jis su mano tėvais susipažino po 2 savaičių. buvau grįžus pas tėvus, buvo mano klasės susitikimas, kažkaip šnekėjom telefonu ir pasakiau,kad norėčiau pamatyti. tai jis 12 nakties atlėkė iš kito miesto. ryte atsikėlėm, sako - einam kavos, sakau- einam, bet virtuvėj yra mama. tai jis išsigando iš pradžių, bet pasakiau, kad vis tiek teks susipažinti. nuėjo, viskas vyko labai sklandžiai, o kai grįžo tėtis, tai iš viso-kalbos pilna, kažkuo abu panašūs, gerai sutaria. tėvai visada labai laukia kada atvažiuosim
o su jo mama susipažinau po 3 savaičių. pasakė man, kad važiuojam, nes jis mamai pripasakojo apie mane ir jau laikas susipažinti mums

o siaube, man stresas, nežinau net ką apsirengt, kad nepagalvotų ko nors blogo

na, pajudėjom, liepiau stot vyno pirkt, sako-nereikia, gi aš tai nieko neatvežiau tavo tėvams, o aš pasakiau, kad be vyno nevažiuosiu
na, nupirkau, važiuojam, autostradoj didžiausi kamščiai, o aš sėdžiu ir tyliu, laikas taip lėtai slenka.nugi baisumas suėmė

na, pagaliau tas susitikimas. mus supažindina, tikrai miela moteris, labai plepi, linksma. laukė jau paruošus vakarienę, pripirkus skanumynų. šiaip daugiau šnekėjom mes dviese, maniškis tik tylėjo. o man taip baisu buvo... mama dar liepė ateiti ir patėviui, marčią pristatyt nori. tad jo tėvo nesu mačius ir nežinau ar teks pamatyti. tai vat, šiaip esu patenkinta pažintim, žinau, kad jai patikau (man išėjus ji pasakė draugui,kad aš faina

) . žiūrėsim kaip bus toliau, tikiuosi taip pat gerai

jau esu ir giminei pristatyta, džiaugiuosi, kad patinku. tik viena pusseserė pavydi, matyt gaila pusbrolį atiduoti