Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Regila @ 2015 01 21, 18:54)
БОЛОТО
КОРОЛЬ СИБИРИ
šiuos auginu, mylimi visos šeimos.

ЗЛАТО СКИФОВ
šie klaikiai neskanūs, žolė su vandeniu.

БАТЯНЯ
БАРМАЛЕЙ
šiuos įsigijau, nes be galo išgirti rusiukų reitinguose.

РОЗОВЫЙ МЕД
BERKELEY TIE DYE
ЛЮБОВЬ ИРАНА 
ANANAS NOIRE
šiuos svajočiau auginti, taip pat topiniai.

Papildyta:
O kitų neminėjau, nes mažai apie juos žinau.
Atsakyti
Daugmanta, ačiū už pagalbą pasirenkant. Pagalbos tikrai reikia.
Atsakyti
Ta Berkeley Tie gyvai su Adija ragavom bigsmile.gif Labai skanus pomidoras pasirode, tai dar vietoje ir seklu pasikrapstem... blush2.gif
Atsakyti
Aš Batiania auginau - nepateisino lūkesčių.
Atsakyti

Sveikos pomidorininkės, gal kas norėtų sėklyčių mažyčių pomidoriukų, pernai auginau, šįmet nebežaisiu, taigi, galiu pasidalinti sėklytėmis:

Venus,
Bajaja,
Vilma

Jei kam reikia, rašykit į az smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Norejau paklasut, praitais metas kazkuri seimininke augino pomidoru daigus pagal youtubo bobute(kur saknys maisiuke)- ar pasiteisino ar visgi negeras budas?
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2015 01 21, 18:54)
Peržvelgiau savo skrynelę. Galiu pasidalinti sėklelėmis (gal dar kurios naujesnės nesusikomplektavo sėjai):

Rausvas cukrus
Moskvič

Gal galėtumėte pasidalinti įspūdžiais apie šiuos? kas įsiminė gero, blogo?
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 21, 22:55)
Labas vakaras. Norejau paklasut, praitais metas kazkuri seimininke augino pomidoru daigus pagal youtubo bobute(kur saknys maisiuke)- ar pasiteisino ar visgi negeras budas?

Na, auginau kažkiek daigų taip. Ale man labiau pasiteisino mano būdas. Kaip bebūtų, daigams reikia ir vietos ir erdvės. Kartočiau tokį auginimą tik kraštutiniu atveju, jei jau tikrai kitaip auginti neturėčiau vietos.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 01 21, 18:41)
drinks_cheers.gif Sutinku, šitie pomidorai, kas mėgsta saldžius ir skystus pomidorus.

Oi koks poveikslas ant sienos kaba  wub.gif

blink.gif ?Bielyj Saxar saldus blink.gif ?Po kokio patiekalo jį ragavot tada? Po persūdytų anytos blynų user posted image?Bet ir tai, servetėlė būtų saldesnė.Suskystinto popiero skonio anas.Nu,gal kokiems gurmanams...

Nieko nesuprantu šiuolaikiniam mene,reiškias user posted image.A Gonziką aš pati priplosiu user posted image...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 21 sausio 2015 - 22:31
QUOTE(Regila @ 2015 01 21, 19:54)
O man reikia kažką pasirinksti iš šių:
ИРАНСКОЕ ЧУДО
КИРЮХА
АМЕРИКАНСКИЙ РЕБРИСТЫЙ
AUNT GERTIE,S GOLD
БОЛОТО
КОРОЛЬ СИБИРИ
ЗЛАТО СКИФОВ
ЗОЛОТОЙ МЕД
БАРМАЛЕЙ
РОЗОВЫЙ МЕД
BERKELEY TIE DYE
БАТЯНЯ
БЕРГАМОТ
ИРАНСКОЕ ЧУДО
JAPANESE OXHEART
ЛЮБОВЬ ИРАНА
ЗАГАДКА ПРИРОДЫ
РОЗОВАЯ МЕЧТА
ТЕЩА ЧЕРНАЯ
TERHUNE
ДИЕТИЧЕСКИЙ ЧЕМПИОН
МИКАДА ОРАНЖЕВАЯ
ВИКУЛЯ
ЧУДО ВНУКОВОЙ
СУМОЧНЫЙ
СЕРДЦЕ ДАНКО
СУПЕР МОДЕЛЬ
СОЛОХА
СЕРДЦЕ ДЕЗДЕМОНЫ
СИЯЮЩИЙ ШАР
ANANAS NOIRE
КИТАЙСКИЙ СЮРПРИЗ
КРАСНЫЙ ГЕНЕРАЛ
ЦАРЬ
O dar tie kur neseniai nufotografuoti pakuotėse. Iš jų taip pat reiks pasirinkti kažką.
Čia ne sėjamų sąrašas, tik pretendentų.

