Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

QUOTE(k@mylye @ 2015 01 26, 21:22)
Tai ir linkiu, kad netektų ilgai laukti  4u.gif

Ačiū ir aš sau to linkiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 26, 17:09)
Ačiu už palaikymą, Jūs dar vienas pavyzdys kad nebūna gyvenime kažkokiu taisyklių clap.gif Pasakyta buvo ir tiesiai šviesia ir per aplinkui  lotuliukas.gif  Dabar beliko laukt ax.gif

Na kiekvienas savo gyvenima gyvena toki, koki pats nori ir kaip jam atrodo teisinga biggrin.gif .
O kas liecia pavyzdi, tai jums tas visai netinka, nes vel priestaraujate pati sau: cia rasot , kad nebuna gyvenime taisykliu, o pati norit savo mylimaji i teisingus remus (pagal save) ispaust ax.gif - kad tik pasipirstu lotuliukas.gif .
Na kad seima sukurt norit, tai cia suprantama, bet baikit su tom pirslybom doh.gif biggrin.gif , negi jums paciai jos bus mielos , kai jau tiek sakete tiesiai sviesiai ir per aplinkui?
Atsakyti
Vyrai (kaip ir moterys) - skirtingi. Vieni mėgsta, kai jiems pakomanduoja, painstruktuoja ir nukreipia. Kiti patys linkę būti iniciatyvūs. Vieni greitesni, kiti lėtesni. Vieni laksto su gėlėmis, kiti (pvz., mano vyras) laptopus ir mobiliuosius dovanoja bigsmile.gif Nereikia visų traukt ant vieno kurpaliaus.

Autore, jūsų draugas gali būti lėtesnis, laukiantis instrukcijų/ arba tiesiog neapsisprendęs, reikia jam piršlybų-vedybų, ar nereikia. Jūs gi su juo gvyenate, taigi, pažįstate geriau už Sm patarėjas.

Bet, yra viena daugiau mažiau universali formulė. Gyvenimas kartu, mano nuomone, yra teisingas dalykas tada, kai pora jau apsisprendusi dėl vedybų (tik nesutarusi dėl datos, ar sutarusi, kad vedybos bus pvz., po metų), kai abu jau pasirinkę vienas kitą. Jei gyvenimas kartu reikalingas kaip bandomasis laikotarpis, ir bandoma dažniausiai mergina (juk JAI aktualu ištekėti, Ji laukia, kol pasipirš ir t.t, o vaikinukas žiūri, verta čia ar neverta jam su ja likti) - tada negerai.
Merginai gyvenima kartu dažniausiai reiškia labai daug: perspektyvas, pažadą ir įsipareigojimus. Vaikinui gi dažnai gvvenimas kartu nereiškia beveik nieko. Širdyje jis - laisvas, neįsipareigojęs paukštis smile.gif

Siūlyčiau jums šiek tiek atitolti, gerąja prasme. Susiraskite kokios veiklos, užsirašykite į įdomius kursus, leiskitės į kelionę su drauge (be jo). Pasilikite sau galimybę susipažinti su kitais įdomiais vyrais. Nebūkite taip jau visada pasiekiama ir šalia. Prisiminite - jūs jam ne žmona ir net ne sužadėtinė. Būkite laisva smile.gif Neprivalote jam net gaminti smile.gif Tegu būna koks nors skirtumas tarp šiaip sugyventinės ir žmonos. Žmona - aukštesnis lygis ir daugiau bonusų, bet tam, kad juos gautų, jis turi pasipiršti. Nepasipiršo - nežaiskite šeimos, kurios dar nėra wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 27 sausio 2015 - 10:38
QUOTE(flight @ 2015 01 27, 10:30)
Vyrai (kaip ir moterys) - skirtingi. Vieni mėgsta, kai jiems pakomanduoja, painstruktuoja ir nukreipia. Kiti patys linkę būti iniciatyvūs. Vieni greitesni, kiti lėtesni. Vieni laksto  su gėlėmis, kiti (pvz.,  mano vyras) laptopus ir mobiliuosius dovanoja  bigsmile.gif  Nereikia visų traukt ant vieno kurpaliaus.

Autore, jūsų draugas gali būti  lėtesnis, laukiantis instrukcijų/ arba tiesiog neapsisprendęs, reikia jam piršlybų-vedybų, ar nereikia. Jūs gi su juo gvyenate, taigi, pažįstate geriau už Sm patarėjas.

Bet, yra viena daugiau mažiau universali formulė. Gyvenimas kartu, mano nuomone, yra teisingas dalykas tada, kai pora jau apsisprendusi dėl vedybų (tik nesutarusi dėl datos, ar sutarusi, kad vedybos bus pvz., po metų),  kai abu jau  pasirinkę vienas kitą. Jei gyvenimas kartu reikalingas kaip bandomasis laikotarpis, ir bandoma dažniausiai mergina (juk JAI aktualu ištekėti, Ji laukia, kol pasipirš ir t.t, o vaikinukas žiūri, verta čia ar neverta jam su ja likti) - tada negerai.
Merginai gyvenima kartu dažniausiai reiškia labai daug: perspektyvas, pažadą ir įsipareigojimus. Vaikinui gi dažnai gvvenimas kartu nereiškia beveik nieko. Širdyje jis - laisvas, neįsipareigojęs paukštis smile.gif

