Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 17:38)
Bet tai kiek sutaupytumėt paskui...  mirksiukas.gif

tiesą sakant esu skeptiškai nusiteikus, nebent IKEA padarys man gražias LEDines žvakutes.
Nes Ardenos LEDų nespėju vežti keist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 05, 17:42)
Taip sakant pas jus yra ka veikti mirksiukas.gif
<...>
Nuspalvinau gartrauki. Ar verta tai daryti - gerai pagalvociau...

Tikra tiesa drinks_cheers.gif . Ir tos ausktrijetės tai buvo greitas sprendimas, per daug negalvojant, kad užsidengti langus, nes nė tvoros dar nebuvo, o gatvė šalia doh.gif .

Ačiū už mintis 4u.gif . Tas praėjimas turės būti baltas - yra planas jį apeiti baltu medžiu. Spalvinsiu ne gartraukį schmoll.gif , o jį laikančią konstrukciją smile.gif . Atrodytų kažkaip va taip ir taip.
Virš salos noriu dviejų šitų šviestuviukų wub.gif . Kažkaip šitaip žiūrėtųsi, čia pakabinti popieriniai smile.gif . Pradžioj galvojau iš tos serijos kabinti virš stalo trigubą, tačiau pasidarius šabloną išsigandau - koks jis didžiulis blink.gif , tad pamečiau tą mintį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 vasario 2015 - 17:12
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 16:38)
Bet tai kiek sutaupytumėt paskui...  mirksiukas.gif

Prisiziurejus TuDos ikelta nuoroda pradejau ziuret ir skaiciuot... Tai tarkim imant didiji sviestuva su 8 lemputem, ir su salyga kad neperdegs nei vienas ledas, tam vienam sviestuvui, lemputes atsipirktu tarkim po 4 metu..(emiau 2deginimo valandas istisus metus). Na nzn ar verta.... Juolab kad kolkas nesu macius tos tokrosios siltos spalvos...

TuDa, gal pakomentuok kaip sitos tavo ikeltos sviecia???ar siltai sviecia??? Nes pas mus yra kaikur ledai ir visi jie silti... Bet tooooooli iki tos tikrosios siltos spalvos...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 02 05, 18:11)
tam vienam sviestuvui, lemputes atsipirktu tarkim po 4 metu..

Matyt neverta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 02 05, 18:11)
Prisiziurejus TuDos ikelta nuoroda pradejau ziuret ir skaiciuot... Tai tarkim imant didiji sviestuva su 8 lemputem, ir su salyga kad neperdegs nei vienas ledas, tam vienam sviestuvui, lemputes atsipirktu tarkim po 4 metu..

tai jei suteikiama garantatija kokie 6 metai (kaip IKEA), tai gal ir verta, bet jei tik 2, tai eina kakot jie.
Aš per du metus pakeičiau beveik visus LEDus įleidžiamuose šviestuvuose. Garantija baigiasi jau ir dabar kiekvieną kartą man perdegęs LEDas 15 Lt kainuos. O paskaičiavus laiką ir kurą juos keičiant, tai dar nesižaviu mintimi visur juos pasikeist.
Beje, IKEA LEDai dega be priekaištų ir šviesa nebloga.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 05, 16:29)
Tai taip, negražu ta plastmasė. Aš apie tuos pagražintus kalbu http://www.elmo.lt/l...lta-sviesa.html , kur paslėpta ta plastmasė biggrin.gif

Apsaugok D nuo elmo. Turim daug ju lempuciuu namie, graziu labai ir brangiu. Bet kiek isleidom kelionems jas taisyt/ keist doh.gif savaites nera kad nesugestu kuri nors.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 05, 17:20)

Is ikejos turejau tik viena... Neneigsiu sviesa nebloga buvo, bet dege gal dvi savaites... 20 lt....
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 02 05, 21:05)
Is ikejos turejau tik viena... Neneigsiu sviesa nebloga buvo, bet dege gal dvi savaites... 20 lt....

nu va kaip skirtingai - bet gi garantija 6 metai biggrin.gif aišku, į Vilnių neprivažinėsi specialiai, užknisa, kai taip trumpai dega doh.gif
pas mus ikėjinės lemputės fasado šviestuvuose, dega jau sezoną kasnakt.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 02 05, 17:11)

TuDa, gal pakomentuok kaip sitos tavo ikeltos sviecia???ar siltai sviecia??? Nes pas mus yra kaikur ledai ir visi jie silti... Bet tooooooli iki tos tikrosios siltos spalvos...

Aš abejoju ar jos iš vis atsipirks biggrin.gif Bet visi suprantam, kad anksčiau ar vėliau reiks kaitrinių su visam atsisakyti. O taupiųjų brangumą turbūt lemia ta ilga garantija, pirkdami vieną lemputę nusiperkam dar kokias nematomas 5 biggrin.gif

Elmo lemputėmis kolkas nesiskundžiu. Garantija joms 2 metai. Apie skleidžiamą šviesą tų kur rodžiau galiu pasakyti, kad nėra to įkyraus spiginimo, kaip Ardenos. Kur rašo- šilta balta šviesa, tai taip ir šviečia. Akiai malonesnės yra matinės.
Pagiriamąjį žodį noriu tarti šitom Ikėjos lempom http://www.ikea.com/...ducts/20249226/ Būtent turiu tas dideles ir žiauriai doh.gif brangias susukusi į šviestuvą virš salos. Nu thumbup.gif skleidžiama šviesa. Jau ant šitų išleistų pinigėlių visiškai negaila. Tos man tobulos biggrin.gif tik vėl neaišku kiek švies. O čekis ko gero jau sukūrentas lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagu būtų tam rūsy pasėdėti biggrin.gif http://dustjacket-at...an-home-2.html/
Atsakyti
Žalia Rūta,aciu,kiek suprantu pagal sukeltas nuotraukas grindjuostes buvo derinamos prie duru apvadu.
Tuomet sitoj vietoj viskas sustoja,kadangi nezinau kokios spalvos bus durys doh.gif Grazu baltos,bet itariu labai nepraktiska,ypac jei namuose yra mazu vaiku ir tamsaus plauko katinas. Nors katinas gal itakos cia ir neturi,nezinau...kazkodel galvoju,kad ant baltu grindjuosciu gali lipti katino seriai...bet gal ir klystu g.gif
Taip pat man visai grazu ir tamsios durys...dar pasvarstymai buvo del kremines spalvos...
Zodziu,turiu galvos skausma ir ne viena,nes dar nenuspresta ka daryti su prieskambario/koridoriaus ir virtuves sienom bei lubom doh.gif kurios siuo metu yra apkaltos naturalaus medzio lakuotom dailylentem. Jas ateity svarstom balinti, dazyti arba mesti lauk. Merginos,gal patartumet kaip geriau daryti,kad grazu butu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 06 vasario 2015 - 01:32
QUOTE(femme @ 2015 02 05, 17:20)

Aš kol kas irgi patenkinta, apie metus naudoju virtuvėj virš kriauklės ikėjinius ledus ir viskas gerai, o šviesa tikrai labai graži, tokia jauki wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 17:09)
Virš salos noriu dviejų šitų šviestuviukų  wub.gif . Kažkaip šitaip žiūrėtųsi, čia pakabinti popieriniai smile.gif

Juodai, mano nuomone šitas variantas pas jus atrodo labai tinkamas, tikrai ieškočiau tokių ale į skandinavišką stilių, grubesnių šviestuvų.
Ir labai pritariu dėl oranžinės spalvos pakeitimo balta ax.gif
Atsakyti