Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 21, 21:55)
Labas vakaras. Norejau paklasut, praitais metas kazkuri seimininke augino pomidoru daigus pagal youtubo bobute(kur saknys maisiuke)- ar pasiteisino ar visgi negeras budas?

Aš auginau visus daigus išskyrus 6ankstyvo derliaus. Man labai pasiteisino, šiemet vėl taip auginsiu. Ir vyras patenkintas - vietoj 50 reisų į šiltnamį kas rytą ir vakarą vos keli biggrin.gif
Atsakyti
Ex user posted image

Vakar net temos negalejau uzbaigti, kai atidariau voka, nukritusi po stalu gulejau pusvalandi, paskui is po stalo islindo ranka, pasieke pokuti ir su asaromis akyse dar ir dar karta skaiciu pavadinima ant pokucio
user posted image
Atsakyti
Mergiotės, ateinu (o gal grįžtu g.gif ) prie F1 klausimo.

Vis nepraleidžiu progos pasiskaityt rusų forumus ir radau komentarų, kad Medovaja Kaplia pomidorų veislę jau ėmė rašyti su F1 ženklu blink.gif Mistika. Rusaitės taip pat netiki savo akimis tuo, ką mato.. Turiu net išsisaugojusi seną pakelį, kur parašyta, kad M. Kaplia yra nehibridas smile.gif Ir sėklų prisirinkusi turiu.. Čia kas, naujas biznis, kad augintojas sėklų neprisikrapštytų? a? g.gif
Kartkartėmis man dar kirbėdavo mintis ir dėl Samocvietų Izumrudų. Bet kuo toliau, tuo labiau tikiu, kad tai tas pats triukas.

Labai įdomu, kokią dar veislę ims ir "suhibridins" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 22 sausio 2015 - 08:47
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 08:43)

Kartkartėmis man dar kirbėdavo mintis ir dėl Samocvietų Izumrudų. Bet kuo toliau, tuo labiau tikiu, kad tai tas pats triukas.

šiemet patikrinsiu, kas gaunasi iš pirmos kartos išhibridinimo. gali būt, kad negausiu jų pirkti, tai iš surinktų pasėsiu. galėsiu palygint, nes puikiai atsimenu ir skonį, ir augumą.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 22, 09:38)
Ex user posted image

Vakar net temos negalejau uzbaigti, kai atidariau voka, nukritusi po stalu gulejau pusvalandi

Oi, atsiprašau.. blink.gif pamiršau į voką įdėti valerijono lašų ir amoniako uostymui doh.gif lotuliukas.gif
4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kas turėtų "Penis" sėklų, nes niekur nerandu pirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 08:43)
Mergiotės, ateinu (o gal grįžtu g.gif ) prie F1 klausimo.

Čia kas, naujas biznis, kad augintojas sėklų neprisikrapštytų? a? g.gif

Man ir jau kurį laiką kirba tokia mintis. Tikriausiai paima perkamą ir daug gerų atsiliepimų sulaukiančią veislę, ant pakučio užpaišo F1, įberia 5 sėklas, užkelia kainą ir voila - naujas hibridas biggrin.gif Žinoma, aš čia kalbu ne apie visus hibridus, o apie tuos, kurie iš veislės stebuklingai patampa staiga hibridas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R&B: 22 sausio 2015 - 09:19
Kažkur radau nuorodą, kad superines veisles suhibridina. Yra kurie tuo užsiima.
Veislės geros, bet nėra tiek atsparios ligoms, lietui, rasai ir t.t.
Tai net tik pilstymas į kitas pakuotes, bet tikrai tokiais pačiais pavadinimais jau kuris laikas esama hibridų ir paprastų. Žmogui suteikta teisė rinktis. Aš pati jau ne kartą ( ne vieni metai ) su tuo susidūrusi, kad turiu paprastų, o šiame forume kalbama apie tokias pačias veisles, tik jau hibridus.
Ne visada dydis, svoris atitinka. Nežinau kas tai lemia. Ten buvo aprašyti kiti dalykai.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 01 22, 08:18)
Aš auginau visus daigus išskyrus 6ankstyvo derliaus.  Man labai pasiteisino, šiemet vėl taip auginsiu. Ir vyras patenkintas -  vietoj 50 reisų į šiltnamį kas rytą ir vakarą vos keli biggrin.gif

Buvau sita buda pamirsus bigsmile.gif Reikes siemet pabandyti, kaip butu gerai, jei nereiktu n reisu i siltnami daryti wub.gif
QUOTE(Invazijaa @ 2015 01 22, 09:05)
Sveikos, o gal kas turėtų "Penis" sėklų, nes niekur nerandu pirkti?  blush2.gif

Gaila, kad pernai mano peniui trukio kalcio lyg, nes pomidoru apacios pudavo. Tai seklu nerinkau is jo. Pasidalint del to seklom negalesiu doh.gif Senas seklas likusias sesiu siemet keleta likusiu.
Papildyta:
Man dar siandien klausimas iskilo, kur nedideli kieki seklu rasti nekrapstytinio Kumato hibrido? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 22, 08:38)
Vakar net temos negalejau uzbaigti, kai atidariau voka, nukritusi po stalu gulejau pusvalandi, paskui is po stalo islindo ranka, pasieke pokuti ir su asaromis akyse dar ir dar karta skaiciu pavadinima ant pokucio
user posted image

Marmande papildymą gavai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 01 22, 10:29)
Kažkur radau nuorodą, kad superines veisles suhibridina.
Tai net tik pilstymas į kitas pakuotes, bet tikrai tokiais pačiais pavadinimais jau kuris laikas esama hibridų ir paprastų. Žmogui suteikta teisė rinktis.

Kokia dar teisė rinktis?? Pasirodo, gi dabar nė su žiburiu nerasi nei Samocvietų, nei M.Kaplia veislės. Jei kur užmatėt, bakstelkit pirštu į tokią parduodamą veislę - čia mergos kaip mat išgraibys. Kaip suprantu, dabar renkiesi hibridą arba... hibridą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 22 sausio 2015 - 09:52
QUOTE(Ex @ 2015 01 22, 09:49)
Kokia dar teisė rinktis?? Pasirodo, gi dabar nė su žiburiu nerasi nei Samocvietų, nei M.Kaplia veislės. Jei kur užmatėt, bakstelkit pirštu į tokią parduodamą veislę - čia mergos kaip mat išgraibys. Kaip suprantu, dabar renkiesi hibridą arba... hibridą  doh.gif  lotuliukas.gif

o biznis koks pardavinėt po pilną pakiuką sėklų už kapeikas, jeigu galima po penkias sėklas už sutartinę valiutą? blink.gif
Ex, o tu auginai tas Kaplias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 sausio 2015 - 09:57