Nesu tokių drugelių mačiusi
parodykit man kas nors
Patarkit kepejeles-reikia sunenui torta-futbolo kamuoli iskepti
Kaip cia neprasovus pro sali-koki biskvita man rinktis tokiam reikalui-ar reikia kuo daugiau sluoksniu kad butu,ar galiu,pvz ir koki rafaelini daryt
mazai informacijos randu apie toki rutulio kepima/formavima,o nori kad pavyktu...
QUOTE(Twixx @ 2015 03 03, 19:16)
Patarkit kepejeles-reikia sunenui torta-futbolo kamuoli iskepti
Kaip cia neprasovus pro sali-koki biskvita man rinktis tokiam reikalui-ar reikia kuo daugiau sluoksniu kad butu,ar galiu,pvz ir koki rafaelini daryt
mazai informacijos randu apie toki rutulio kepima/formavima,o nori kad pavyktu... 
googl visagalis, kodėl nesinaudojat?
https://www.pinteres...0-926629232302/
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 03, 20:17)
kai bandau drugelius išdžiovinti, koks 30 procentų perlūžta....
gal labai plonus padarote?na luzta ir man bet pasigaminu daugiau tai uztenka
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 03, 18:36)
aciu
QUOTE(AIRA @ 2015 03 02, 17:02)
niekada nededu ju, jei nori atkalbu, zmones keisti pamirsta paziureti ka veikia su tortu ju vaikai, o kiti net nesumasto kad tokie dalykai nevalgomi, jei ir perspejat - pamirsta - kam rizikuoti kad del kazkokiu kuokeliu vaikas uzsivalgys
man tas galioja ir su vielom ir su kaklu bei kt. tvirtinimais.
jei jau tokius atiduodat tai ant dezes parasykit kad NEVALGOMA, nes buna kad kai paima tevelis ir jam pasakoma, tai iki masinos viskas buna pamirsta...
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 03 03, 18:19)
Prašom

Derinant torto papuošimą, suderinu kam ko reikia, su vielutėmis, be vielučių, su kuokeliais, iešmeliais ir panašiais nevalgomais dalykais. Visada dar papildomai perspėju
Į štampuotus drugelius nededu ūsų
Štai tokių gėlių taip pat nepadarysi be nevalgomų dalykų

Pasirinkimo laisvė
Elentari, puikus Makvynas
QUOTE(ramune.v @ 2015 03 03, 21:58)
niekada nededu ju, jei nori atkalbu, zmones keisti pamirsta paziureti ka veikia su tortu ju vaikai, o kiti net nesumasto kad tokie dalykai nevalgomi, jei ir perspejat - pamirsta - kam rizikuoti kad del kazkokiu kuokeliu vaikas uzsivalgys
jei jau tokius atiduodat tai ant dezes parasykit kad NEVALGOMA, nes buna kad kai paima tevelis ir jam pasakoma, tai iki masinos viskas buna pamirsta...
ai del siu dalyku nesuku galvos sau ,as gaminu tik savam naudojimui
Papildyta:
QUOTE(likta @ 2015 03 04, 07:03)
Prašom
Derinant torto papuošimą, suderinu kam ko reikia, su vielutėmis, be vielučių, su kuokeliais, iešmeliais ir panašiais nevalgomais dalykais. Visada dar papildomai perspėju
tie melyni kokie
ziurejau ziurejau i nuotrauka bet tie melyni visai gal nevalgomi ka?
Galima sakyti valgomi, jie iš cukrinės masės, tačiau kaip matosi- ūsai nevalgomi, drugeliuose vielutės. Mūsų tokia vartojimo kultūra, viską, už ką sumoka pinigus, reikia suvalgyti :blink Reikėtų traktuoti, kad tai yra torto dekoracija. Tas liečia ir gėles, jos taip pat iš cukrinės masės. O valgyti, begalę dažų- kiekvieno pasirinkimas
Užsienyje visi tortų papuošimai traktuojami kaip nevalgomi, nors visi yra iš cukrinės masės
Užsienyje visi tortų papuošimai traktuojami kaip nevalgomi, nors visi yra iš cukrinės masės