Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Mūsų grindjuostės 10 cm, nes kaimo meistrelis tik tokią frezą turėjo biggrin.gif
lubos nuo 2,8 iki 8 metrų, bet ten kur 8 m vien langai, grindjuosčių nesimato.
Užtenka aukščio, nors papildomi 2 cm irgi gerai atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 03, 10:32)
Gal galite parodyti?  blush2.gif

Tikrai galiu, bet turiu tik tokia nuotrauka. Savaitgali tikiuosi kabinsim.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2015 02 03, 20:27)

Jum gerai thumbup.gif ... nors as galvojau, kad jau pakabintas jis pas Jus ☺. Ar gaubtelius desit?
O as susiveliau eilini karta... Pasirodo maniskiui visai negrazus tas sviestuvas... verysad.gif ...nei tas, nei kitas, su kristoliukais, kuri su pardaveja jau beveik susiderinau... cry.gif
O tuos kalviskus, kur anksciau rodziau, jau vos ne pirkt buvo susiruoses... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 03, 20:51)
Pasirodo maniskiui visai negrazus tas sviestuvas... verysad.gif ...nei tas, nei kitas, su kristoliukais, kuri su pardaveja jau beveik susiderinau... cry.gif
O tuos kalviskus, kur anksciau rodziau, jau vos ne pirkt buvo susiruoses... unsure.gif

Kuris negražus - tas turkiškas? g.gif maniškiui mano vonios krištolai irgi nepatinka irnesakyk.gif O kalvišką su mediniu ratu pavėsinėj paaikabino hihihi.gif Leidau pasireikšt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 03, 23:05)
Kuris negražus - tas turkiškas? g.gif maniškiui mano vonios krištolai irgi nepatinka irnesakyk.gif O kalvišką su mediniu ratu pavėsinėj paaikabino hihihi.gif Leidau pasireikšt  lotuliukas.gif

Neee, tas turkiskas tinka smile.gif . Netinka va sitas ir sitas... verysad.gif

O tie a la kalviski, kuriuos jau ruoses pirkt, tai va - sitie nors be rato biggrin.gif , tik neseniai cia abejojau, ar jiems tiktu gaubteliai unsure.gif .
Atsakyti
As, Juodai, sutinku su jusu vyru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 04, 01:08)
As, Juodai, sutinku su jusu vyru blush2.gif

Čia dėl tų pirmųjų, ane?
Bet dėl kalviškų tai nesutinkat su juo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 vasario 2015 - 00:27
QUOTE(Juodai @ 2015 02 04, 01:27)
Čia dėl tų pirmųjų, ane?
Bet dėl kalviškų tai nesutinkat su juo  mirksiukas.gif

Del tu is sendaikciu sutinku, man pas jus prasosi kazko prasmatniau. Sitie i kokia sodyba tiktu, mano supratimu blush2.gif Sviestuvas, kaip moters auskarai, arba deimantai (nesupraskit, kas tik graziai blizga, labiau, kas grozu (nesipleciant) ir turi isliekamaja verte (irgi nesipleciant), arba nieko (zvakutem pasisviesit lotuliukas.gif )
Tie kalviniai man nieko, bet foto gi ne viska atspindi. Tik ju kaina tokia.. kad uz ta kaina galima rasti, kas abiems butu grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 vasario 2015 - 00:40
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 04, 01:39)
Tie kalviniai man nieko, bet foto gi ne viska atspindi. Tik ju kaina tokia.. kad uz ta kaina galima rasti, kas abiems butu grazu rolleyes.gif

Nu va... o anksčiau sakėt, kad jie Jums nelabai unsure.gif ... O jų kaina nėra didelė. Už ~470€ (1600Lt) ne kažin ką randu - turiu galvoje didįjį sietyną, min 8 žvakių unsure.gif . O gal žinote kokių gerų vietų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 02, 14:42)
Taip, yra geru ir yra ne visai geru pavyzdziu (grindjuosciu)smile.gif

geri metodine prasme - kaip daryti arba nedaryti ax.gif .

QUOTE(nile @ 2015 02 03, 08:24)
Merginos, parasykite prasau kokio aukscio grindjuostes pas jus.
Planuojame keisti grindis,neapsisprendziu del grinduosciu aukscio.

12 cm (ir nei mm zemiau!), frezuotos, lubu aukstis 2,60 .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 04 vasario 2015 - 11:01
QUOTE(Juodai @ 2015 02 04, 11:52)
Nu va... o anksčiau sakėt, kad jie Jums nelabai unsure.gif ... O jų kaina nėra didelė. Už ~470€ (1600Lt) ne kažin ką randu - turiu galvoje didįjį sietyną, min 8 žvakių unsure.gif . O gal žinote kokių gerų vietų g.gif ?

Vokiečiai:
https://www.click-li...imilar-products

JAV
Brangoka, bet...Rašo, kad perdaro į 220V, siunčia po visą pasaulį, muitas ir siuntimas, aišku prisidėtų:
http://www.brandligh...handeliers.html
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 02 04, 12:23)

Ačiū už nuorodas 4u.gif .
Pagal Jūsų pirmąją nuorodą šviestuvas yra kiek ne toks, kaip aš buvau radus. Panašia kaina tokį irgi radau prancūzų tinklapy: http://www.luminaire...e-rustique.html . O tie, kur pirma radau yra čia: http://www.france-lu...n-fer-forg.html .

Reiks panaršyti po Jūsiškes nuorodas, gal dar kas kris į akį smile.gif .
Atsakyti