Siūlyčiau jums šiek tiek atitolti, gerąja prasme. Susiraskite kokios veiklos, užsirašykite į įdomius kursus, leiskitės į kelionę su drauge (be jo). Pasilikite sau galimybę susipažinti su kitais įdomiais vyrais. Nebūkite taip jau visada pasiekiama ir šalia. Prisiminite - jūs jam ne žmona ir net ne sužadėtinė. Būkite  laisva smile.gif Neprivalote jam net gaminti smile.gif Tegu būna koks nors skirtumas tarp šiaip sugyventinės ir žmonos. Žmona - aukštesnis lygis ir daugiau bonusų, bet tam, kad juos gautų, jis turi pasipiršti. Nepasipiršo - nežaiskite šeimos, kurios dar nėra wink.gif

Jus gal trp temos nesupratot ar ne viska skaitet. Kalbejo autore su savo vaikinu, vestuves aptarinejo nuo kovo wub.gif . Jai svarbu kad viskas butu kaip pagal instrukcija, siuo atveju pirslybos ir ziedas.
Atsakyti
Cambala, temą skaičiau 4u.gif Jie ne vestuves aptarinėjo nuo kovo, o kovo mėnesį pasikalbės apie vestuves. Įdomu, kas čia taip nusprendė, kad būtent tik nuo kovo pradės kalbėt apie vestuves, spėju, vaikinas (iš serijos, neknisk tu man smegenų bent iki kovo biggrin.gif ).

Autorė:

QUOTE(himberry @ 2015 01 26, 17:41)
Jei skaitėt turbūt matėt kad kad minėjau jog kalbėjomės tą temą dabar ir tikrai žino jog nepatinka man sugyventinės statusas smile.gif Dėl gyvenimo kartu prieš vestuves blogo nematau jei toliau tai rutuliojasi į santuoką tai visa esmė kad nenoriu jog tas įvyktų po 10 smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 27 sausio 2015 - 11:25
QUOTE(flight @ 2015 01 27, 12:24)
Cambala, temą skaičiau  4u.gif  Jie ne vestuves aptarinėjo nuo kovo, o kovo mėnesį pasikalbės apie vestuves. Įdomu, kas čia taip nusprendė, kad būtent tik nuo kovo pradės kalbėt apie vestuves, spėju, vaikinas  (iš serijos, neknisk tu man smegenų bent iki kovo biggrin.gif ).

Autorė:

Ne iš tikrujų tai mes kartu nutarėm kad nuo kovo planuosim jau kaip ir kas smile.gif To "neknisk tu man smegenų" ačiū dievui nėra:D O dėl to kad atitolti gerąją prasme gal ir neblogai butų na bet aš taip nemoku :nustot gamint pvz man tai pačiai kaip savaime aiškus dalykas kad namie yra maisto smile.gif O dėl veiklos tai tikrai gera mintis nes jau kurį laiką planuoju pradėt lankyt sporto klubą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2015 01 27, 09:09)
Na kiekvienas savo gyvenima gyvena toki, koki pats nori ir kaip jam atrodo teisinga biggrin.gif .
O kas liecia pavyzdi, tai jums tas visai netinka, nes vel priestaraujate pati sau: cia rasot , kad nebuna gyvenime taisykliu, o pati norit savo mylimaji i teisingus remus (pagal save) ispaust ax.gif - kad tik pasipirstu lotuliukas.gif .
Na kad seima sukurt norit, tai cia suprantama, bet baikit su tom pirslybom doh.gif  biggrin.gif , negi jums paciai jos bus mielos , kai jau tiek sakete tiesiai sviesiai ir per aplinkui?

taip žinokit man kad ir buvo apie vestuves kalbėta ir apie piršlybas vistiek jis bus ir norimas ir laukiamas wub.gif
Atsakyti
Jezau, kaip maza mergaite jus biggrin.gif .
Parasykit sioj temoj po Valentino dienos ar pasipirso ar ne, nes man rodos, kad ta pacia didziausia svajone gausit Valentino diena.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 01 27, 14:37)
Jezau, kaip maza mergaite jus biggrin.gif .
Parasykit sioj temoj po Valentino dienos ar pasipirso ar ne, nes man rodos, kad ta pacia didziausia svajone gausit Valentino diena.

Na aš tokia smile.gif Visi juk skirtingi tongue.gif Žiūrėsim kaip čia bus su tuo valentinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 27, 12:56)
Ne iš tikrujų tai mes kartu nutarėm kad nuo kovo planuosim jau kaip ir kas smile.gif

lotuliukas.gif
Vestuvių planai minus piršlybos lygu grynas poros gyvenimo nesusipratimas
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 27, 17:22)
lotuliukas.gif
Vestuvių planai minus piršlybos lygu grynas poros gyvenimo nesusipratimas
lotuliukas.gif

Kame nesusipratimas sakykit? smile.gif Žodžiu aš manau kad viskas bus gerai pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 27, 16:26)
Kame nesusipratimas sakykit? smile.gif Žodžiu aš manau kad viskas bus gerai pas mus smile.gif

Senamadė planuoja vestuves be piršybų? biggrin.gif Jums pačiai ar belogiškai jau skamba jūsų rašinėjimai? ax.gif Nematote, kad praleidote jau romantiškų prišlybų laikotarpį? Viskas. Jis nebegrįš biggrin.gif
Atsakyti
as tai jau cia kazko nebesuprantu.

jei ziuret autores atpasakota seka:
gyvena jie kartu, ji nori pirslybu. autore jam tai uzsimine kelis kartus. jis is principo sutinka pirstis, bet nesipersa. vestuvems jis irgi nepriestarauja, bet vis tiek nesipersa. bet kazkokiu tai stebuklingu budu jie sugebejo pasisneket, kad nuo kovo planuos vestuves g.gif .
tai kaip cia dabar yra? pirslybu nebuvo, bet vestuves planuos nuo kovo? ar cia autore viena pati planuos, o jos isrinktasis to dar nezino biggrin.gif ?
Atsakyti