Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Iriska @ 2015 02 03, 19:27)
Tikrai galiu, bet turiu tik tokia nuotrauka. Savaitgali tikiuosi kabinsim.

user posted image

Man baltas zymiai graziau ziurisi nei auksinis. Iriska, o pries dazant nusveitet buvusius dazus ar ant ju nudazet?
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 04, 14:06)
Man baltas zymiai graziau ziurisi nei auksinis. Iriska, o pries dazant nusveitet buvusius dazus ar ant ju nudazet?

Kad jis nedazytas buvo, zalvarinis speju. Vos pakeliu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2015 02 04, 14:56)
Kad jis nedazytas buvo, zalvarinis speju. Vos pakeliu doh.gif  biggrin.gif

Tikiuosi ant gipsninių lubų kabint neketinat? biggrin.gif
Atsakyti
del gibsiniu lubu. Man tai visai nejuokinga, nes suzinojau kad paruosia kazkokius kabliukus betoninese lubose dar pries kabinant gibsines, o mums meistras nieko neparuose, suzinojom kai jau pradejom dairytis sviestuvu . Ar pas visas padaryti tie laikikliai?
Atsakyti
4u.gif http://www.mydesignc...american-tudor/
Papildyta:
Ne į temą, bet manau kai kam bus įdomu ir aktualu biggrin.gif http://www.e-interje...s-4-salyse.html
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 02 04, 16:24)
del gibsiniu lubu. Man tai visai nejuokinga, nes suzinojau kad paruosia kazkokius kabliukus betoninese lubose dar pries kabinant gibsines, o mums meistras nieko neparuose, suzinojom kai jau pradejom dairytis sviestuvu . Ar pas visas padaryti tie laikikliai?

Pas mus jaučiu nieko nėra... Net neįsivaizduoju, kaip kabinsim sietynus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 04, 16:46)
Pas mus jaučiu nieko nėra... Net neįsivaizduoju, kaip kabinsim sietynus  doh.gif

Na sitoje vietoje galiu pasigirti, nes " norit gerai- darykit/kontroliuokit patys" yra pas mus kabliukai. biggrin.gif Bus matyt, kai kabinsim, nes svetaineje ir kabinete ne gipsas ir kabliukus reikes padaryti blink.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 04, 15:46)
Pas mus jaučiu nieko nėra... Net neįsivaizduoju, kaip kabinsim sietynus  doh.gif

Svarbu laidas yra, o jau ilgesnį varžtą rasit, kad pasiekti lubų perdengimą biggrin.gif
Atsakyti
Aciu atsakiusiom del grinduosciu 4u.gif

QUOTE(vida777 @ 2015 02 04, 11:01)
12 cm (ir nei mm zemiau!), frezuotos, lubu aukstis 2,60 .

Pas mus lubos apie 2,63-2,65,galvoju ar nebus per aukstos grindjuostes jei det12cm.?
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 04, 16:53)
Svarbu laidas yra, o jau ilgesnį varžtą rasit, kad pasiekti lubų perdengimą biggrin.gif

Nu tas, ačiū Dievui, yra thumbup.gif
Atsakyti
Pasikartosiu su klausimu ax.gif

Merginos o grindjuostes pirkot ar uzsakynejot pas gamintojus? Prie ko derinote grindjuosciu spalva:prie duru apvadu?prie grindu spalvos?
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 04, 16:53)

O jei perdengimas -medinės sijos ir vata? biggrin.gif ir sija neina toje vietoje, kur turi kabėt šviestuvas? biggrin.gif
Pas mus buvo numatytas miegamuosiuose kitoks apšvietimas, tai svoris buvo problema. 5 kg užkabinom ant specialaus kabliuko-skėtuko. Bet didesnio svorio nerizikuočiau.
Atsakyti