Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

QUOTE(svete @ 2006 04 30, 17:21)
O man irgi panasiai. Mes kartu jau 3 metus, tiesa metus gyvenam ne Lietuvoj. Mano tevai ji pazista, o as jo tevus maciau tik karta, per jo gimtadieni, dar kai net draugauti nebuvom pradeje rimtai.  g.gif Oficialiai nesu pristatyta, nors planuojam bendra gyvenima ir vestuves. Net nezinau, ka ir galvoti unsure.gif

Maniškis irgi ilagi tėvams nerodė. Tempė iki paskutinio. Niekaip nesuprasdavau kodėl. Visada girdėdavau tą patį: susipažinti su tėvai reikia prieš vestuves. Galvojau, kad prietarai kažkokie, kurių aš nežinau. O susipažinus ir pabendravus, viskas susistatė į savo vietas. Paprasčiausiai vyras norėjo apsaugoti nuo savo motinos, jos pastovaus nepsitenkinimo tiek aplinkiniais, tiek savais žmonėmis.
Atsakyti
o as dar nepazistama..... ir visi "lauzia" jau.... o as bijau ir tikrai neisiu......
per daug sudetinga situacija.....
Atsakyti
Mes gyvenom skirtinguose miestuose. Vieną kartą nuvažiavau pas jį su drauge. Jo mama mano net nuotraukos nebuvo mačiusi. Sėdim abi jo kambaryje, mama užeina, lyg ir braškių ar obuolių atnešė. O iš tikrųjų tai aišku pasižiūrėti į būsimą marčią atėjo. Taip ir sustingo tarpdury su ta vaisių lėkšte dvi merginas pamačiusi tongue.gif Aišku, vyras mane jai pristatė, bet tą jos nuostabą veide iki šiol prisimenu, nors praėjo daugiau nei šeši metai.
Atsakyti
Su jo mama susipažint teko vos po mėnesiuko ar dviejų. Bet maniškiam ir tai jau buvo rekordas. Nes nelabai ilgiau pratempdavo... biggrin.gif Įsivaizduokit. Vakaras. Eilinis laikas susitikimams. Skambutis. Sako, susitinkam, tik prieš tai mamai automobilį nuvaryt reikia. Reikia tai reikia. Nuvažiuojam. Sako, tai užeinam. Aš visa pusiau gyva stoviu jau... Gerai, kad draugai buvo kartu, su jo mama jau seniau pažįstami, nes kitaip išvs būčiau numirusi biggrin.gif tai štai, įžygiuojam. O maniškis ir sako: tai va, atvežiau. O paskui dar pradėjo aiškint, kad namo negrįš. Norėjau prasmegt skradžiai ir keikiau mintyse kaip galėjau, kad visus negrįžus ir nakvojimus "kažkur kitur" prie manęs aiškinasi.
