Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 20:48)
Ar patogi sėdėti ta su česteriu?

Man tainieko, bet as paprastai sedziu nugara i kampa tarp atloso ir rankturio atremus, todel as ieskojau, kad rankturiai butu patogus. biggrin.gif
Atsakyti
Man ir patinka, kad skirtingos! Femme pritariu 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 13, 21:48)
Ar patogi sėdėti ta su česteriu?

Visiskai nesijaucia, kad kazkas kitaip, arba mano nugara nejautra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 14, 17:23)
Visiskai nesijaucia, kad kazkas kitaip, arba mano nugara nejautra biggrin.gif

Ar pas Jus tokia pati?
Šiaip aš ne dėl česterio klausiau, o dėl sėdimosios dalies patogumo... smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 14, 17:32)
Ar pas Jus tokia pati?
Šiaip aš ne dėl česterio klausiau, o dėl sėdimosios dalies patogumo... smile.gif.

Taip, tokia. Man labai patogi, ir i poranki atsiremti su nugara, kojas istiesti.
Minkstumas toks per viduriuka jos, kaip ir sake uzsakant - nei tai kietos, nei tai minkstos.. As kol kas lb patenkinta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 vasario 2015 - 16:59
Sedeti tai labai patogios (uzpakaliui blush2.gif ). As nesu itin minkstu baldu megeja tai man pats tas, minkstesnes jau nenoreciau. O ta be cesterio yra tas pats modelis tik su patalynes deze. Labai mielas paliesti yra audinys, tiesiog kaifas.
Papildyta:
Zalia ruta, o koks pas jus gobelenas? Jus viena uzsakinejot ar daugiau?
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 02 13, 19:45)
Reikia patarimo. Kadangi negerai pagamino, turiu galimybe kazka keisti. Nenorejau dvieju vienodu, tad viena uzsakiau be cesterio. Dabar galeciau pakeist. Kaip jum is salies atrodo? g.gif

Pritariu drinks_cheers.gif visoms, tikrai idomiau atrodo kai skirtingos
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 02 14, 18:55)
Sedeti tai labai patogios (uzpakaliui  blush2.gif ). As nesu itin minkstu baldu megeja tai man pats tas, minkstesnes jau nenoreciau. O ta be cesterio yra tas pats modelis tik su patalynes deze. Labai mielas paliesti yra audinys, tiesiog kaifas.
Papildyta:
Zalia ruta, o koks pas jus gobelenas? Jus viena uzsakinejot ar daugiau?

Litenos baroko serija.

As buciau didziaja darius chesterine, suteiktu jai grieztumo, o mazaja - ne blush2.gif Arba mazaja kitos spalvos, vienu ar pora tonu atspalvi keitusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 vasario 2015 - 19:02
Atspalvi galeciau didziajai pakeisti. Nors mano gobeleno labai jau ner tu atspalviu- dideli spalviniai suoliai. As pati galvojau apie kitoki atspalvi, bet vyras visai nesulprato manes (ka jie apskritai supranta irnesakyk.gif ), tai cesterio nuemimas buvo kaip ir kompromisas. ax.gif
Atsakyti
Jūsų temai
user posted image
Atsakyti
pagaliau pasiruošėm virtuviniui .. antradienį jau montuoja bigsmile.gif .. negaliu sulaukt smile.gif

user posted image

Patarkit dėl spintų smile.gif Antradienį laukiu baldininkų atvykstant.. galvoju vaikams daryt tokio tipo spintas

user posted image

artie ažūrai praktiška? ir nenoriu daryt stumdomų durų, nors yra paruoštos nišos.. turbūt gali padaryt nišose ir atidaromas duris? g.gif .. ir galvoju ar tambūre dėt irgi tokias ažūrines ar visgi palikt tik filingą g.gif ..ten tikrai daugiau purvo ir dulkų g.gif ..

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 15, 16:25)
artie ažūrai praktiška? ir nenoriu daryt stumdomų durų, nors yra paruoštos nišos.. turbūt gali padaryt nišose ir atidaromas duris?  g.gif .. ir galvoju ar tambūre dėt irgi tokias ažūrines ar visgi palikt tik filingą  g.gif ..ten tikrai daugiau purvo ir dulkų  g.gif ..

gražus ažūras - čia "Fleur-de-lis" motyvu, kiek įžiūriu, išpjaustyta lazeriu?
o kas gali būti nepraktiško? g.gif dėl dulkių? jei koridoriuje parketą šlifuotumėt, tai pridulkėtų ko gero biggrin.gif bet įprastiniu rėžimu jokio skirtumo, kokios durys.

Manoji duck-egg spinta būtent nišoje, kaip sieninė padaryta. Šiek tiek sudėtingiau idealiai "apeit" rėmu sienas ir grindis, kad tarpų nebūtų, sureguliuot dureles, bet tikrai ne problema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 15 vasario 2015 - 15:38