Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

QUOTE(himberry @ 2015 01 28, 16:45)
Išsiaiškinom kad norim abu ir kada norim bet žiedo niekas neatmeta iš pradžių bus jis o tada šventės planavimas.
Niekaip negaliu suprast kur jums pristigo logikos?

Tai ir jis pasakė, kad: jo jo piršiuos, bus žiedas?

Logikos bent jau man stinga visame kame, nes žiedą paprastai vyras išsitraukia netikėtai. O jei jūs jau apkalbėjote kone tą žiedą abu, tai bus tiesiog dovanotas žiedas ir tiek, kaip meilės įrodymas sakykime. Ir visa ta romentika subliuško, kurios taip pati norėjote temos pradžioje. Jau pasikartosiu - temą reikia užbaigti, uždaryti arba pervardinti. Nepavyko jums susirasti romantiko, neturėsite romantinių piršlybų ir t.t.
Susitaikykite su tuo ir gana gal jau, nes čia tikrai ne problema, kad tik tokios problemos gyvenime ir būtų g.gif
Atsakyti
[quote=cambala,2015 01 28, 17:10]
As tai nematau blogu emociju, moterys jus bando teisingiau elgtis pamokyt, o jus isikandot ta zieda ir vsio biggrin.gif .
Papildyta:

Kalbėjau ne apie jūs o apie kitas veikėjas kurios nuo pat temos pradžios skleidžia neigiamas savo mintis šiuos klausimu ir VIEN tik neigiamas nžn kodėl gal kas nuskriaudė g.gif Matot, žiedas šiuoatveju tai vyro pasisakymas "taip aš noriu vestuvių" būtent mano atveju. Kadangi iš pradžių galbūt darau prielaida kad tas žiedas galėjo būti mano kaip "aikštingos mergaitės"noras. Bet kadangi iš kalbos su antra puse žinau kad ir jis nemato vestuvių planavimo be žiedo, t.y. pats būtinai nori žengti šį žingsnį. Tai tiek
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 28, 17:02)
nemato vestuvių planavimo be žiedo, t.y. pats būtinai nori žengti šį žingsnį. Tai tiek

Tai kiek tą žiedą nešiosite? lotuliukas.gif Gi taip greičiau ištekėt norėjote, tai iš esmės, prakalbus apie vestuves, normalūs žmonės eina pirktis žiedus abu, nu tuos, šliūbinius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 28, 18:02)
Tai ir jis pasakė, kad: jo jo piršiuos, bus žiedas?

Logikos bent jau man stinga visame kame, nes žiedą paprastai vyras išsitraukia netikėtai. O jei jūs jau apkalbėjote kone tą žiedą abu, tai bus tiesiog dovanotas žiedas ir tiek, kaip meilės įrodymas sakykime. Ir visa ta romentika subliuško, kurios taip pati norėjote temos pradžioje. Jau pasikartosiu - temą reikia užbaigti, uždaryti arba pervardinti. Nepavyko jums susirasti romantiko, neturėsite romantinių piršlybų ir t.t.
Susitaikykite su tuo ir gana gal jau, nes čia tikrai ne problema, kad tik tokios problemos gyvenime ir būtų g.gif

Maža to pasakė "iš pradžių aš pasipiršiu tada planuosim" Tai ir sakau žiūrėsiu toliau pagal veiksmus ar tai tik tokia atsikalbinėjimo forma ar ištikro yra noras padovanoti tą meilės žiedą. p.s. aš pati žiauriai prieš visada buvau tų, kurios pačios užsimena apie piršlybas bet praktikoje gavosi kitaip nes matyt, nesu kantri tokiems dalykams ir nenoriu laukti nežinia kiek laiko kol išdrįs arba visai neves g.gif
Atsakyti
Aš šitą temą paskaitau nuotaikai pasiskaidrint, nes čia na toks melas liejasi laisvai lotuliukas.gif autorė su jaunikiu savas šnekas koreguojasi lygiai pagal temą lotuliukas.gif
Autore, tu bent pati tiki tuo ką rašai? Realiai manai tai įmanoma?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 28, 17:59)
Aš tai šioje vietoje užjaučiu vyrą... - jam būtina iki kovo nupirkti žiedą ir "pasipiršti". Jei žiedo nebus, bus pakvietimas "ant kilimėlio". Aišku, yra nemažai vyrų, kuriems patinka, kai moteris nusprendžia už jį įvairius gyvenimiškus klausimus, bet... nepaisant šio polinkio, manau, vis tiek vyriškumui kenkia tas dirigavimas, kaip ir moteriškumui trukdo "kiaušiai", būtinybė pačiai imtis sprendimų ir nurodyti instrukcijas vyrui.

