Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

QUOTE(himberry @ 2015 01 28, 21:20)
Iki planavimo vaikinas reiškia norą įteikti žiedą rašiau apie tai aukščiau. Oficialiai kolkas susižadėję nesam smile.gif

Žiedo norą tai jūs reiškiate, nes jei vaikinas būtų reiškęs, nebūtų net šios temos biggrin.gif
Kaip jūs gražiai save apgaudinėjate, bet jei tik nuo to laiminga, tai sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 29, 00:06)
Žiedo norą tai jūs reiškiate, nes jei vaikinas būtų reiškęs, nebūtų net šios temos biggrin.gif
Kaip jūs gražiai save apgaudinėjate, bet jei tik nuo to laiminga, tai sėkmės smile.gif

Aš gi jums rašiau kad tema buvo parašyta prieš tai kai pasikalbėjom ir vaikinas aiškiai susakė kad tuoksimes po to kai jis įteiks žiedą biggrin.gif Reiškia visgi ir jo noras yra. Tikiuosi dabar aišku nes vis ta patį per ta patį lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai sulauksit. To ir linkiu.
Atsakyti
jausmas-kad kai kuriom norįsi dasikąsti prie kažkokios tiesos kurios nėra g.gif nelabai suprantu komia prasmė tų žodžių-"jūs savę apgaudinėjat" " nėra taip kaip rašai" ir panašiai. Čia noras įgnybti išlieti pagiežą ar čia visose temose taip mėgsta? Paaiškinkit man naujokei? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Soled @ 2015 01 29, 00:20)
Tikrai sulauksit. To ir linkiu.

ačiū, kam bus įdomu papasakosiu istorijos pabaiga, kokia ji bebutų smile.gif
Atsakyti
Papasakokit. Ir net, jei teks ilgėliau palaukti, prisiminkite, kad svarbiausia, jog radote savo žmogų, su kuriuo kursite šeimą. Tai pati esmė. Visa kita tik daugiau mažiau mielos detalės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 28, 18:23)
Kokios instrukcijos,apie ką jūs kalbat... Paprasčiausiai yra moterys kurios pasiryžusio laukti nežinia kiek laiko kol vyras sugalvos pasipiršti.

Dar yra moterys, kurias vyrai tiesiog nori vesti. Patys. Be niuksinimo į nugarą. Be atidėliojimo.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 01 29, 09:38)
Dar yra moterys, kurias vyrai tiesiog nori vesti. Patys. Be niuksinimo į nugarą. Be atidėliojimo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 28, 22:32)
Papasakokit. Ir net, jei teks ilgėliau palaukti, prisiminkite, kad svarbiausia, jog radote savo žmogų, su kuriuo kursite šeimą. Tai pati esmė. Visa kita tik daugiau mažiau mielos detalės smile.gif

Tai va, kad neaišku, ar taip čia yra, autorė juo abejoja. Nejauku tada kažkaip, iš nerimo ir tema, matyt.
Jei ji būtų tikra, kad jų norai sutampa, tai ir galėtų tų detalių nesureikšminti, o dabar gal būtent todėl sureikšmina, kad ieško įrodymų?

Autore, ar jis jums yra pats nerealiausias vyras?
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 28, 23:18)
Aš gi jums rašiau kad tema buvo parašyta prieš tai kai pasikalbėjom ir vaikinas aiškiai susakė kad tuoksimes po to kai jis įteiks žiedą  biggrin.gif Reiškia visgi ir jo noras yra. Tikiuosi dabar aišku nes vis ta patį per ta patį  lotuliukas.gif

Man kilo vienas labai menkas, klausimas:
O ar įteiks žiedą ??? Jis tą pasakė ar ne ??
Noro aš niekur neperskaičiau, tik sąlyga kad tuoksis kai įteiks žiedą. Kam ?? Na jūs galvojate kad jums, jei ir jis taip galvaoja tada šaunu, o jei ne ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pauliusas: 29 sausio 2015 - 12:07
QUOTE(BitėMaja @ 2015 01 29, 12:52)
Tai va, kad neaišku, ar taip čia yra, autorė juo abejoja. Nejauku tada kažkaip, iš nerimo ir tema, matyt.
Jei ji būtų tikra, kad jų norai sutampa, tai ir galėtų tų detalių nesureikšminti, o dabar gal būtent todėl sureikšmina, kad ieško įrodymų?

Autore, ar jis jums yra pats nerealiausias vyras?

taip jis būtent toks man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 29, 13:08)
taip jis būtent toks man  wub.gif

O ar jaučiate, jog jūs jam irgi pati nerealiausia moteris, dėl kurios kalnus nuverstų, jūras perplauktų, kad tik galėtų tapti jūsų vyru?
Atsakyti
Autore, as nepiktai, bet jus trp kvailokai cia uzvedet tema ir diskutuojat apie nieka blush2.gif . Metotes, save guodziat (na is sono taip rodosi), ir moterys cia nesikabineja prie Jusu, tiesiog galbut kai kurios vyresnes ir paprotint Jus nori, o kadangi cia viena rasot, cia jau kita - todel ir juokauja trp . O jus tuo vel pradedat nesamones irodinet ir save kvaile statot.
Toks apie Jus ispudis susidare - kad naivi labai esat ir svajonese gyvenat wub.gif . Galbut ir Jusu vaikinas ta mato, paprasciausiai naudojasi tokiu jusu budu ir visai negalvoja jusu vesti? Ir zinoma, kad Jums todel neramu, nes nezinot kas pas ji istiesu galvoj? Cia ne mano reikalas, bet jei uzvedet tema apie tai kad nezinot kodel jis nesipersa ir esat tiesiog virtualiai isikibus i pirslybu zieda, tai ko per ta savaite (jei buvo pokalbis su vaikinu apie zieda ir vestuves) cia nepaemet ir nepasigyret? Aisku dabar rasote kad taip ar kitaip viskas vyksta pas jus, bet...?
Duok Dieve kad vaikinas tikrai jus myli ir kad viskas pas jus butu gerai 4u.gif .
Atsakyti