Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Ulitka @ 2015 03 25, 10:29)
SaldiDiena grazus tortai..gaila kad nuvyle glazura

Ačiū. Ne glazūra, o musų skoniai nuvylė biggrin.gif

QUOTE(regal @ 2015 03 25, 15:58)
Kaip suprantu, darėt snikerį pagal Baker street receptą. Aš dariau jį jau du kartus. Mano nuomone, maksiminiams toli iki jo, nors ir maksimose tikrai visokių yra, ir tikrai ne visi sintetiniai. Beje, tortas visiems be išimties patiko. Aš ir pati nemėgstu želatininių tvirtų kremų, bet šis lengvas, minkštas, tirpstantis burnoje wub.gif . Na bet kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama  mirksiukas.gif

Ne, receptas ne tas (nors nežinau koks tas jūsų minėtas), bet turiu įtarimą, kad čia ne recepte bėda biggrin.gif

QUOTE(Elentari @ 2015 03 26, 00:00)
SaldiDiena[/b], tas baltas tortas atrodo labai subtiliai, elegantiškai.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(likta @ 2015 03 27, 07:34)
SaldiDiena, nepaprastai  elegantiškas baltas tortas

Ačiū 4u.gif

Visų merginų tortai puikūs thumbup.gif o meškinas wub.gif
Atsakyti
Noriu vasaros... taip tortas vadinasi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Ulktka, Niam niam wub.gif

Mano jubiliejinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 03 25, 19:33)
As pirkau Dr. Oetker balta glaista siandien cake popsams - labai nusivyliau. Taip greitai dziusta, kad nespejau pabarstuku uzberti, vos keli prilipo sad.gif Ne tam skirtas jis:( Taip norejau baltu... Juodu sokoladu taisiau padeti. Irgi nuziurejau, kad yra melyno, galvojau kita karta pirksiu melyna...

Tai as toki ir pirkau tik zydra smile.gif labai greita dziusta sad.gif

Pabandziau daryti aisinga, tai lyg isejo. Tai puosiu sausainius aisingu.

Mergaites, dar turiu klausima, suneliui gimtadieniui darysiu torta meskiuko forma ir jis laikys skaiciuka. Tai ta meskiuka puosiu beze kremu (slapia beze) o ta skaiciuka man reikia ne kremu o kad butu lygus, tai reiktu pastiliazu ar cukrine mase tiks?
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2015 03 28, 11:51)
tai reiktu pastiliazu ar cukrine mase tiks?

pastilazas ir yra cukrine mase.

Ulitka wub.gif net ekrana apseilėjau doh.gif

Saldi diena labai gražutis ir gėlės man labai thumbup.gif , tik čia apvadėlis žalias apačioje ten šilko juostelė ar pastilažas dėl atšokusio krašto klausiu bet gal čia toks sumanymas g.gif smile.gif ir va kas užkliuvo tai kiek kreivokas gėlėtos apačios nupjovimas blush2.gif
Atsakyti
Ten pastilažinės juostelės, specialiai "atlapojau", kad truputį gyviau būtų.. dėl apačios tai jo, pačiai akis bado, turiu pasiteisinimą dėl jos, bet ai, vis tiek galėjau daugiau pasistengti.. doh.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 28 kovo 2015 - 13:19
QUOTE(ramune.v @ 2015 03 28, 12:43)
pastilazas ir yra cukrine mase.

Gal ne taip parasiau, yra mase kur is saldainiu daroma ir mase pastilazas su zelatinu....tai kuri man labiau tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2015 03 28, 13:12)
Gal ne taip parasiau, yra mase kur is saldainiu daroma ir mase pastilazas su zelatinu....tai kuri man labiau tiks g.gif

Manau geriausia būtų pastilažas lipdymui (ne dengimui). Nors galima iš bet kurios masės daryti
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 03 28, 13:20)
Manau geriausia būtų pastilažas lipdymui (ne dengimui). Nors galima iš bet kurios masės daryti

o jis gerai pjaustosi, ta prasme ne tvirteja labai? nes tas skaiciukas nemazas bus (meskiukas gules) g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 03 28, 14:11)
Ten pastilažinės juostelės, specialiai "atlapojau", kad truputį gyviau būtų.. dėl apačios tai jo, pačiai akis bado, turiu pasiteisinimą dėl jos, bet ai, vis tiek galėjau daugiau pasistengti.. doh.gif
Ačiū 4u.gif

kai pastilažinės tai tikrai įdomi mintis, gražu smile.gif
o dėl apačios tikiu kad realiai ne taip matosi, foto visus brokus padvigubina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2015 03 28, 13:36)
o jis gerai pjaustosi, ta prasme ne tvirteja labai? nes tas skaiciukas nemazas bus (meskiukas gules) g.gif

Oj, ne taip supratau, maniau, kad tortas bus sėdinčio meškino formos ir jis laikys rankose nedidelį skaičiuką iš cukrinės masės.
Jei skaičius bus pjaustomas, rinkitės arba saldainių masę, arba pastilažą dengimui. Kol nepabandysit abiejų pati, nežinosit kuri jums geresnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 28 kovo 2015 - 13:51
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 03 28, 13:48)
Oj, ne taip supratau, maniau, kad tortas bus sėdinčio meškino formos ir jis laikys rankose nedidelį skaičiuką iš cukrinės masės.
Jei skaičius bus pjaustomas, rinkitės arba saldainių masę, arba pastilažą dengimui. Kol nepabandysit abiejų pati, nežinosit kuri jums geresnė.

saldainiu mase jau bandziau daryti, bet ji kazkiek tvirteja, papuosimus keksiukams planuoju is jos daryti. Tai gal tada pastilaza darysiu.
Stovintis meskiukas aisku geriau atrdo, bet noriu Snikers torta dayti, tai nelabai pavyks toki auksta padaryti, gulinti lengviau bus unsure.gif

Aciu
Atsakyti