Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nesu tokių drugelių mačiusi rolleyes.gif parodykit man kas nors rolleyes.gif
Atsakyti
Patarkit kepejeles-reikia sunenui torta-futbolo kamuoli iskepti doh.gif Kaip cia neprasovus pro sali-koki biskvita man rinktis tokiam reikalui-ar reikia kuo daugiau sluoksniu kad butu,ar galiu,pvz ir koki rafaelini daryt g.gif mazai informacijos randu apie toki rutulio kepima/formavima,o nori kad pavyktu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2015 03 03, 19:16)
Patarkit kepejeles-reikia sunenui torta-futbolo kamuoli iskepti doh.gif Kaip cia neprasovus pro sali-koki biskvita man rinktis tokiam reikalui-ar reikia kuo daugiau sluoksniu kad butu,ar galiu,pvz ir koki rafaelini daryt g.gif mazai informacijos randu apie toki rutulio kepima/formavima,o nori kad pavyktu... wub.gif

googl visagalis, kodėl nesinaudojat?
https://www.pinteres...0-926629232302/
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 03 03, 17:19)
Nesu tokių drugelių mačiusi  rolleyes.gif  parodykit man kas nors  rolleyes.gif
va kad ir cia 4u.gif nezinau kurios mamytes cia tortukas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 03 kovo 2015 - 19:57
QUOTE(ointriga @ 2015 03 03, 20:56)
va kad ir cia  4u.gif nezinau kurios mamytes cia tortukas  ax.gif

kai bandau drugelius išdžiovinti, koks 30 procentų perlūžta....
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 03, 20:17)
kai bandau drugelius išdžiovinti, koks 30 procentų  perlūžta....

gal labai plonus padarote?na luzta ir man bet pasigaminu daugiau tai uztenka blush2.gif
Atsakyti
Nebuvau kelias savaites, tai kiek daug gražių tortukų prikelta, super 4u.gif

Mano Makvynas, snikeris.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 03, 18:36)
googl visagalis, kodėl nesinaudojat?
https://www.pinteres...0-926629232302/

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2015 03 02, 17:02)
Yra spec. kuokeliai cukrinių gėlių formavimui, tai jie labai tinka drugelių ūsams smile.gif

niekada nededu ju, jei nori atkalbu, zmones keisti pamirsta paziureti ka veikia su tortu ju vaikai, o kiti net nesumasto kad tokie dalykai nevalgomi, jei ir perspejat - pamirsta - kam rizikuoti kad del kazkokiu kuokeliu vaikas uzsivalgys doh.gif doh.gif doh.gif
man tas galioja ir su vielom ir su kaklu bei kt. tvirtinimais.
jei jau tokius atiduodat tai ant dezes parasykit kad NEVALGOMA, nes buna kad kai paima tevelis ir jam pasakoma, tai iki masinos viskas buna pamirsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 03 kovo 2015 - 22:00
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 03 03, 18:19)
Nesu tokių drugelių mačiusi  rolleyes.gif  parodykit man kas nors  rolleyes.gif

Prašom

user posted image

Derinant torto papuošimą, suderinu kam ko reikia, su vielutėmis, be vielučių, su kuokeliais, iešmeliais ir panašiais nevalgomais dalykais. Visada dar papildomai perspėju

Į štampuotus drugelius nededu ūsų

Štai tokių gėlių taip pat nepadarysi be nevalgomų dalykų

user posted image

Pasirinkimo laisvė biggrin.gif

Elentari, puikus Makvynas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 04 kovo 2015 - 07:18
QUOTE(ramune.v @ 2015 03 03, 21:58)
niekada nededu ju, jei nori atkalbu, zmones keisti pamirsta paziureti ka veikia su tortu ju vaikai, o kiti net nesumasto kad tokie dalykai nevalgomi, jei ir perspejat - pamirsta - kam rizikuoti kad del kazkokiu kuokeliu vaikas uzsivalgys doh.gif  doh.gif  doh.gif
man tas galioja ir su vielom ir su kaklu bei kt. tvirtinimais.
jei jau tokius atiduodat tai ant dezes parasykit kad NEVALGOMA, nes buna kad kai paima tevelis ir jam pasakoma, tai iki masinos viskas buna pamirsta...

ai del siu dalyku nesuku galvos sau ,as gaminu tik savam naudojimui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(likta @ 2015 03 04, 07:03)
Prašom

Derinant torto papuošimą, suderinu kam ko reikia, su vielutėmis,  be vielučių, su kuokeliais, iešmeliais  ir panašiais nevalgomais dalykais. Visada dar papildomai perspėju

Į štampuotus drugelius nededu ūsų

tie melyni kokie wub.gif o sakykit i kokius tada dedate blush2.gif nepykit uz neismanyma ,bet kaip minejau tortukus kepuosi sau tik ,tad visu gudrybiu nezinau blush2.gif
ziurejau ziurejau i nuotrauka bet tie melyni visai gal nevalgomi ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 04 kovo 2015 - 08:36
Galima sakyti valgomi, jie iš cukrinės masės, tačiau kaip matosi- ūsai nevalgomi, drugeliuose vielutės. Mūsų tokia vartojimo kultūra, viską, už ką sumoka pinigus, reikia suvalgyti :blink Reikėtų traktuoti, kad tai yra torto dekoracija. Tas liečia ir gėles, jos taip pat iš cukrinės masės. O valgyti, begalę dažų- kiekvieno pasirinkimas
Užsienyje visi tortų papuošimai traktuojami kaip nevalgomi, nors visi yra iš cukrinės masės
Atsakyti