busimos anytos specialiai jums nervukus nori patampyt kaip ir ash brolio merginai ne todel kad nepatiktumet o todel kad tiesiog linksma pakrizent ir prisimint kaip patys ant tevu slenkshcio mindzikavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kas su skyrybos ženklais atsitiko? Truputį prasmė dingsta be jų, bent jau man, tokiai senamadiškai lietuvei. Kažkas jau minėjo, kad ir trylikinės taip dabar neberašo
Atsakyti
QUOTE(deirė @ 2006 06 05, 16:24)
O kas su skyrybos ženklais atsitiko? Truputį prasmė dingsta be jų, bent jau man, tokiai senamadiškai lietuvei. Kažkas jau minėjo, kad ir trylikinės taip dabar neberašo

Niu atsiprašau, bet paskutiniu metu gavau labai daug pastabų dėl savo neraštingumo, tai taisysiuosi blush2.gif blush2.gif
Tiesiog neturiu kantrybės šiam reikalui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sicilija: 06 birželio 2006 - 06:55