Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

Pirma karta vyro tevus pamaciau, kai jo sesuo mane nusitempe i ju namus. Neva kazko jai labai reikejo tuose namuose. Kad tai buvo "tiksline" apziura, supratau gal po triju dienu. Mano vyras, tada dar net nebuvo "busimasis", labai del to supyko, kokio velnio reikejo mane tempti apziurai, o paskui namie visiems aptarineti. Sesule persistenge.... Dabar, aisku, viskas juokingai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmas susitikimas su sugyventinio mamule kainavo tikrai koky pora zhilu plauku... bigsmile.gif Gerai tik kad mane perspejo ne pries diena, o kelias valandas pries ta yvyki.
Situacija nebuvo is lengvuju. Tai kad as uzhsieniete visi aplinkui zhinojo. Bet kad nelegale... unsure.gif Niekam nepasakojom to, nes tai buvo pavojinga ir shiaip nelengva ta tema kalbeti...
Tai va... Gyvenom kartu jau kokius 2men ir manishki ishkviete y karine tarnyba savaitei. Vat tada jo mamule ir sugalvojo mane viena aplankyti blink.gif Zhinojau kad prasides klausinejimai kur ir ka dirbu... Atejo laikas pasakyti tiesa... Rankos ir kojos drebejo... Ishgirdusi, ji tik nusishypsojo... ir papasakojo kad kai ji sutiko savo atrajy vyra, jis buvo... nelegalas blink.gif lotuliukas.gif Ir dar pasake, kad jeigu meile ishtiesu tikra, atlaikysim visus sunkumus. Buvo visko, bet mes kiekviena diena dzhiaugiames kad turim vienas kita ir musu mazha stebuklely wub.gif
Atsakyti

pirmas susitikimas su vyro tevais buvo visai normalus, nors tiesa pasakius nedaug ka ten is to vakaro atsimenu, bet uztat kuo toliau tuo labiau erzinantys schmoll.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
na, man taip jau sutapo, kad teko susipažinti liūdna proga- per laidotuves, dar visia neseniai pradėjus draugauti verysad.gif
Atsakyti
Siaubas doh.gif Per pirmąjį susitikimą su vyro giminę, per jo tėvo gimtadienį, nesugebėjau išlementi nė vieno žodžio doh.gif Sėdėjau ir spoksojau televizorių blink.gif
Atsakyti
Chi chi... smile.gif O mano vaikinas prieš tai su kita draugavo. Gal tik mėnsį jie buvo kartu, bet mamai kažką užsiminti jau buvo spėjęs... Jiems išsiskyrus mes susipažinom ir kažkaip suėjom poron 4u.gif bet tėvams jis jau nieko nesakė, matyt bijojo, kad vėl greit išsiskirs mirksiukas.gif Nuvažiuojam pas jo tėvus, o mama taip maloniai prišoka, už rankos man griebia, purto ir sako : "Malonu, malonu, aš jau ir vardą tavo žinau, sūnus pasakojo - Kristina". Malonu, sakau, tik ne apie mane pasakojo, aš - Rasa lotuliukas.gif
Papildyta:
Vuoj vuoj, man tai sekasi su tais susipažinimais. Prieš dabartinį savo meilę, labai ilgai draugavau su kitu. O jų giminė kasmet grandiozinį balių daro. Kai pirmą kartą nuvažiavom, nejauku taip... Apžiūrinėja visa giminė... Stengiuosi gerai laikytis mirksiukas.gif neapsikvailint, nesąmonės kokios nepadaryt. Na, žinot, visa giminė šiaip ar taip mirksiukas.gif Susėdam visi prie stalo, giminė plati, vietos mažai. Ir kažkaip man kliuvo tokia vargana kėdė, bet, sako, tu lengva, bus gerai. Sėdim, valgom, tyla... Ir staiga KEBERIOKŠT!!!!! Guliu ant žemės kojom į viršų ir mataruoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prisijuokėm visi. Nuo tada bent nebesistengiau neapsikvailint, nes ar gi begalima labiau... biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo būsimą anytą sutikau mieste. Tiesiog su MB vaikštinėjom, ji paskambino ir paprašė parodyti kur kažkoks bankas randasi. Taip ir susitikom.
Atsakyti
o man susitikimas patiko, tiesa labai tyli buvau, bet dabar tai kuo toliau, tuo geriau smile.gif
Atsakyti
Na o man tai ne taip gerai pasisekė su ex-anyta ir ex-anytu lotuliukas.gif
Su savo ex-vyru draugavome labai ilgai. Pažindintis neskubėjau. Žinojau, kad motinai visos iki manęs buvo blogos. Tai negi aš išimtis lotuliukas.gif Ex-vyro namuose svečiuodavausi tik tuomet, kai nebūdavo jo tėvų. O vieną dieną -pykšt ir grįžo biggrin.gif
Terorą kentėjau gal 3 metus, po to visiškai su jais nebendravau. Galima sakyti, mūsų skyrybom tai labai padėjo. Dar ir dabar noriu jai padovanoti trotilo kilogramą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Chmmm...o as su savo vyro tevais tai vaziavau susipazinti apie 100 km- ir mano vyras 9tada dar daugas) jaudinosi daug labiau nei as- visa kelia klausinejo "ar labai bijai?" "Ar labai baisu? tu tik nebijok". nebuvo labai baisu, bet siredele oi kaip kirbejo! Tada maniskis kaip tik skyresi su zmona, nors kartu negyveno jau ilgokai, seimoje buvo ir vaiku... As turiu dukrele, uz kurios tevo taip ir nebuvau istekejusi- galvojau- na ka, blogiausiu atveju sakys merga su vaiku, seima isrde- viskam buvau pasiryzusi. Dukrytes, kaip man tada rodesi teisingiausia, nesiveziau kartu. Atvaziuojam, stalas nukrautas, musu laukia. Klausia anyta "O kur mergyte? As jai tiek visko priruosiau, ir knygele nupirkau dovanu". Labai siltai snekejome, bendravome- dabar net pas tevus taip gerai nesijauciu- manieji amzinai kuo nors nepatenkinti, jiems neitinka viskas- o pas uosvius viskas gerai jiems gyvenime thumbup.gif
Atsakyti
man tai pasisekė, kad aš su savo uošviais pirmą kartą susitikau 4 savaitės iki vestuvių smile.gif žinodama mano charakterį, mano mama man prigrasino, kad tik sėdėčiau ir šyyyyyypsočiausi biggrin.gif taip ir dariau - valgaiu viską iš eilės, kad tik burna būtų užimta - ir nekiltų pagundą savo juokelius mėtyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(which witch @ 2007 01 03, 15:09)
Dar ir dabar noriu jai padovanoti trotilo kilogramą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei pavyks kur gauti, prasau ir man pranesti - perpirksiu uz dviguba kaina devil.gif
Atsakyti