Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(TuDa @ 2015 02 06, 15:20)

Man keistai skamba žmonių nuomonė, pamačius baltą interjerą iš karto sutapatinti su šeimininkėle biggrin.gif

Gyvenime nepagalvojau biggrin.gif

Taip, norai labai svarbu, bet jei tiksliai zinai ko nori, tai dazniausi ir neabejoji, tik tiems ir taikiau - abejojantiems blush2.gif As, pvz, iki siol nezinau, kokiu noreciau kitu namu. Labai sunku man apsipresti.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 06, 15:20)

Kaip man patinka wub.gif Ir stilinga, ir ne per daug dizainiskai tobula, ne per saldu, ir kartu "namiska", ir klasiska, ir kartu eklektiska thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 06 vasario 2015 - 14:48
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 06, 14:39)
Gyvenime nepagalvojau biggrin.gif

Protas sako, kad nieko praktiško tame kampelyje nėra, bet .....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 06, 15:55)
Protas sako, kad nieko praktiško tame kampelyje nėra, bet .....

Nesupratau uzuominos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 06, 15:07)
Nesupratau uzuominos unsure.gif

O ko nesupratai, kad praktiškumo čia nėra- ir baltos durys, ir grindjuostės, apvadai, krištolai- ne gyvenimas o vergovė biggrin.gif . Bet šeimininkė žino savo skonį ir yra pasiruošusi juos su malonumu prižiūrėti, visiškai nesijausdama nelaiminga, kad turės tvarkyti. Nors tvarkytis namuose reikia nuolat. Ir ne paviršiuose ar filinguose yra bėda, o ergonomikos nebuvimo buityje. Kuomet viskas kliūva po kojom, o spintoj ar komodose jovalas, tai jokie praktiški paviršiai nepalengvins buities.
Papildyta:
Dar vienas "nepraktiškas" būstas http://julieblanner....nial-home-tour/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 06 vasario 2015 - 15:20
TuDa, nereikia isvedzioti, to ko nesakiau, juolab, prie ko cia jovalas spintose doh.gif
Lygi plokste ir nelygi.. As gi niekada nesakiau, kad man negrazu, arba nu durni, kam darot, man labai grazu, pas mane tokie patys nepraktiski namai, kur prieziuros reikia daugiau, nei butu lygiu ploksciu. Ir tiek. Kam cia pykti unsure.gif

Kazkas prase patarimu del praktiskumo. Tik tam ir parasiau savo nuomone, kuri tikrai neturi sutapti su jusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 vasario 2015 - 15:25
QUOTE(TuDa @ 2015 02 06, 16:16)
O ko nesupratai, kad praktiškumo čia nėra- ir baltos durys, ir grindjuostės, apvadai, krištolai- ne gyvenimas o vergovė  biggrin.gif

Mano namai, kaip sakė Cobre, galėtų dalyvaut nepraktiškiausių konkurse biggrin.gif bet mes juose labai gerai jaučiamės ir dažnai net sulaukiu komplimentų, kad pas mus "visada TAIP švaru ir tvarkinga" tongue.gif tiesiog yra tam tikra tvarkymosi rutina, o kai viskas pakankamai patogu, tai ir pastangų daug nereikia. Šviesioj aplinkoj gal savidisciplinos daugiau atsiranda - kitu atveju paleistum vaiką su bananu rankoje ir nekreiptum dėmesio, dabar gi rankos plaunamos šventai po valgio biggrin.gif

Beje, dėl virtuvės filingų, tai ar spalva su medžio margumu dėkinga ar šiaip nieks nesitaško, bet virtuvės valymo tikrai nėra daugiau, nei buvo plokštės. Bet vat mdf spinta tai po kiekvieno atidarymo galima būtų valyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 06 vasario 2015 - 15:27
QUOTE(femme @ 2015 02 06, 16:24)
bet mes juose labai gerai jaučiamės ir dažnai net sulaukiu komplimentų, kad pas mus "visada TAIP švaru ir tvarkinga" tongue.gif

Tai vat, kad sios temos nares yra namu manijakes, tai tai ir nesupras, ka reiskia praktiska, as net esu tikra, kad jums namu tvarkymas (jei pacios tvarkot) yra tas geras laikas su savim ir namais.. nes jus tais namais gyvenat wub.gif
Tai net diskusiju sioj temoj negali buti, nes, kai as vienintele pasakau kitaip, tai esu ta spintu nevaleika kazkodel blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 vasario 2015 - 15:30
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 06, 15:23)
Lygi plokste ir nelygi.. nesuprantu, kam pykti.

O kas čia pyksta g.gifbiggrin.gif kai įsijungiau jau radau diskusiją apie praktiškumą. pasakiau savo nuomonę ir tiek 4u.gif čia nuolat atsiranda praktiškų moteriškių, kurios viską bando suvesti į dulkių šluostymą. Bet yra juk ir kitų dalykų buity. O gal ne, čia tik aš, iš kaimo, nieko nesuprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 06, 13:16)
Cia kaip Hamleto klausimas "Buti ar nebuti", i kuri nera atsakymo smile.gif
Kaip ir vienareiksmisko atsakymo i klausima "kas yra grazu"...

Klausti reiktu detaliau ir mazdaug taip: idedate kolidoriaus foto ir rasote SOS - "Ka daryti su situo kolidorium?" lotuliukas.gif

Taip ir padarysiu 4u.gif biggrin.gif blush2.gif
Pasistengsiu savaitgali nufotografuoti 4u.gif
Pabandziau internete paieskoti kokio pvz.bet nelabai pavyko rasti.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 06, 15:24)
Mano namai, kaip sakė Cobre, galėtų dalyvaut nepraktiškiausių konkurse biggrin.gif bet mes juose labai gerai jaučiamės ir dažnai net sulaukiu komplimentų, kad pas mus "visada TAIP švaru ir tvarkinga" tongue.gif tiesiog yra tam tikra tvarkymosi rutina, o kai viskas pakankamai patogu, tai ir pastangų daug nereikia. Šviesioj aplinkoj gal savidisciplinos daugiau atsiranda - kitu atveju paleistum vaiką su bananu rankoje ir nekreiptum dėmesio, dabar gi rankos plaunamos šventai po valgio biggrin.gif

Beje, dėl virtuvės filingų, tai ar spalva su medžio margumu dėkinga ar šiaip nieks nesitaško, bet virtuvės valymo tikrai nėra daugiau, nei buvo plokštės. Bet vat mdf spinta tai po kiekvieno atidarymo galima būtų valyt doh.gif

Nu matai, kas nori, tas supranta drinks_cheers.gif apie ką aš tauziju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 06, 16:31)
O kas čia pyksta g.gifbiggrin.gif kai įsijungiau jau radau diskusiją apie praktiškumą. pasakiau savo nuomonę ir tiek 4u.gif čia nuolat atsiranda praktiškų moteriškių, kurios viską bando suvesti į dulkių šluostymą. Bet yra juk ir kitų dalykų buity. O gal ne, čia tik aš, iš kaimo, nieko nesuprantu ax.gif

Kalbu iskraipymo meistre first.gif
Atsakyti