QUOTE(Ulitka @ 2015 03 25, 10:29)
SaldiDiena grazus tortai..gaila kad nuvyle glazura
Ačiū. Ne glazūra, o musų skoniai nuvylė
QUOTE(regal @ 2015 03 25, 15:58)
Kaip suprantu, darėt snikerį pagal Baker street receptą. Aš dariau jį jau du kartus. Mano nuomone, maksiminiams toli iki jo, nors ir maksimose tikrai visokių yra, ir tikrai ne visi sintetiniai. Beje, tortas visiems be išimties patiko. Aš ir pati nemėgstu želatininių tvirtų kremų, bet šis lengvas, minkštas, tirpstantis burnoje
. Na bet kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama 
Ne, receptas ne tas (nors nežinau koks tas jūsų minėtas), bet turiu įtarimą, kad čia ne recepte bėda
QUOTE(Elentari @ 2015 03 26, 00:00)
SaldiDiena[/b], tas baltas tortas atrodo labai subtiliai, elegantiškai.
Ačiū
QUOTE(likta @ 2015 03 27, 07:34)
SaldiDiena, nepaprastai elegantiškas baltas tortas
Ačiū
Visų merginų tortai puikūs