Antras etapas buvo jo močiutė, su kuria ir gyvena. Bet su ja kažkaip buvo paprasčiau. Ir dabar nuolat marčiuke vadina, nors tuoktis dar nežadam smile.gif
O paskutinis etapas - jo patėvis. Oi,kaip bijojau. Bet kažkas atsitiko su jų automobiliu (vėl smile.gif ), maniškiam paskambino, kadatvažiuotų padėti, o kadangi mes buvom susiruošę į filmą, tai sutarė, kad ir mane pasiims kartu. Džaiauiausi, kad kartu bus mama, su kuria tuo laiku jau buvo tekę ir dažniau susitikt. Bet kur tau. Išėjo jie tos mašinos žiūrėt ir paliko mane vieną su patėviu nuostabiausia kava. Ir nenumiriau. Tiesiog protingai pasišnekėjom smile.gif
O dabar bendrauju jau su visais. Pakviečia papietaut abu ar kur nors nueit. Bet daugiausiai tenko su mama ir močiute susitikt. Skųstis negaliu smile.gif Ir esu dėkinga mamai, kad mane taip šauniai priėmė. Belieka tik tikėtis, kad viskas gerai bus ir ateityje... smile.gif
Atsakyti
Jau kaip as pamenu bijojau.. ujujuj... gi mes su draugu bendravom internete is pradziu.. ir viens kito tik nuotraukas tebuvom mate.. na aisku balsus girdeje ir t.t. Tai va pradraugavom mes taip virtualiai kelis menesius.. ir gryzo mano karalaitis i lietuva.. susitikom.. patikom.. ir po dvieju dienu jisai man sako einam.. mat jam paciam norejosi su tevukais pasikalbet gi tiek laiko nemates.. o ir su manim norejosi but.. nu tai gavau eit.. visa kelia drebejau.. kojos linko.. o as dar blush2.gif nedrasi ziauriai.. tai pasisveikinom su tevukais.. mama dar ten ruose garnyra prie saslyku.. keliais zodeliais persimetem.. o paskui visa vakara jie ten prasnekejo, as pratylejau.. o jie nelabai ir kalbino mane.. draugai isleke, likom tik 4iese.. paklausinejo biskeli.. nejaukiai jauciausi, nu bet ka padarysi.. kadangi labai su brangiausiuoju kartu noredavom visa laika buti, tai man teko ir nakvoti pas ji.. (pas mane galimybiu nebuvo) tai jau kitom dienom ir pasikalbedavom daugiau ir t.t. gal is pradziu dar itariai ziurejo, mat laaabai jau nekokia maniskio ex zmona buvo.. priestaravo jo tevai vestuvem ir ko tik ten nebuvo.. baisu ir geda zmonems pasakoti.. o dabar mes tai labai gerai sutariam.. su draugo mama susirasinejam laiskais vos ne kasdien.. as su ja bendrauju daugiau nei mano draugas.. zinau kad mane myli labai, kaip sava vaika.. ir siuntinuka kai koki atsiuncia tai daugiau man visko prikrauna wub.gif Tai va su busimais uosviais (tikiuosi, kad busimi) pasiseke tikrai.. thumbup.gif
Atsakyti
pas mus tai parastai buvo, mes metus kartu gyvenom, o tada tik tevas i svecius atvaziavo biggrin.gif normaliai pasedejom, pakaluse, kada vestuves, tai, atsimenu tik susizvalgem.... swoon.gif
Atsakyti
Maniskis su savo mama mane supazindino pacia pirma diena, kai tik mes susitikome blink.gif Na jis is Klaipedos as is Siauliu bendravom pora menesiu tiik internetu ir per naujus jis atvaziavo manes pasiimti i naujametini tusa su draugais, tai buvo musu pirmas susitikimas, o jis nuveze mane dar pas savo mama supazindinti, maniau kad numirsiu kai pasake kur vaziuojam, tiksliau pasake kur atvaziavom kai liftu kelemes i mamos buta mega_shok.gif maniau as ji gun_rifle.gif gun_rifle.gif bash.gif bet viskas praejo puikiai smile.gif dziaugiuosi kad jo mama sauni moteris.
