Gal kuri esate bandžiusi Americorlor kitokius raudonus dažus,o ne SuperRed. Gal Tulip Red ar Terracota spalvas, gal su jomis lengviau būtų išgaut ryškiai raudoną spalvą?
QUOTE(Grucė @ 2015 02 12, 08:46)
Kai mano tortai, popsai ir keksiukai bus tokie, kaip pas Saldi Diena, tai jie bus brangesni, nei pas ją 

Keila kaip nuostabu

QUOTE(punkis @ 2015 02 12, 10:10)
Gal kuri esate bandžiusi Americorlor kitokius raudonus dažus,o ne SuperRed. Gal Tulip Red ar Terracota spalvas, gal su jomis lengviau būtų išgaut ryškiai raudoną spalvą?
Pabandykite Sugarflair EXTRA CONCENTRATED FOOD COLOUR
QUOTE(Eliz@ @ 2015 02 12, 11:36)
Pabandykite Sugarflair EXTRA CONCENTRATED FOOD COLOUR
O kur jų gauti?
O kai mano tortai bus tokie, kaip Keilos ar Colos, tai aš būsiu pati brangiausia kepėja Lietuvoj
Gerai, baigiam juokus
Keila, apalpau

Gerai, baigiam juokus

Keila, apalpau

o taip, gali buti elitine bet kaimo sokiuos mazai kas mokes

Keila

QUOTE(Fainika @ 2015 02 12, 11:10)
Aciu

QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 12, 14:26)
O kai mano tortai bus tokie, kaip Keilos ar Colos, tai aš būsiu pati brangiausia kepėja Lietuvoj
Keila, apalpau

Keila, apalpau

QUOTE(ramune.v @ 2015 02 12, 16:57)
aciu

QUOTE(*Keila* @ 2015 02 12, 09:40)
Sveikos,
Fantastika

QUOTE(ramune.v @ 2015 02 12, 15:57)

o taip, gali buti elitine bet kaimo sokiuos mazai kas mokes

Aš pernai pas daug kepėjų, kurias turiu FB klausinėjau keksiukų kainų, nes žmonės vis klausdavo ar nekepu. Daug kur buvo 4- 6 lt, kitur dar brangiau dėl išskirtinių popierėlių ir t.t Kai pasakiau vienai poniai, tai išvadino vos ne durna mane- už porą kąsnių tiek mokėt

Mano vakarykštis- sūnus, grįžęs iš mokyklos, išpeikė- sakė nėra geluonies ir sparnai galėtų būt didesni

QUOTE(punkis @ 2015 02 12, 10:10)
bandziau tulip - nepatiko, super red geriau.