Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 12, 08:55)
Gal galit nurodyti, kur yra stiklinių pirkti? 4u.gif

http://www.padekliukai.lt/
http://www.balticdec...v...&k=padeklai
Dar yra parduotuvėse, kur viskas barams ir restoranams - aš iš "Sangaidos" pirkau (už plastmasinį 4 aukštų iki 100 Lt mokėjau, stikliniai ten pabrangoki). Galima bandyti užsakyti kur stiklą pjausto. Savo pirkau Kaune, bazėje. Kaina už 3 a. - iki 100 LT, tiksliai neatsimenu.
Papildyta:
QUOTE(*Keila* @ 2015 02 12, 10:40)
Sveikos,

Mano keli vasaros prisiminimai  biggrin.gif

WOW thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 12 vasario 2015 - 20:28
Labas vakaras. Seku Jūsų temą, tik nesireiškiu čia ax.gif
Norėjau pasidomėti, ar turite Jūs atskirus fb profilius tortams? Nėra baimės dėl to?
Noriu susikurt, bet vis prisibijau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 02 12, 20:25)

Ačiū, ieškosiu 4u.gif

Mano šiandieniniai:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, jūsų tortai tikri meno kūriniai wub.gif Ar galit padėt visiškai naujokei? Ieškojaus pati, bet nerandu gausybėj informacijos blush2.gif Ar cukrinė masė bijo grietinėlės? Nusipirkau pynimo antgalį, planuoju juo torto viršų "išpinti" ir apdėlioti gėlytėmis iš cukrinės masės. Masė pirktinė, bet tai gal reikšmės neturi? O gal pynimui ne grietinėlę naudot? Ką patartumėt? ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pynimui rinkčiausi kitą kremą, gal beze, ar balto šokolado ganašą.
Gėlytės leidžiasi ant grietinėlės. Pateplik apačią tirpintu šokoladu.
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 13, 21:01)
Pynimui rinkčiausi kitą kremą, gal beze, ar balto šokolado ganašą.
Gėlytės leidžiasi ant grietinėlės. Pateplik apačią tirpintu šokoladu.

Dėkui 4u.gif Pažiūrėsiu, kaip tas ganašas darosi. Bezė tai nepavyktų padaryt, beveik tikra esu lotuliukas.gif
Atsakyti
ateinu Saldi diena į draugiją lotuliukas.gif
2,7kg
user posted image
nu bet ir privargau su šituo doh.gif prisiskaičiau kad deda du a.š. į masę, nu galvoju įdėsiu ir aš, rūgštesnė skanesnė bus lotuliukas.gif plius dar dariau su kita želatina nei visada (visada dariau su Dr.Oetker, šį kart su Klingai) masė nei susistovėjo normaliai, ir plyšinėjo baisiai, niekaip nėjo iki torto "danešt" taip susipykom su ja, ne tas žodis... doh.gif net vyras gavo bart nes ne vietoj ir ne laiku pasirodė biggrin.gif pyliau aliejaus tai kažkiek pagerino situaciją ir iš 5to karto pavyko aprengti tortą doh.gif

1,5kg
user posted image
o čia pirmoji padanga, kurią labai nepatiko daryti, nes prašė mažo torto doh.gif tai ir nesižiūri tokio dydžio tortas-padanga doh.gif , o man noris daryti taip, kad gražu būtų ax.gif manau 21cm, 24cm skersmes būtų daaaauuuggg gražesnė nei dabar 16cm schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2015 02 13, 22:37)

nu bet ir privargau su šituo doh.gif prisiskaičiau kad deda du a.š. į masę, nu galvoju įdėsiu ir aš, rūgštesnė skanesnė bus lotuliukas.gif plius dar dariau su kita želatina nei visada (visada dariau su Dr.Oetker, šį kart su Klingai) masė nei susistovėjo normaliai, ir plyšinėjo baisiai, niekaip nėjo iki torto "danešt" taip susipykom su ja, ne tas žodis...  doh.gif net vyras gavo bart nes ne vietoj ir ne laiku pasirodė  biggrin.gif pyliau aliejaus tai kažkiek pagerino situaciją ir iš 5to karto pavyko aprengti tortą doh.gif

jau sirdeles kampu statumas!liux
o kad plysinejo tai cia tikrai ne rugsteles kalte. tiesiog zelatina kita paemet
Atsakyti
QUOTE(Karigailė @ 2015 02 13, 21:10)
Dėkui  4u.gif Pažiūrėsiu, kaip tas ganašas darosi. Bezė tai nepavyktų padaryt, beveik tikra esu  lotuliukas.gif

siulau pirmiausiai gerai paskaityti temą be komentarų. Atsiverskite pirmąją žinutę.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 02 14, 15:32)
jau sirdeles kampu statumas!liux
o kad plysinejo tai cia tikrai ne rugsteles kalte. tiesiog zelatina kita paemet

su viskuo sutinku 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tortukai visu nuostabus.

Savo kelis parodau

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 15 vasario 2015 - 17:07
Fainika, graži širdelė, ir padanga nebloga, tik foto nelabai kokybiška, nelabai įžiūriu torto apačią biggrin.gif o torto užsakovas buvo perspėtas dėl juodos masės, kad ji dažo? ax.gif
O-RE-AR, kiek daug meilės tortų thumbup.gif
Atsakyti