Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Liucija Jusu tortai tobuli- Jus didele saunuole!!!!!!!!

Mergaites, kaip isgauti arba pirkti METINE spalva???

Mano keli

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 11 vasario 2015 - 08:56
Ulitka, šaunūs tortai
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2015 02 11, 08:55)
Liucija  Jusu tortai tobuli- Jus didele saunuole!!!!!!!!

Mergaites, kaip isgauti arba  pirkti METINE spalva???
Mano keli

Labai grazus tortukai thumbup.gif , ipac ta su auksu patiko, jau anksciau sakiau smile.gif ir tas svelniai rozinis superinis man <3

Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 09, 22:54)
Šiandien daug klausimų turiu biggrin.gif
Kas turit tuos kelių aukštų stovus, skirtus viršuj padėti tortą, o apačioj keksiukus, kokius renkatės: plastikinius, ar stiklinius? Kur perkat? 4u.gif

Turiu ir tokį ir tokį.
Stikliniai ilgaamžiškesni (jei nesudūžta).
Plastmasnį teko jau kelis kartus "remontuoti" (turiu 4 aukštų), dažniausiai naudoju 3 aukštus
Atsakyti
I cukraus mase per plepejima idejau 5 saukstus medaus ir dabar tokia teztanti , negaliu iskociojus paimt sad.gif gal kaip imanoma pataisyt smile.gif pirma karta taip prisidirbau....
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2015 02 11, 16:38)
I cukraus mase per plepejima idejau 5 saukstus medaus ir dabar tokia teztanti , negaliu iskociojus paimt sad.gif gal kaip imanoma pataisyt smile.gif pirma karta taip prisidirbau....

įdėkite šiek tiek cukraus pudros, šiek tiek krakmolo bei šiek tiek aliejaus. Tiesiog dabar padauginkite tų produktų, kurie įeina į sudėtį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 02 11, 16:43)
įdėkite šiek tiek cukraus pudros, šiek tiek krakmolo bei šiek tiek aliejaus. Tiesiog dabar padauginkite tų produktų, kurie įeina į sudėtį wink.gif

Jau dadejau ir padejau pastovet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2015 02 10, 10:02)
Vat ko pavydžiu, tai tokio dydžio tortų užsakymų   blink.gif

prajuokinot biggrin.gif bet realiai tai ne kg kiekis esme, o kokia 1kg kaina, nes viena uz 1kg gauna tiek kiek kita uz 3kg biggrin.gif

Cola 777 labai grazu, o tas su ruloniuku toletinio NEREALIAI, reik ir man toki pasidaryt biggrin.gif tas rusiskas pvz buvo geras, bet taviskis superinis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 11 vasario 2015 - 19:29
QUOTE(ramune.v @ 2015 02 11, 19:22)
prajuokinot biggrin.gif bet realiai tai ne kg kiekis esme, o kokia 1kg kaina, nes viena uz 1kg gauna tiek kiek kita uz 3kg biggrin.gif

Cola 777 labai grazu, o tas su ruloniuku toletinio NEREALIAI, reik ir man toki pasidaryt biggrin.gif tas rusiskas pvz buvo geras, bet taviskis superinis biggrin.gif

ACIU Ramune 4u.gif

O su ruloneliu, man kilo tokia mintis, realiai matosi , kaip atrodo tas tortukas, kaip tik dariau antra auksta, o jis beveik topacio didzio buvoo kaip rulonas smile.gif

Papildyta:

P,S
Nepamenu , kas rase, bet buvo cia temoje, pries 3 metus, kaskas klause del tortu kainu, kaip ivertinti ju kaina, tai viena mama paligino kepeju darba su lengvo budo mergynomis, sake, kad viena save parduos po 5 rub, ir 10 kart, o kita gali 1 kart bet uz 50, ir bus visu gerbiama, nes zino savo verte, tai as ir laikausi sio patarimo lotuliukas.gif
na istikruju, kai idedi visa sirdi, sveikata ir laika, tai tiek ir vertas tas darbas
Tai mergaites, nenuvertinkyte save ! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 11 vasario 2015 - 22:51
O gal žinote kuri, kokia čia glazūra, kaip ji , iš ko gaminama:
https://www.youtube....h?v=VbjS1Sxk9KY
Labai gražiai atrodo, norėčiau pabandyti, bet nerandu receptų.
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 02 11, 15:33)
Turiu ir tokį ir tokį.
Stikliniai ilgaamžiškesni (jei nesudūžta).
Plastmasnį teko jau kelis kartus "remontuoti" (turiu 4 aukštų), dažniausiai naudoju 3 aukštus

Gal galit nurodyti, kur yra stiklinių pirkti? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2015 02 11, 19:22)

Tas tai taip, nors darbo įdedi tiek pat, kaime nepaimsi tokios kainos už kg kaip mieste- paprasčiausiai niekas nepirks.Žinot, ko manęs prašo- kad būtų pigu, skanu ir daug. O jeigu nori gražaus, tai tada 1- 1.5 kg. Kitas dalykas vėlgi profesionalumas- mano tortai nėra tokie tobuli, kad galėčiau juos labai brangiai pardavinėt. O sėdėt išdidžiai užsikėlus kainas, tai vadinasi kept tik sau ir netobulėt visiškai. Kai mano tortai, popsai ir keksiukai bus tokie, kaip pas Saldi Diena, tai jie bus brangesni, nei pas ją lotuliukas.gif
Atsakyti