QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 28, 17:59)
Aš tai šioje vietoje užjaučiu vyrą... - jam būtina iki kovo nupirkti žiedą ir "pasipiršti". Jei žiedo nebus, bus pakvietimas "ant kilimėlio". Aišku, yra nemažai vyrų, kuriems patinka, kai moteris nusprendžia už jį įvairius gyvenimiškus klausimus, bet... nepaisant šio polinkio, manau, vis tiek vyriškumui kenkia tas dirigavimas, kaip ir moteriškumui trukdo "kiaušiai", būtinybė pačiai imtis sprendimų ir nurodyti instrukcijas vyrui.
Kita vertus, nesistebiu, kad autorei reikia to "mergaitiškai romantiškai" - moterims, kurios santykiuose, gyvenime priverstos imtis vyriško vaidmens dažnai reikia bent jau asistavimo kaip moteriai, tegul ir tuščios formos. Pvz., pastebėjau, kad būtent tokios moterys labiausiai pageidauja, kad vyrai apmokėtų restorane sąskaitas.
Kokios instrukcijos,apie ką jūs kalbat... Paprasčiausiai yra moterys kurios pasiryžusio laukti nežinia kiek laiko kol vyras sugalvos pasipiršti, aš nesu. Tai nereiškia kad aš bloga arba tos kitos. Aš manau kad kad vyras pasiūlęs gyventi kartų turėtų pagalvoti kad veliau moteris užsimanys šeimos ir santykių įteisinimo. Kas tame blogo? "ak vargšai vyrai kaip juos spaudžiam.. Nesvarbu kiek vyras nuspres tempt gumą jis juk vyras,reikia laukti" kas per nesamonė. Aš už tai kad po normalaus laiko tarpo jeigu matosi kad santykiai geri "sudėliot visus taškus virš i" ir sužinot ar verta laukti įteisinimo santykių ar tai buvo tik žaidimas pavadinimu "šeima"
p.s. dėl sąskaitų neatspėjot
Papildyta:
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 28, 18:20)
Aš šitą temą paskaitau nuotaikai pasiskaidrint, nes čia na toks melas liejasi laisvai

autorė su jaunikiu savas šnekas koreguojasi lygiai pagal temą
Autore, tu bent pati tiki tuo ką rašai? Realiai manai tai įmanoma?
Prašau patikslint kas būtent įmanoma?