Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Gal kuri esate bandžiusi Americorlor kitokius raudonus dažus,o ne SuperRed. Gal Tulip Red ar Terracota spalvas, gal su jomis lengviau būtų išgaut ryškiai raudoną spalvą?
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2015 02 12, 08:46)
Kai mano tortai, popsai ir keksiukai bus tokie, kaip pas Saldi Diena, tai jie bus brangesni, nei pas ją  lotuliukas.gif

bis.gif megalol.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Grazus mergaiciu tortai, lb patiko Liucijos, tokie "trapus, kruopstus" 4u.gif
Mano keli vasaros prisiminimai biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 12 vasario 2015 - 09:41
Keila kaip nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2015 02 12, 10:10)
Gal kuri esate bandžiusi Americorlor kitokius raudonus dažus,o ne SuperRed. Gal Tulip Red ar Terracota spalvas, gal su jomis lengviau būtų išgaut ryškiai raudoną spalvą?

Pabandykite Sugarflair EXTRA CONCENTRATED FOOD COLOUR
Atsakyti
QUOTE(Eliz@ @ 2015 02 12, 11:36)
Pabandykite Sugarflair EXTRA CONCENTRATED FOOD COLOUR

O kur jų gauti?
Atsakyti
O kai mano tortai bus tokie, kaip Keilos ar Colos, tai aš būsiu pati brangiausia kepėja Lietuvoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gerai, baigiam juokus irnesakyk.gif
Keila, apalpau wub.gif
Atsakyti
Laba diena, kepėjėles.
Labai šaunūs jūsų darbeliai. mirksiukas.gif
Mano savaitgalio darbeliai:
Kondensuoto pieno biskvitas-vanilinis, karamelinis su riešutais ir kakavinis; pertepimas- gretinėlė, rududu ir spanguolių džemas. Šokoladas ir šlapia beze.
user posted image
Jogurtinis su persikais, pastiliažas.
user posted image

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o taip, gali buti elitine bet kaimo sokiuos mazai kas mokes lotuliukas.gif vertinsies pagal rinka brangiai - senmerge liksi doh.gif lotuliukas.gif bet aisku bandyti reik biggrin.gif

Keila wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2015 02 12, 11:10)
Keila kaip nuostabu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 12, 14:26)
O kai mano tortai bus tokie, kaip Keilos ar Colos, tai aš būsiu pati brangiausia kepėja Lietuvoj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Keila, apalpau  wub.gif

lotuliukas.gif , ar jau atsigavai? lotuliukas.gif

QUOTE(ramune.v @ 2015 02 12, 16:57)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 02 12, 09:40)

Fantastika wub.gif

QUOTE(ramune.v @ 2015 02 12, 15:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o taip, gali buti elitine bet kaimo sokiuos mazai kas mokes  lotuliukas.gif vertinsies pagal rinka brangiai - senmerge liksi doh.gif  lotuliukas.gif bet aisku bandyti reik biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir bandom, po truputį ax.gif
Aš pernai pas daug kepėjų, kurias turiu FB klausinėjau keksiukų kainų, nes žmonės vis klausdavo ar nekepu. Daug kur buvo 4- 6 lt, kitur dar brangiau dėl išskirtinių popierėlių ir t.t Kai pasakiau vienai poniai, tai išvadino vos ne durna mane- už porą kąsnių tiek mokėt blink.gif
Mano vakarykštis- sūnus, grįžęs iš mokyklos, išpeikė- sakė nėra geluonies ir sparnai galėtų būt didesni ax.gif Biskvitinis medutis, 2.2 kg.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2015 02 12, 10:10)

bandziau tulip - nepatiko, super red geriau.
Atsakyti