Kita vertus, nesistebiu, kad autorei reikia to "mergaitiškai romantiškai" - moterims, kurios santykiuose, gyvenime priverstos imtis vyriško vaidmens dažnai reikia bent jau asistavimo kaip moteriai, tegul ir tuščios formos. Pvz., pastebėjau, kad būtent tokios moterys labiausiai pageidauja, kad vyrai apmokėtų restorane sąskaitas.

Kokios instrukcijos,apie ką jūs kalbat... Paprasčiausiai yra moterys kurios pasiryžusio laukti nežinia kiek laiko kol vyras sugalvos pasipiršti, aš nesu. Tai nereiškia kad aš bloga arba tos kitos. Aš manau kad kad vyras pasiūlęs gyventi kartų turėtų pagalvoti kad veliau moteris užsimanys šeimos ir santykių įteisinimo. Kas tame blogo? "ak vargšai vyrai kaip juos spaudžiam.. Nesvarbu kiek vyras nuspres tempt gumą jis juk vyras,reikia laukti" kas per nesamonė. Aš už tai kad po normalaus laiko tarpo jeigu matosi kad santykiai geri "sudėliot visus taškus virš i" ir sužinot ar verta laukti įteisinimo santykių ar tai buvo tik žaidimas pavadinimu "šeima"
p.s. dėl sąskaitų neatspėjot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 28, 18:20)
Aš šitą temą paskaitau nuotaikai pasiskaidrint, nes čia na toks melas liejasi laisvai lotuliukas.gif autorė su jaunikiu savas šnekas koreguojasi lygiai pagal temą lotuliukas.gif
Autore, tu bent pati tiki tuo ką rašai? Realiai manai tai įmanoma?

Prašau patikslint kas būtent įmanoma? smile.gif
Atsakyti
Varge mano, problema lygioj vietoje. Autore, gal iš savęs klounės nebedarykit su tokiais kliedesiais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 28, 17:23)
Kokios instrukcijos,apie ką jūs kalbat... Paprasčiausiai yra moterys kurios pasiryžusio laukti nežinia kiek laiko kol vyras sugalvos pasipiršti, aš nesu. Tai nereiškia kad aš bloga arba tos kitos. Aš manau kad kad vyras pasiūlęs gyventi kartų turėtų pagalvoti kad veliau moteris užsimanys šeimos ir santykių įteisinimo. Kas tame blogo? "ak vargšai vyrai kaip juos spaudžiam.. Nesvarbu kiek vyras nuspres tempt gumą jis juk vyras,reikia laukti" kas per nesamonė. Aš už tai kad po normalaus laiko tarpo jeigu matosi kad santykiai geri "sudėliot visus taškus virš i" ir sužinot ar verta laukti įteisinimo santykių ar tai buvo tik žaidimas pavadinimu "šeima"
p.s. dėl sąskaitų neatspėjot smile.gif

Ne vargšai vyrai, kad juos spaudžia, bet vargšas bet kas, kas poroje spaudžiamas. Žinoma, kad nesate bloga, kiekvienas kuriasi santykius pagal save, kaip moka ir kaip sugeba. Čia tik man, spontaniškos dušios žmogui, šiek tiek baisu, kai tokie klausimai yra įforminami nurodymais: "turi pasipiršti iki kovo" ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 28 sausio 2015 - 17:33
[quote=Isyankar,2015 01 28, 18:26]
Varge mano, problema lygioj vietoje. Autore, gal iš savęs klounės nebedarykit su tokiais kliedesiais lotuliukas.gif
[/quoka
prašau pagrįsti jei jau "klaunė" vadinat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 28, 17:29)
Ne vargšai vyrai, kad juos spaudžia, bet vargšas bet kas, kas poroje spaudžiamas. Žinoma, kad nesate bloga, kiekvienas kuriasi santykius pagal save, kaip moka ir kaip sugeba. Čia tik man, spontaniškos dušios žmogui, šiek tiek baisu, kai tokie klausimai yra įforminami nurodymais: "turi pasipiršti iki kovo" ar pan.

uždek žvakutę ir pasimelsk už visus "spaudžiamus" biggrin.gif ir valerijono nusipirk - nebus taip baisu.
Atsakyti
[quote=himberry,2015 01 28, 17:34]
[quote=Isyankar,2015 01 28, 18:26]
[/quoka
prašau pagrįsti jei jau "klaunė" vadinat biggrin.gif
[/quote]
Malta sumalta šita jūsų tema. Vieną kartą vienaip sakote, kitą kitaip. Paklauskit to savo draugo tiesiog "kada žadi pasipiršti?" Ir bus aišku. Tik siurprizo nelaukit. Žiedas bus išzyztas.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 28, 18:29)

tai gi taip nebus kad kovo 2 nepasipirš eisiu klaust lotuliukas.gif tesiog padarysiu atitinkamas išvadas ir galvosiu ką daryt toliau..
Atsakyti