Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

QUOTE(Hmmm... @ 2015 01 24, 17:40)
Reikia gyvent taip, kad pačiai su savim nebūtų nuobodu...

Pritariu. Ir ypač nereikia ieškoti linksmintojų iš šalies.
Atsakyti
Ak kokia aš negera: ir išlepinta ir išpaikinta ir t.t. smile.gif Daug tikrai geru patarimu išgirdau iš žmonių kurie matosi savo gyvenime turi tos tikrosios patirties smile.gif O nepažįstant žmogaus rašyti apie jį kažkokius teiginius čia mažu mažiausiai kvaila smile.gif Bet kaip sakoma visokių žmonių reikia kitaip nebutu su kuo paligynti ax.gif PEACE thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2015 01 24, 17:04)
Ir aplamai ko skubet i seimynini gyvenima, tokiame amziuje? Vos 20 perkopus dar reikia po sokius pasitrankyt, i bernus paziuret, kad zinotum, kokiu buna biggrin.gif O vedybos moteriai - tai pavalkai ant kaklo ir panciai ant koju..

Pritariu, laisvė, štai kas yra neįkainojamas dalykas ax.gif
Atsakyti
Na su netinkamu žmogumi gali taip jaustis ir be vedybų o su netinkamu žmogumi gali taip jaustis ir be vedybų o antspaudas tikrai manau neuždeda nei pančų nei pavalkų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 24, 15:44)
Nelabai sugraibau kam tos piršlybos po pusantrų metų bendro gyvenimo? Kokia jų pasmė? Išlipo vieną rytą iš bendros lovos ir pasipiršo? Absurdas ir tiek. Norėjosi piršlybų, būt to seno sukirpimo - nereikėjo gult ir bendrai gyvent. Jūsų visi norai yra tiesiog juokingi ir tiek. Beprasmiai.

O kodel ne? Ji visu noru cia neraso, parase viena is ju ir kodel tai taip juokinga? Pora kartu gyvena, mergina noretu pereiti i kita santykiu etapa, bet tuo paciu mori tos romantikos ir kazko nekasdienisko ju gyvenime. Kodwl butinai viskas turi buti nuobodu ir rutiniska, jie juk jauni, nekantrus ir tai yra grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 24, 17:47)
Ir apskritai jei nesinori būti sugyventine- nereik eit kartu gyventi, jei norisi piršlybų- nereik net gult kartu ir t.t.
O tai suplaka viską į vieną ir paskui kaip iš gausybės rago pasipila norai. Noriu kad pirštųsi, noriu kad vestų, noriu, noriu noriu...

Dauguma poru gyvena pries vestuves ir persasi ir tuokiasi biggrin.gif
Nusikalbejot kaip koks kunigas senas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 01 24, 22:12)
O kodel ne? Ji visu noru cia neraso, parase viena is ju ir kodel tai taip juokinga? Pora kartu gyvena, mergina noretu pereiti i kita santykiu etapa, bet tuo paciu mori tos romantikos ir kazko nekasdienisko ju gyvenime. Kodwl butinai viskas turi buti nuobodu ir rutiniska, jie juk jauni, nekantrus ir tai yra grazu  wub.gif
Papildyta:
Dauguma poru gyvena pries vestuves ir persasi ir tuokiasi  biggrin.gif 
Nusikalbejot kaip koks kunigas senas  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2015 01 24, 18:04)
Ir aplamai ko skubet i seimynini gyvenima, tokiame amziuje? Vos 20 perkopus dar reikia po sokius pasitrankyt, i bernus paziuret, kad zinotum, kokiu buna biggrin.gif O vedybos moteriai - tai pavalkai ant kaklo ir panciai ant koju..
  Trecia, kaip tu isivaizduoji seimynini gyvenima po 15-20 metu? ko tada diedo prasysi? biggrin.gif Senai apsizenyta, vaikai uzauge.. Kaip jis tada tures "stengtis" ? O tu pati kaip?

Tai, kad autorei 26 tad normalus tas laikas, apie metus planuos vestuves, vaikiukams pradeti bus apie 30 jau, mano galva pats tas g.gif
Papildyta:
QUOTE(himberry @ 2015 01 24, 22:16)

Mano patarimas nezysk tik tu jam ir nemetik jokiu uzuomwnu. Buk laiminga ir dziaukis santykiais, stenkis del ju, ateis laikas ir vyrukas susiruos zengti zingsni pats. Nusistatyk termina kiek lauksi tos romantikos, nesulaukus gali paruosti grazia vakariene or rimtai pasikalbeti apie ateities planus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 01 24, 22:23)
Tai, kad autorei 26 tad normalus tas laikas, apie metus planuos vestuves, vaikiukams pradeti bus apie 30 jau, mano galva pats tas  g.gif
Papildyta:
Mano patarimas nezysk tik tu jam ir nemetik jokiu uzuomwnu. Buk laiminga ir dziaukis santykiais, stenkis del ju, ateis laikas ir vyrukas susiruos zengti zingsni pats. Nusistatyk termina kiek lauksi tos romantikos, nesulaukus gali paruosti grazia vakariene or rimtai pasikalbeti apie ateities planus  mirksiukas.gif

Aš tokį veiksmų planą ir esu dabar numačius-gražiai ramiai pagyvensim o jei toliau matysiu kad nieko nevyksta iš jo pusės pašnekėsim tą temą rimčiau ax.gif
Atsakyti
Siaip: kam jam pirkti karve, jei pieno gauna uz dyka?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2015 01 23, 23:03)
Geriau tegu bega anksciau, nei veliau smile.gif Seimynin iame gyvenime busite visokia: ir pikta, ir surugusi, ir seganti, ir po gimdymo plysusia uodega.. Jei salia zmogus, kuris jus myli kaip drauga, o ne kaip malonu prieda prie buities - niekur nebegs smile.gif
Antra - nera jokios garantijos, kad po kurio laiko jus nebegsite biggrin.gif

Kaip ir pati rašėt "jei myli kaip draugą o ne kaip priedą buityje" tai vat jei myli kaip jūs sakot "karvę" o ne tik jos "pieną" tai ir "pirks" ją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himberry: 25 sausio 2015 - 10:34
Linkiu sulaukt savo ziedo mirksiukas.gif

https://fbcdn-photos...a4f240da9165c36

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 01 25, 12:35)

Aciuka wub.gif thumb_yello.gif
Atsakyti