Atsakyti
pirmas susitikimas buvo su draugo broliu, susirgo mano simpatukas, atejau jo aplankyt, po kazkurio laiko grizo brolis, uzejo sako, tai tu ir busi ta*****, tada pagalvojau, malonu, kad apie mane jau seimai pasakoja bigsmile.gif ax.gif paskui kita karta atejus susipazinau su mama, uzejom pas ji mano kompakto ir is darvbo netiketai mama grizo, tai pasisveikinom, paklause ka veikiu, dar ten kazkokiu pievu, nors visas tas bendrybees jau zinojo is jo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif niu o tetis buvo paskutinis..turejom kazkur vaziuot, atvaziavo manes pasiimt, ilipu i masiniuka, o draugas ir sako, susipazink, cia mano tetis, turim parvezt ji namo biggrin.gif stai taip, paprastai, be jociu cirku, dirbtinumo,pasiruosimu, viskas savaime ir isejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes esam is skirtingu miestu, jo tevai issiskyre, tai man su jo tevais teko pazindintis du kartus rolleyes.gif su mama susipazinau jau antrojo susitikimo metu, jis mane parsiveze namo eksprontu, be jokiu pasiruosimu ir ilgo drebejimo thumbup.gif mane prieme super thumb_yello.gif ir dabar visiai gerai sutariame, nors ir gyvename kartu smile.gif jis su maniskais susipazino po dvieju savaiciu, o jo teva sutikau dar po dvieju rolleyes.gif
Atsakyti
mes susitikom netyciom.. pravaziuodami uzsukom i jo tevu namus (nes gyvenam skirtinguose miestuose).. zinojom kad tevai sode.. tai drasiai sukinejausi po uosviu namus biggrin.gif pries isvaziuojant visgi kieme susidurem.. didziausia trauma man buvo ta kad nieks niekam manes nepristate lotuliukas.gif nu nieko, pylos gavo uz tai ir kita karta jau pasitaise.. bigsmile.gif
Atsakyti
jis su mano tėvais susipažino po 2 savaičių. buvau grįžus pas tėvus, buvo mano klasės susitikimas, kažkaip šnekėjom telefonu ir pasakiau,kad norėčiau pamatyti. tai jis 12 nakties atlėkė iš kito miesto. ryte atsikėlėm, sako - einam kavos, sakau- einam, bet virtuvėj yra mama. tai jis išsigando iš pradžių, bet pasakiau, kad vis tiek teks susipažinti. nuėjo, viskas vyko labai sklandžiai, o kai grįžo tėtis, tai iš viso-kalbos pilna, kažkuo abu panašūs, gerai sutaria. tėvai visada labai laukia kada atvažiuosim smile.gif
o su jo mama susipažinau po 3 savaičių. pasakė man, kad važiuojam, nes jis mamai pripasakojo apie mane ir jau laikas susipažinti mums doh.gif o siaube, man stresas, nežinau net ką apsirengt, kad nepagalvotų ko nors blogo smile.gif na, pajudėjom, liepiau stot vyno pirkt, sako-nereikia, gi aš tai nieko neatvežiau tavo tėvams, o aš pasakiau, kad be vyno nevažiuosiu biggrin.gif
na, nupirkau, važiuojam, autostradoj didžiausi kamščiai, o aš sėdžiu ir tyliu, laikas taip lėtai slenka.nugi baisumas suėmė smile.gif na, pagaliau tas susitikimas. mus supažindina, tikrai miela moteris, labai plepi, linksma. laukė jau paruošus vakarienę, pripirkus skanumynų. šiaip daugiau šnekėjom mes dviese, maniškis tik tylėjo. o man taip baisu buvo... mama dar liepė ateiti ir patėviui, marčią pristatyt nori. tad jo tėvo nesu mačius ir nežinau ar teks pamatyti. tai vat, šiaip esu patenkinta pažintim, žinau, kad jai patikau (man išėjus ji pasakė draugui,kad aš faina ax.gif ) . žiūrėsim kaip bus toliau, tikiuosi taip pat gerai biggrin.gif jau esu ir giminei pristatyta, džiaugiuosi, kad patinku. tik viena pusseserė pavydi, matyt gaila pusbrolį atiduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisiminus pirmąjį susitikimą su vyro tėvais, ima juokas lotuliukas.gif Tai buvo prieš 5 metus. Pirmą kartą pas savo būsimąjį vyrą atėjau į namus po 3 sav. draugystės. Jo tėvai tuo metu buvo darbe, o kai grįžo aš nešdrįsau išeiti iš kambario. Dabartiniam savo vyrui vis kartojau, kad bijau, neisiu susipažinti ir drebėjau, kad net kojos virpėjo. Buvo ir gėda ir baisu biggrin.gif Dar dabar su vyru prisiminę juokiamės iš mano baimės, nes iš kambario išdrįsau išeiti po gerų 5 val. Viskas buvo thumbup.gif , nors tuomet vyro ranka balo nuo mano spaudimo, ir jis vis bandė ją ištraukti iš mano delno lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti