Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

galvoju ar nepridulka į tas gėlytes smile.gif kaip po to iš jų dulkes išvalyt smile.gif nebent su šepetuku buteliams plaut smile.gif

user posted image

mąstau kad sūnui nedėsiu ažūrų, o ir spalvos jam noriu ne baltos.. o va pas save vonioj visai būtų smagu pamiksuoti filingą su tokiu ažūru spintelei .. o dar jei skanią spalvą parinkus ..

Femme gal galit dar kartą savo spintą parodyt? ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 15, 16:43)
galvoju ar nepridulka į tas gėlytes smile.gif kaip po to iš jų dulkes išvalyt smile.gif nebent su šepetuku buteliams plaut smile.gif

Femme gal galit dar kartą savo spintą parodyt? ačiū  smile.gif

nežinau, kokio storio ta pati plokštė, iš kurios išpjautas ažūras, bet įtariu, kad ten tiesiog nėr pakankamai plokštumos, kad dulkės laikytųsi biggrin.gif
turiu ažūrų ir kitur, ir tikrai storų, nu nesikaupia ten dulkės kilogramais, tikrai nemeluoju tongue.gif
ant plokštumų ko gero daugiau kaupiasi, kai saulė pašviečia biggrin.gif

nusiurbiu retkarčiais su siurblio antgaliu parketui, ilgais šereliais.

Prašau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 15 vasario 2015 - 15:59
QUOTE(femme @ 2015 02 15, 16:56)
nežinau, kokio storio ta pati plokštė, iš kurios išpjautas ažūras, bet įtariu, kad ten tiesiog nėr pakankamai plokštumos, kad dulkės laikytųsi biggrin.gif
turiu ažūrų ir kitur, ir tikrai storų, nu nesikaupia ten dulkės, tikrai nemeluoju tongue.gif
Prašau:
user posted image

tikiu tikiu smile.gif
nu labai graži spinta smile.gif parodysiu baldininkams jei leisite smile.gif nekopijuosiu ginkDie, tik noriu parodyt kad labiau mane suprastų ko noriu smile.gif
Bet pas Jus čia spinta nišoj ar visi įmonuojama taip padaryta? g.gif

ir kaip dėl tambūro g.gif jame turbūt vis tiek patogiau stumdomos durys g.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 15, 17:00)
tikiu tikiu  smile.gif
nu labai graži spinta smile.gif parodysiu baldininkams jei leisite smile.gif

Bet pas Jus čia spinta nišoj ar visi įmonuojama taip padaryta?  g.gif

ir kaip dėl tambūro  g.gif jame turbūt vis tiek patogiau stumdomos durys  g.gif ..

prašau 4u.gif

jei tiksliai, tai ko gero spinta nišoje, bet visa "dėžė" padaryta iš baltos plokštės, tik fasadas "gražus". Lyginant su sienine spinta, tai lyginant su sienine, papildomai nugarinė dalis ir šoninės dalys prisideda, tai čia kokie 200 lt plokštei, kalbant apie finansus wink.gif

o dėl patogumo, tai net nežinau, kodėl atidaromos mažiau patogu g.gif nebent jei vietos labai striuka. bet kitais atvejais man kaip tik patogiau atidaromos. Bute turėjom didelę spintą stumdomom durim, tai kaip nervindavo, kad norint pasiekt vieną galą, kitą reik užstumt, o aš gal noriu matyt prieš akis visą asortimentą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 15, 17:13)

o dėl patogumo, tai net nežinau, kodėl atidaromos mažiau patogu g.gif  nebent jei vietos labai striuka. bet kitais atvejais man kaip tik patogiau atidaromos. Bute turėjom didelę spintą stumdomom durim, tai kaip nervindavo, kad norint pasiekt vieną galą, kitą reik užstumt, o aš gal noriu matyt prieš akis visą asortimentą lotuliukas.gif

mane irgi stumdomos užknisa smile.gif bet tambūre bandau imituot jei stovi būrelis žmonių ir rengiasi, ir dar duris atvožt, būtų nepatogu kad ir koks tas tambūras erdvus būtų g.gif .. nėr jis pas mus baisiai didelis , tai mąstau ar verta.. o va pas vaikus daug vietos tai tikrai galim spintą daryt

dėkui už patarimus 4u.gif galvaskaudis kol baldus užsisakai doh.gif
Atsakyti
As irgi labai noriu spintos ,bet kaip su veidrodziu daryti.Antarame aukste daugiau niekur neplanuoju tureti , o miegamajame vitrina ir televizorius ant sienos ,kaip viesbuciuose (nors cia ne mano palnas biggrin.gif tv miegamajame).
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2015 02 15, 20:23)
As irgi labai noriu spintos ,bet kaip su veidrodziu daryti.Antarame aukste daugiau niekur neplanuoju tureti , o miegamajame vitrina ir televizorius ant sienos ,kaip viesbuciuose (nors cia ne mano palnas  biggrin.gif tv miegamajame).

Yra toks senovinis budas, tai veidrodis vidinej spintos pusej, atsidarai dureles ir prasom biggrin.gif
Bet jei erdvus kambarys, tai klasikiniu pastatomu pailgu veidrodziu graziu variantu buna ax.gif

Vitrina? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 vasario 2015 - 19:34
QUOTE(Boruze5 @ 2015 02 15, 20:23)
As irgi labai noriu spintos ,bet kaip su veidrodziu daryti.Antarame aukste daugiau niekur neplanuoju tureti , o miegamajame vitrina ir televizorius ant sienos ,kaip viesbuciuose (nors cia ne mano palnas  biggrin.gif tv miegamajame).

Aš veidrodiniu duru atsisakysiu. Dėsiu pastatoma rūbinėje
Atsakyti
Aš įpratus susiruošti rūbus iš vakaro ir apsirengti susitvarkius ir pasidažius vonioje, tai ir nepasigendam drabužinėje veidrodžio.... Prieškambary spintos durys veidrodinės, užtenka pasižiūrėt prieš išeinant pro duris tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 15, 21:21)
Aš įpratus susiruošti rūbus iš vakaro ir apsirengti susitvarkius ir pasidažius vonioje, tai ir nepasigendam drabužinėje veidrodžio.... Prieškambary spintos durys veidrodinės, užtenka pasižiūrėt prieš išeinant pro duris tongue.gif

Pas mane per drabužiné įėjimas į vonià.. Tai bus viskas šalia smile.gif
Atsakyti
Prie zemoku lubu tokie sviestuvai unsure.gif Tv prie lango g.gif Kilimas ant sienos g.gif Visko cia galima rasti biggrin.gif
Bet kai ne per du aukstus, kai nera laiptu, kai nera tu aukstu lubu (tu dvieju aukstu erdves) - na man netinka tokiam stiliui blush2.gif

Ir visai nejauku.

Jusu teismui

http://www.interjera...yvenamasis-1585
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 vasario 2015 - 21:28
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 15, 22:24)

drinks_cheers.gif nejauku, ypač man ta vonia miegamajame nepatinka..bet ka cia man komentuot..kaimas as rolleyes.gif
Atsakyti