Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos kepejeles smile.gif
Seniai jau lankiausi pas jus, sitiek groziu prikepet smile.gif
Maniskiai tortu jau atsivalge, tai tik viena kita beiskepu. Ateinu pasirodyti su labai isvargta Pimpackiuke drauges mergytei smile.gif taip nutiko,kad blogai nuziurejau iskociotos mases dydi ir kai uzdejau pamaciau,kad sonuose jos nemazai truksta... o produktu daryti naujai - nebeturejau... tai laime, kad ta mergina su suknele ir kasytem, kurias tekos priglausti prie torto smile.gif
[attachmentid=233963]
Atsakyti
QUOTE(Jolita Geranija @ 2015 02 25, 16:10)
Gal kas pasakysit,is ko daryti zolyte ant pastilazo,kad netiprptu?
Tai gal tiktu koks sviestinis kremas?Bet kaip ji daryt,kad ta zolyte stovetu? 

Iš sviestinio kremo arba aisingo. O jei gerai į paveiksliuką pažiūrėsite, tai ten žolytė tokia pagulusi, nelabai stovinti wink.gif (bet tortas nuo to nenukenčia).
Atsakyti
Mergaites kur perkate arba is kur siunciates CMC(carboxymethylcellulose)?Aciu. 4u.gif
Atsakyti
raima.ma aciu smile.gif Na,mano,kaip neprofesionales, akim ziurint,tai ji stovi,ir ohoho kaip stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2015 02 23, 13:54)
Lele atrodo ne kaip su sijonu, o "paskendusi" sijone.. Nereikejo taip giliai sugrusti, palikti, kad matytusi talija, nes dabar sijonas nuo pazastu smile.gif arba reikejo rinktis didesne lelyte  ax.gif

Taip,taip,zinau,kad lelytes didesnes reikejo,bet mano maziuke uzsimane butent sitos ,todel ir dariau su ja wink.gif. Nors buvau pasiruosusi kita smile.gif
Papildyta:
O kaip jus darote ta sviestini krema?Sviesta su kondensuotu pienu maisot?
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2015 02 25, 18:13)
Taip,taip,zinau,kad lelytes didesnes reikejo,bet mano maziuke uzsimane butent sitos ,todel ir dariau su ja wink.gif. Nors buvau pasiruosusi kita smile.gif
Papildyta:
O kaip jus darote ta sviestini krema?Sviesta su kondensuotu pienu maisot?

kai lelyte mazyte, o torto reik didelio pasirenkamas ale dvieju aukstu variantas - darot normalu tortuka, o ant jo sijona is torto pagal lelyte, tokiu atveju apacia buna kaip pagrindas, virsuje vaiko norima lele pagal proporcijas.
sviestinis daromas ivairiai - receptu yra virsutinej temoj be koment. - pagrindiniai cia naudojami manau - sarlot, sviestas+kondensuotas, sviestas + cukraus pudra.
Papildyta:
QUOTE(raima.ma @ 2015 02 24, 22:34)
O dėl gražu-negražu:

super palyginimas thumbup.gif
Atsakyti
Ledo šalis doh.gif atsibodo jau jie man, nors šitas kiek kitoks, su briedžiu biggrin.gif 2kg

user posted image

Ir pirmosios mano gėlės.... ax.gif laukiu pastabų dėl gėlių, dariau iš likusios pastilažo masės smile.gif 2kg

user posted image
Atsakyti
Varona, patiko, ypač ledo šalis thumbup.gif

Cola777, toks juokas apėmė kai FB pamačiau tortą su Ben Ten lotuliukas.gif ir aš tuoj darysiu tokį, kažkaip atrodo, kad mūsų užsakovai tariasi biggrin.gif su riedlentėm neseniai dariau, su pinigų lagaminu, dabar su Benu Tenu lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia tokiu groziu prisiziuriu,kad tuoj kompleksa isivarysiu tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Kompleksuoti nereikia, nei viena negimė mokėdama viską. Nosį aukštyn ir praktikos, praktikos, praktikos. Ar daug draugų/šeimos narių/giminių turit? Pas visus su gimtadienio dienos tortais žengte marš, po metų būsit profė mirksiukas.gif
Atsakyti
atnešu ir aš vieną darbelį ax.gif antras pažaidimas su gėlytėm, lapukais ir vielutėm smile.gif negražiai sudėliojau skaičius doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 26, 20:47)
Kompleksuoti nereikia, nei viena negimė mokėdama viską. Nosį aukštyn ir praktikos, praktikos, praktikos. Ar daug draugų/šeimos narių/giminių turit? Pas visus su gimtadienio dienos tortais žengte marš, po metų būsit profė  mirksiukas.gif

As taip ir darau, bet dar profe nepatapau sad.gif Ir man kazkaip, kai reikia, tai tingiu, o kai uzsinoriu, tada nera progos, o be progos jei kepu, tai nepuosiu beveik tortu. Gal reiks persiorentuoti ir puosti reikia ar nereikia smile.gif Nes man cia toks grozis, kad pavydziu pavydziu blush2.gif O be praktikos,... kaip supratau, visus kremus puosimui sunku pasigaminti is pirmo karto tinkamus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pavasarė*: 27 vasario 2015 - 08:39