Pirma karta vyro tevus pamaciau, kai jo sesuo mane nusitempe i ju namus. Neva kazko jai labai reikejo tuose namuose. Kad tai buvo "tiksline" apziura, supratau gal po triju dienu. Mano vyras, tada dar net nebuvo "busimasis", labai del to supyko, kokio velnio reikejo mane tempti apziurai, o paskui namie visiems aptarineti. Sesule persistenge.... Dabar, aisku, viskas juokingai atrodo

Pirmas susitikimas su sugyventinio mamule kainavo tikrai koky pora zhilu plauku...
Gerai tik kad mane perspejo ne pries diena, o kelias valandas pries ta yvyki.
Situacija nebuvo is lengvuju. Tai kad as uzhsieniete visi aplinkui zhinojo. Bet kad nelegale...
Niekam nepasakojom to, nes tai buvo pavojinga ir shiaip nelengva ta tema kalbeti...
Tai va... Gyvenom kartu jau kokius 2men ir manishki ishkviete y karine tarnyba savaitei. Vat tada jo mamule ir sugalvojo mane viena aplankyti
Zhinojau kad prasides klausinejimai kur ir ka dirbu... Atejo laikas pasakyti tiesa... Rankos ir kojos drebejo... Ishgirdusi, ji tik nusishypsojo... ir papasakojo kad kai ji sutiko savo atrajy vyra, jis buvo... nelegalas
Ir dar pasake, kad jeigu meile ishtiesu tikra, atlaikysim visus sunkumus. Buvo visko, bet mes kiekviena diena dzhiaugiames kad turim vienas kita ir musu mazha stebuklely

Situacija nebuvo is lengvuju. Tai kad as uzhsieniete visi aplinkui zhinojo. Bet kad nelegale...

Tai va... Gyvenom kartu jau kokius 2men ir manishki ishkviete y karine tarnyba savaitei. Vat tada jo mamule ir sugalvojo mane viena aplankyti

pirmas susitikimas su vyro tevais buvo visai normalus, nors tiesa pasakius nedaug ka ten is to vakaro atsimenu, bet uztat kuo toliau tuo labiau erzinantys

na, man taip jau sutapo, kad teko susipažinti liūdna proga- per laidotuves, dar visia neseniai pradėjus draugauti

Siaubas
Per pirmąjį susitikimą su vyro giminę, per jo tėvo gimtadienį, nesugebėjau išlementi nė vieno žodžio
Sėdėjau ir spoksojau televizorių

Chi chi...
O mano vaikinas prieš tai su kita draugavo. Gal tik mėnsį jie buvo kartu, bet mamai kažką užsiminti jau buvo spėjęs... Jiems išsiskyrus mes susipažinom ir kažkaip suėjom poron
bet tėvams jis jau nieko nesakė, matyt bijojo, kad vėl greit išsiskirs
Nuvažiuojam pas jo tėvus, o mama taip maloniai prišoka, už rankos man griebia, purto ir sako : "Malonu, malonu, aš jau ir vardą tavo žinau, sūnus pasakojo - Kristina". Malonu, sakau, tik ne apie mane pasakojo, aš - Rasa 
Papildyta:
Vuoj vuoj, man tai sekasi su tais susipažinimais. Prieš dabartinį savo meilę, labai ilgai draugavau su kitu. O jų giminė kasmet grandiozinį balių daro. Kai pirmą kartą nuvažiavom, nejauku taip... Apžiūrinėja visa giminė... Stengiuosi gerai laikytis
neapsikvailint, nesąmonės kokios nepadaryt. Na, žinot, visa giminė šiaip ar taip
Susėdam visi prie stalo, giminė plati, vietos mažai. Ir kažkaip man kliuvo tokia vargana kėdė, bet, sako, tu lengva, bus gerai. Sėdim, valgom, tyla... Ir staiga KEBERIOKŠT!!!!! Guliu ant žemės kojom į viršų ir mataruoju
Prisijuokėm visi. Nuo tada bent nebesistengiau neapsikvailint, nes ar gi begalima labiau...

Papildyta:
Vuoj vuoj, man tai sekasi su tais susipažinimais. Prieš dabartinį savo meilę, labai ilgai draugavau su kitu. O jų giminė kasmet grandiozinį balių daro. Kai pirmą kartą nuvažiavom, nejauku taip... Apžiūrinėja visa giminė... Stengiuosi gerai laikytis

Aš savo būsimą anytą sutikau mieste. Tiesiog su MB vaikštinėjom, ji paskambino ir paprašė parodyti kur kažkoks bankas randasi. Taip ir susitikom.
o man susitikimas patiko, tiesa labai tyli buvau, bet dabar tai kuo toliau, tuo geriau

Na o man tai ne taip gerai pasisekė su ex-anyta ir ex-anytu
Su savo ex-vyru draugavome labai ilgai. Pažindintis neskubėjau. Žinojau, kad motinai visos iki manęs buvo blogos. Tai negi aš išimtis
Ex-vyro namuose svečiuodavausi tik tuomet, kai nebūdavo jo tėvų. O vieną dieną -pykšt ir grįžo
Terorą kentėjau gal 3 metus, po to visiškai su jais nebendravau. Galima sakyti, mūsų skyrybom tai labai padėjo. Dar ir dabar noriu jai padovanoti trotilo kilogramą

Su savo ex-vyru draugavome labai ilgai. Pažindintis neskubėjau. Žinojau, kad motinai visos iki manęs buvo blogos. Tai negi aš išimtis

Terorą kentėjau gal 3 metus, po to visiškai su jais nebendravau. Galima sakyti, mūsų skyrybom tai labai padėjo. Dar ir dabar noriu jai padovanoti trotilo kilogramą

Chmmm...o as su savo vyro tevais tai vaziavau susipazinti apie 100 km- ir mano vyras 9tada dar daugas) jaudinosi daug labiau nei as- visa kelia klausinejo "ar labai bijai?" "Ar labai baisu? tu tik nebijok". nebuvo labai baisu, bet siredele oi kaip kirbejo! Tada maniskis kaip tik skyresi su zmona, nors kartu negyveno jau ilgokai, seimoje buvo ir vaiku... As turiu dukrele, uz kurios tevo taip ir nebuvau istekejusi- galvojau- na ka, blogiausiu atveju sakys merga su vaiku, seima isrde- viskam buvau pasiryzusi. Dukrytes, kaip man tada rodesi teisingiausia, nesiveziau kartu. Atvaziuojam, stalas nukrautas, musu laukia. Klausia anyta "O kur mergyte? As jai tiek visko priruosiau, ir knygele nupirkau dovanu". Labai siltai snekejome, bendravome- dabar net pas tevus taip gerai nesijauciu- manieji amzinai kuo nors nepatenkinti, jiems neitinka viskas- o pas uosvius viskas gerai jiems gyvenime

man tai pasisekė, kad aš su savo uošviais pirmą kartą susitikau 4 savaitės iki vestuvių
žinodama mano charakterį, mano mama man prigrasino, kad tik sėdėčiau ir šyyyyyypsočiausi
taip ir dariau - valgaiu viską iš eilės, kad tik burna būtų užimta - ir nekiltų pagundą savo juokelius mėtyti

QUOTE(which witch @ 2007 01 03, 15:09)
jei pavyks kur gauti, prasau ir man pranesti - perpirksiu uz dviguba kaina