uoj .jau net seilės tysta..VIEN NUO PAVADINIMŲbiggrin.gif thumbup.gif
AUNT GERTIE'S GOLD
BERKELEY TIE DYE
ANANAS NOIRE
labiausiai atitiktų tą egzotinį skaniausių top 3 įtariu, nes dar neragavus.. wub.gif wub.gif 2 iš jų būtinai pati auginsiu.. apie pirmą tik pasvajoti..
СЕРДЦЕ ДАНКО
СУПЕР МОДЕЛЬ ( jei širdiški) nes yra ir pailgi
СЕРДЦЕ ДЕЗДЕМОНЫ
širdžių mėgėjams, kiek pamenu..nu labai jau geri aprašymai..pirmo tai labai labai norėčiau..ech.. :wub:turiu kažkur nuotrauką išsisaugojus, kad nepamirščiau, koks gražuolis aplipęs širdutėmis.
РОЗОВЫЙ МЕД
БАТЯНЯ( širdutės)
šiuos irgi šiemet auginsiu..ru forumuose liuksiški atsiliepimai
kad gerų jūs čia turite - kuo daugiau mėginkite..vėliau įspūdžiais dalinsitės..
nu o caras ir generolas..vien pavadinimai..uch..bet kam tokių neduotų..būtų šiltnamio puošmena.
Atsakyti
AUNT GERTIE'S GOLD buvau kaip ir atmetus..
BERKELEY TIE DYE - šį taip pat
ANANAS NOIRE -pažymėjus, jei nieko geresnio juodo nerasiu..
СЕРДЦЕ ДАНКО -atmetus
СУПЕР МОДЕЛЬ -čia pailgi..-atmetus
СЕРДЦЕ ДЕЗДЕМОНЫ- pažymėtas svarstymui
РОЗОВЫЙ МЕД-atmestas
БАТЯНЯ( širdutės)- su tašku, tai nei pažymėti, nei atmesti
nu o caras ir generolas..vien pavadinimai..uch..bet kam tokių neduotų..būtų šiltnamio puošmena.
Caras man per mažas - 50cm, vaisiai irgi 150gr..
Generolas pažymėtas, nes svoris apie 1kg. Esu sunkiasvorių mylėtoja.
Čia dar ne visos mano naujovės. Kitos dar neištrauktos nuo pernai. Iš kelių vietų labiausiai prašiau - nesiųskit man šiemet nieko, tik jau nors nesiųskit..ir taip sunku išsirinkt, tiek neužsodinsiu..o Žemaitis savo ūkio neišnuomuos:).
Matyt nuotaika ne ta, kad teisingai pasirinkti.. Buvo kas pasistengė..
Mama labai intensyviai sėklomis domisi, atsirinkinėja. Gal man net neverta ieškot, gal ji jau visus 56 atsirinkus..su ja netrukt:). Šiandien sakė, kad jau beveik atsirinkus, bet nesigilinau. Tik gal ji kitas daržoves, o man palieka mano sritį..nežinau.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 01 21, 22:21)

Rausvas cukrus - vidutinio ankstyvumo. Aukštas. Stambūs kiek paplokšti vaisiai, mėsingi, bet nepasakysi, kad sulčių nėra. Skonis man labai harmoningas - ir saldumo, ir rūgštelės yra (ne kaip Juodas cukrus, kuris prėskas).

Moskvič - augalas panašus į Belaliukso. Vaisiai kiek mažesni, bet skonis turtingesnis. Atsparesnis ligoms ir vėsiam orui.
Atsakyti